ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пропадането продължава! Ботев се срина и срещу Черно море в "Коматево"
Автор: Стойчо Генов 22:58 / 19.08.2022Коментари (37)12628
Пропадането на отбора на Ботев (Пд) продължава! Жълто-черните отново не успяха да зарадват своите фенове с първа победа през настоящия сезон в efbet  Лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ботевистите отстъпиха на Черно море с 3:4 в изключително атрактивен и драматичен двубой от 7-ия кръг, който се игра на базата в "Коматево".

Антоан Бароан (8, 41) и Рой Херман (67) се разписаха за домакините. Закария Беншаа (19), Матеус Клементе (64) и Матиас Курьор (88) бяха точни за "моряците", а Точукву Нади (90) си отбеляза нелеп автогол.

По този начин възпитаниците на треньора Желко Копич останаха с актив от 1 точка на предпоследното място във временното класиране. Тимът на Илиан Илиев пък вече е първи с 15 точки.

Двубоят започна страхотно за ботевистите и те откриха резултата още в 8-ата минута. Рой Херман проби отдясно и направи прострелно центриране към наказателното поле. Там Елвис Ману опита да овладее топката, но се получи идеален пас към Антоан Бароан и той без забавяне с шут с левия крак опъна мрежата - 1:0.

Десет минути по-късно варненци успяха да изравнят. Виктор Попов проби отдясно и подаде към оставения непокрит Закария Беншаа. Той с премерен техничен удар не остави шансове за Георги Аргилашки - 1:1.

В 41-ата минута Ботев отново излезе напред в резултата. След центриране от фаул Виктор Генев игра с глава и се получи пас към Антоан Бароан. Французинът бе останал сам срещу вратаря и със страхотно воле с левия крак вкара за 2:1.

В 64-ата минута Черно море отговори с втори гол. Евгени Сердюк шутира директно от фаул, а Георги Аргилашки изби. Топката обаче се върна при Матеус Клементе, който направи успешна добавка за 2:2.

Радостта на гостите обаче бе само 3 минути, тъй като "канарите" вкараха трето попадение в мача. След безобидно центриране в наказателното поле Мартин Дичев направи груба грешка, като игра с глава и подари топката на Рой Херман. Той отправи силен диагонален шут с десния крак за 3:2. Това бе първи гол за израелеца с екипа на Ботев.

Това обаче не беше всичко в мача и в рамките само на две минути Черно море нанесе своя удар. В 88-ата минута Стефан Велев центрира отдясно към Матиас Курьор, който не успя да нанесе хубав удар, но въпреки всичко топката влезе в мрежата за 3:3. При следващата атака на "моряците" Виктор Генев опита да изчисти с крак една топка, но тя срещна тялото на Точукву Нади и излъга Георги Аргилашки за 3:4.

Ботев (Пд)Георги Аргилашки, Рой Херман (78- Ван Хертъм), Виктор Генев, Дилан Мертенс (78- Точукву Нади), Мохамед Брахими, Емануел Току, Антоан Бароан, Самюел Супрайен (Джеймс Етоо), Реда Рабей, Елвис МануРоберто Пунчец.

Черно море: Иван Дюлгеров, Росен Стефанов, Петар Босанчич, Виктор Попов, Матеус Клементе, Мартин Дичев, Васил Панайотов, Атаир Биаи, Мади Кета, Закария Беншаа, Евгений Сердюк.

Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Докато осквернителят на икони и ислямски фанатик, помакът Валентич е в клуба и в България дори, Ботев няма да прокопса.
-2
 
 
Браво на Точукву! Майсторско изпълнение на тото обръщалка! Гордостта на 1912 руски селЯнки… употребени за тото стратегията на Цингаревич. Доматиеу Фуревър!
0
 
 
Сегхидо беше прав пълни аматьори. Търчат първите 20-30 минути като улави, юруш система, така играят слабите футболиси и отбори, после на могат да ходят до края на мача. Повечето ви футболисти са баберек и дори Стксто си го знае ама го е срам да си каже хахаха.
-2
 
 
2:1, па 3:4 стана Тото Котуньо. Така са издържа бес пари клуб
0
 
 
Десет/НЕЩАСТНИ ЖЪЛТИ/ негърчета
+2
 
 
Виктор Генев показа как се чисти топката от наказателното. С пета.
на 19.08.2022 г.
0
 
 
В ПЕТА-к не ви върви нещо братя кривоглави . Илиян Илиев си ви го каза "С ТИЯ ИНДИАНЦИ НА ГЛАВА МОЖЕШ ЛИ ДА ИЗЛЕЗНЕШ " МУХААААА-ХААААА
+1
 
 
Да махами африканцити За нищо ни стават вай вай вай вай вай
-1
 
 
Това се харесва на байонзи, мангал от шекера и най_вече на Стиксчо. Хайде сега да пише кога баща му бил майка и кога я чаткаха в Стряма, или Рогош... Царимир? Белозем? Каквото и да напише психото от сега нататък, , няма да хване дикиш.. Никой не чете тъпотиите на селския плужек
+1
 
 
Стисчо си мисли че съм сложил пари на циганите, ххаахаххах, ама вие сте трагедия бе манго,изпадате няма такъв кеф , ай наздраве густооооо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Ботев мечтае за финал! Драма, меле, червени картони и аванс за "канарчетата" преди реванша
Проливен дъжд в София! Каранга липсва, съставите на ЦСКА-София и Ботев
Феновете на Ботев тръгнаха за София! Сериозна подкрепа за Керкез и футболистите от трибуните
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: