ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (23)
Фенклубът на Локо: Безуспешен жълто-кафяв опит за изкривяване на факти на примитивите от сектора за гости
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:18 / 06.09.2022Коментари (14)6654
©
Фенклубът на Локомотив Пловдив опроверга изложените от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив факти за началото на ексцесиите в градското дерби. Както вече информирахме, "жълто-черните" фенове показаха видео от 4-ата минута на двубоя, когато запалена факла е хвърлена към сектора за гости.

Сега обаче от "Лаута" показаха с ново видео, че всичко всъщност започва още преди първия съдийски сигнал на Волен Чинков.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от Фенклуб Локомотив Пловдив:

Вчера беше публикувана жалка по съдържанието си и намеренията си декларация от фенклуба от покрайнините на Пловдив. Жалка, защото съдържа само лъжи, от началото до края си. Лъжи и прехвърляне проблема от болната глава на здравата.

Хубавото е, че и ние, и авторите на безуспешните жълто-кафяви опити за изкривяване на фактите знаем, че написаното не отговаря на истината – както винаги. Лошото е, че на авторите на декларацията не им пука от този факт. За примитивите от сектора за гости не е проблем и нямат скрупули да лъжат и да разпространяват невярна информация – за да опитат да прикрият стореното от тях.

А фактите са: първата ракета излита от сектора за гости още преди да е даден първият съдийски сигнал! Още преди да е даден първият съдийски сигнал! Това се вижда ясно в прикаченото видео.

Защо се случи това? Отговорът е само един – хулиганът скрит зад полицейски пагони Иван Елшишки. Всеки път, когато спринтьорите изстрелват ракети, Иван Елшишки е на поста си и "пази“. Кого пази Иван Елшишки? Дали спи спокойно?

Кого пази полицията? Защо полицията задържа само един човек, при изпочупени 130 седалки и изстреляни над 10 ракети по публиката на Локомотив?

Не за първи път тези индивиди изстрелват ракети по хора, удобно скрити зад полицейските щитове. Това е тяхна обичайна практика. Справка – мачовете им с Левски, Арда, предишното дерби в Коматево. Какво трябва да се случи, за да се вземат мерки? Защо полицията не намери тези ракети у привържениците на гостите, за които това е рецидив?

Може би Иван Елшишки знае.

Още по темата: общо новини по темата: 94
22.03.2023
22.03.2023
21.03.2023
21.03.2023
20.03.2023
20.03.2023
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Очевидно нито един от писалите тук мангали не е бил на мача и не е видял какво всъщност се случи и кой започна хвърлянето на камъни и дори павета, които очевидно не са част от стадиона и са били внесени с явната цел да бъдат хвърляни по нас. Мангалите услужливо пропускат и фактът, че ушев им намери значително количество пиротехника включително и ракети, заровени зад сектора. Не се правете на повече светци от Папата, мишоци. Жалка пасмина унтерменшени отново с лъжите напред само и само да изкарвате другите виновни, а себе си велики.
-2
 
 
Типично по селски 20 да нападнат един или да хвълят факли по деца....Жълти подчовеци!
+2
 
 
Изобщо не ми пука кой е започнал. Трябва всеки изстрелял ракета срещу други хора-независимо от кой отбор е, да бъде идентифициран и сурово наказан.
-1
 
 
Този фатмак ако наистина е вкарал тези ракети не е само за изхвърляне от Мвр ,но и за затвор.Не е виновен толкова този който я изстреля а този който ги е вкарал.Сега Мвр да разследват продажните си полицаи.
-2
 
 
Примата Иван Елшишки, не е нищо повече от една вмирисана, бездарна свиня петняща униформата на българският полицай! Накрая ще стане някоя беля заради този примат и всички ще се чудим, кой е виновен? Вземете мерки господа полицаи, незабавни и крайни мерки срещу тази свиня, петняща достойнството и морала на българският полицай!
0
 
 
Валери Станков каза, че ботевЪ от Коматево има третия по големина бюджет в А група, а са предпоследни. Самите жълтури години обясняват, че имат най- модерната база в България. Страшното е, че не е родила нито един юноша в първия отбор. Цялата България видя как жълтите стрелят по жени и деца с ракети.Това е ботевизмът...
0
 
 
Жълтите отрепки са вечно на грешни медикаменти! Отново разобличени жълто-кафеви лъжи! 1912 препикани селЯнки, запомнете…ще има да бягате и насън, когато сте в Пловдив! Обещано!
+2
 
 
Стига сте ревали пе***асти. Егати женчовците. Иначе много смели. Да ви е*а и циганите гнусни. Декларации и жалби от вас. Очакваме и отговор и от Хелзинския комитет,за защита на малцинствата от българските хулигани. Цигани гнусни.
-2
 
 
Примата Иван Елшишки, не е нищо повече от една вмирисана, бездарна свиня петняща униформата на българският полицай! Накрая ще стане някоя беля заради този примат и всички ще се чудим, кой е виновен? Вземете мерки господа полицаи, незабавни и крайни мерки срещу тази свиня, петняща достойнството и морала на българският полицай!
на 06.09.2022 г.
-1
 
 
Няма по-голяма сган от помаците! Още ли си вярвате в дядо Коледа каракачани умрели? Ще ядете Уя та свят ще ви се завие. Цингата най-накрая ще вдигне ръце и ще си каже : аман от тия индианци къде се набърбаляках с тях! МУ Хааааахааааа хааааа "Б" група ви доведе барабар с вашите приятелки Спартак ,синдикат и хан умортак
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Най-добрият български съдия свири решаващ мач на Спартак
Готови сме за Световното в Пловдив! Зарибиха Гребния канал с 670 кг шаран
През 2020: Драганов свири полуфинала между ЦСКА-София и Ботев! Варненецът носи късмет на "червените", отново ли ще е така?
ПФК Берое: Треньорът Ачиари и футболистът Алгара не са си раздавали шамари, юмруци и ритници
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: