ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (8) | Вчера (18)
КПБП: Привърженици на домакините първи хвърлят факла, имаше и залп с камъни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:47 / 05.09.2022Коментари (46)8457
©
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с официална позиция за безредиците по трибуните по време на градското дерби срещу Локомотив. "Жълто-черните" фенове публикуваха и видео от началото на мача, което показва как към техния сектор е хвърлена запалена факла.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на КПБП:

В последните дни се нагледахме на декларации и се наслушахме на обвинения към феновете на Ботев Пловдив. Странно как никой не посмя да покаже истината. А тя е много простичка - в 4-та минута на мача (видно от клипа) привържениците на домакините запалват факла и непредизвикано я хвърлят към гостуващия сектор, който все още е полупразен, заради "перфектната организация", поради която бултрасите бяха допуснати на трибуните доста минути след първия съдийски сигнал.

Последва залп с камъни към феновете на Ботев, като толкова едри камъни очевидно са внесени умишлено на стадиона - кой и защо го е допуснал си отговорете сами. Всъщност от страна на домакините по време на целия мач бяха хвърляни факли, ракети и камъни, но странно защо никой не говори за тях. Силно се надяваме, че домакинските призиви за наказание на виновните са искрени и те ще санкционират въпросните си привърженици. Противното означава само едно - чиста проба лицемерие!!!

Същото лицемерие, каквото показва и пловдивската полиция в PR опитите си за търсене на виновници. Всеки разумен човек осъзнава, че само няколко метра разстояние между две враждуващи агитки е предпоставка за ексцесии. Защо отстъпихте пред домакинските претенции и не затворихте по-голяма част от сектора? Защо не арестувахте лицата, внесли откритата от вас на стадиона пиротехника? Или ви беше приоритет недопускането в гостуващия сектор на знамена за веене и бутилки с вода - все особено опасни предмети!?

Това са безспорните факти около събитията на дербито - внушенията, манипулациите и лъжите оставяме на едни други, които си подмениха дори историята, за да са "в крак с модата"!

Още по темата: общо новини по темата: 94
22.03.2023
22.03.2023
21.03.2023
21.03.2023
20.03.2023
20.03.2023
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Очевидно нито един от писалите тук мангали не е бил на мача и не е видял какво всъщност се случи и кой започна хвърлянето на камъни и дори павета, които очевидно не са част от стадиона и са били внесени с явната цел да бъдат хвърляни по нас. Мангалите услужливо пропускат и фактът, че ушев им намери значително количество пиротехника включително и ракети, заровени зад сектора. Не се правете на повече светци от Папата, мишоци. Жалка пасмина унтерменшени отново с лъжите напред само и само да изкарвате другите виновни, а себе си велики.
-1
 
 
Милиционера със скубаните вежди и лакирани нокти Иван Елшишки, знае най-добре случката! Ама се искат топки да каже истината! Нали ве копанар смотан!?
+1
 
 
Честит празник,пловдивчани!Изживейте пълноценно този прекрасен ден и не се занимавайте с мургавелковци с мозък колкото половин аспирин.Живи и здрави!
-2
 
 
Няма по-долни, гнусни лъжци от жълтите пе**ли.Видяха, че се насраха на последното дерби и сега се чудят как да се извъртят, че да им влезе по-малко.Има камери, има телевизия, има дронове и все ще ви лъснат лъжливите, гнусни, миризливи задници.Буклуци долни.Цяла България ви разбра що за измет сте, утрепки мръсни.Цял живот на село да живеете дано.
+1
 
 
По малко лайна, яжте цигани недоклатени.
-1
 
 
Най важното е, че Локо взе дербито с класа и стил пред своите екзалтирани фенове и донесе неистова радост на цял Пловдив. Класирането също гали окото, а и стикстчо се кротна малко :)))
-1
 
 
Това е върха на наглостта! Пълни глупости. Имаше 2 върнати, запалени факли изстреляни от селските. Камъни се хвърляха но в двете посоки след поредицата, жълтурски провокации. Толкова сте жалки жълтурите, че няма накъде! А и лъжете!?
0
 
 
Това ли измислихте за 2 дена бе палячовци лъжливи…лъжи, лъжи, лъжи. Цял живот лъжи, като цялото ви съществуване. Още преди първия съдийски сигнал изстреляхте 3 ракети по сектор, където много добре знаете, че 90% от хората са дошли да гледат мач със семействата си. Имаше стотици деца включително и тези от ДЮШ също са там. На другите 10% в сектора много добре знаете кога, как и къде да ги потърсите, за да си премерете силите. Предишните 7 от 7 пъти не успяхте, а пък вечерта преди мача не си вдигате вече дори и телефоните от страх. И понеже сте едни жалки страхливци без топки между краката, предпочетохте да мятате ракети от 20 метра. Както мятахте и на предното дерби, както и срещу Арда, както и срещу говедата. И Иван Коконов ли ви целеше с камъни бе мърши??? Смешници с меки вдигнати ръчички. И щото се правите на големи хулигани, а всъщност сте едни п*тки насрани, на края дойдоха 20 кипърски мангала и запалихте джапанките от страх, та да изложите града ни и страната ни пред цяла Европа. ба*ти страхливците умрели сте, честно! Всички ви разкриха! Срам за Пловдив! Срам за България!
на 06.09.2022 г.
-1
 
 
Жълтите цигани нямат достойнство и чест това не са познати навици на кюнлийте от уколията на "община" Пловдив. За това ще бъдете вечно бити и е*а@ни орки селски ! Цяла България ви мрази утрепки жалки ! Носете името на свят апостол , а един Българин в състава. Срам и позор сте цигани жълти нали знаете крадеца вика дръжте крадеца. ЦИГАНИТЕ СТЕ ВИЕ ПОМАЦИ НЕЩАСТНИ.Един Българин нямате в състава си подметки комплексирани!
-1
 
 
Лъжливата селска сган пак се обади. Това ви е трети път, в който хвърляте ракети, криви глави. Другите пъти с какво са ви замееяли? Отделбо има ясни снимки как това почва преди началото на полувремето даже. Милите те, били псувани горките и хвърляли ракети, от които бяха вкарали двуцифрен брой... ама те то втората цифра не могат да броят повечето.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Ужас в Трета лига! Разбити глави и петима контузени в Смолян
БФС - Пловдив с подкрепа към Здравко Жилов
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: