ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Сняг затрупа Пловдив, утре очакваме сибирски студове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:09 / 23.01.2010Коментари (49)14955
Снеговалеж затрупва Пловдив цяла нощ. Образуваната снежна покривка в града е между 5 и 10 сантиметра, в областта е повече.

Още два часа преди снеговалежа от фирма "Чистота" са започнали да обработват улиците на Пловдив, посипвайки фи със сол. Това е позволило след като снега започна да не се получава заледяване. "Повечето улици са на "черно", бели са само вътрешните по които не са минавали коли, но още с първите автомобили, солната подложка ще ги "изчисти" и тях", заяви специално за Plovdiv24.bg шефът на "Чистота" Радослав Кошински.

Синоптиците очакват снеговалежите да спрат до обяд, а утре ни очакват температури до -20 градуса.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Аз пък не искам изобщо да се чисти-зима е, снега е готин, искам да карам на сняг, кефи ме-навсякъде по света като вали не е идеално чисто. Тук некадърниците и вечно недоволните от това че са се родили и някой все им е задължен-мрънкат ли, мрънкат-олигофрени!
+4
 
 
минус 20 градуса ми се струва малко невероятно но за всеки случай всички ГОЛФАДЖИИ да внимават защото всички са камикадзета
+3
 
 
браво улиците са добре за разлика от Софиа кмета си е намиасто Фандакова триабва да доиде на урок по почистване на улици:)))
егати новия облик-мн.е мрачен
на 23.01.2010 г.
+1
 
 
Тази сутрин рано ми се наложи да пропътувам Пловдив от край до край с колата.Резултатът е-никъде не видях снегорин или пясъкоразпръсквач по улиците,но за сметка на това спирките и тротоарите се чистеха.Вярно с метли и нещо подобно на гребла,но се работеше.Докато улиците бяха оставени на функция самопочистване-автобусите и колите да си проправят път,както могат.Кошински е егати тариката-отчита дейност в 1 направление-ръчно почистване,а взема пари за поне 2.Не ми се мисли,ако валеше истински сняг и покривката беше над 10 см.
0
 
 
Кмета явно е извън Пловдив и слънцето изгря. Аз си мисля дали от самото съществуване на града, а то има няма 8000 години има по слаб кмет от него. Когато дойде края на мандата му, ще му направя анализ на управлението, ще го запиша на лист хартия,диск и касета и ще заровя посланието някъде в Пловдив, за да го намерят хората от бъдещето и те да се посмеят и никога да не правят като него. Да е жив и здрав г-н. атанасов и да си изкара мандата
0
 
 
Много полярни коментари: от "нищо не са изчистили" до "изчистено е перфектно"; нито едните, нито другите са обективни. Истината, както винаги, е някъде по средата. Ще се опитам да направя някакво обобщение: преобладават негативните мнения за работата на "Чистота"; почистването е съсредоточено по главните артерии, снегорини не са необходими при снежна покривка под 5 см, но разхвърлянето на сол и луга трябва да бъде добре дозирано; каквото и да си говорим, зимата още не е дошла в Пловдив - нито има дебел сняг, нито продължително застудяване, така че е рано да се дават оценки на Кочински и фирмата му. Но има една безспорна истина: вали, не вали, парите за зимно дежурство на техника и хора си текат, а те са сериозно перо в бюджета.
+5
 
 
Аре нека сеа пишештите тук да си кажат правичката колко от тях сутринта грабнаха лопати и гребла и чистиха сняг!Ама не около любимата бричка ами около мястото дет обитават!
+1
 
 
за първа година улиците в града ни са чисти до черно ,браво на общината и на фирма Чистота !!!
+3
 
 
Времето е много приятно.Какво искате,нормално си е сега да завали сняг. Виж ако същият такъв беше паднал примерно юни месец тогава щеше да е новина.Подобна истерия се разигра скоро във Флорида.Там хората не са виждали сняг повече от 30г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: