ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зико за "Колежа": Цените галопират! Колкото повече се бавим, толкова ще става по-скъпо!
Автор: Стойчо Генов 10:50 / 01.09.2022Коментари (21)11158
© Plovdiv24.bg
Кметът на Пловдив Здравко Димитров коментира днес ситуацията около довършването на стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Както вече информирахме читателите си, феновете на Ботев се заканиха да не стъпнат на съоръжението, преди то да е покрито изцяло с козирка. 

"Срещата с фенове и изпълнители беше много ползотворна. Смея да отбележа, че беше една от конструктивните срещи. Каквото е предначертано .... чекирахме всички проблеми, решени са, така че вървим в срок. Всичко ще бъде направено", заяви Зико пред камерата на Plovdiv24.bg.

"Тези 12 милиона не са отпуснати, това е теглен заем. Няма го г-н Борисов и няма кой да ни ги отпусне. Той ги даваше от София, когато ГЕРБ беше на власт. Г-н Борисов осигуряваше пари за спорта. За съжаление, след нас – само голи обещания. Каквото е почнато, трябва да бъде завършено. За съжаление, виждате, че цените галопират. Колкото повече се бавим, толкова съоръжението ще стане по-скъпо. Докъде ще стигнат тези 12 милиона – това ще го кажат специалистите", допълни още Здравко Димитров.

Гледайте в прикаченото видео какво още каза кметът на Пловдив!

Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Цените галопират,сметките на Зизу се пълнят,майните се карат...пловдивска приказка.
+2
 
 
Палячо гумено човече, току-що изгоря покрива на училище Душо Хаджидеков. Да те видим за кое по-напред ще отпуснете пари - за продънената партиина дупка на Източен или за училището.
+1
 
 
Зико папагал как все пари няма за Колежа и нито дума за Лаута .Там не строиш ли стадион .Да ,но не плачат като папагалите всеки ден за пари .
+1
 
 
1912 селянки само могат да вярват на този тъпан… Иначе стадионът изглежда феноменален кокошарник…. Цветове, конструкция, соц реализъм….. лика прилика на папагалите….”галопиращите цени” не притесняват никой. ПИМК мисли за всичко :-))))))
на 01.09.2022 г.
+3
 
 
Милите те. Няма го господин Борисов и държавата умря. Няма г*з за лизане и парите секнаха
+1
 
 
Браво на Зико, казва нещата такива, каквито са. А това, че не е мислено едно време при стартирането на този проект е отделен въпрос. Който го е започнал, на него трябва да му се търси отговорност за забавяне и всякакви тромави процедури. Да забиеш такъв стадион в централен булевард си е истински идиотизъм. В София от години става мазало като има мач на националния стадион и хората искат да го махнат. Тук в Пловдив понеже сме много иновативни сега строим и задръстваме центъра. Естествено, че ще има страшно много дилеми- паркови места, движение, организация. Разбира се емоцията на фенове, но трябва да се мисли и работи практично.....
+1
 
 
Абе ще го направите това подобие на стадион, ама много грозен става, като коптур(затвор), зщо така, сменили сте първоначалния проект за да крадете. Учете се как се прави БИЖУ, гледайте на Лаута какво се случва. Там ще стане ТОП стадион. При вас хвърлени сумати милиони и накрая грозна работа.
0
 
 
Кмете,ти откри топлата вода бе. Забавянето идва от вашата некомпетентност и тромавата работа на администрацията ви.Още от сега мога да кажа.че тези 12 милиона или няма да стигнат/по вероятно/,или сметката ще е 0 на 0 Само където още няма отчет колко от 25те милиона дадени от джоба на Бойко са изразходвани до сега хайде стига с тая пропаганда и тупане на топката
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: