ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Ботев пак протестират пред Общината, искат "Колежа" като на снимката
Автор: Стойчо Генов 11:51 / 18.09.2022Коментари (46)13520
©
Феновете на Ботев отново ще протестират пред Община Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Това ще стане на 22 септември от 18,30 часа. Повод за недоволството на "жълто-черните" привърженици е довършването на стадион "Христо Ботев". Протестът им е срещу "мълчанието" от страна на кмета Здравко Димитров, зам.-кмета Пламен Райчев, архитекта на съоръжението Георги Савов и собственикът на фирмата, която извършва строителството - Илиян Филипов.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив:

22.09 - 18:30ч. Община Пловдив

Уважаеми Ботевисти,

месеци наред представителите на феновете се опитват да получат потвърждение за това, че 37 милиона са достатъчни и за цялостното завършване на козирката над четирите трибуни на Колежа. Въпреки това възложител, проектант и изпълнител категорично не желаят да се ангажират с отговор на този въпрос, а на последните срещи част от отговорните лица дори не присъстват.

Очевидно никой от тях не осъзнава, че стадион без изцяло завършена и покрита козирка е неприемлив за цялата "жълто-черна" общност!

Затова нека на 22.09 всички ботевисти, които искат да видят Колежа във вида от проекта, да дойдат пред Община Пловдив в 18:30ч. и да изискат отговор от страна на Здравко Димитров, Пламен Райчев, арх. Георги Савов и Илиян Филипов.

Надяваме се, че въпросните господа ще намерят време и смелост да дойдат пред гражданите на Пловдив и да дадат ясен отговор на въпроса ще има ли цялостно завършена козирка на Колежа!
Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Нека тази омраза да спре,нека да гледаме мачове като на ЗАПАД,а не изпълнения на пияни и дрогирани псевдо привърженици.Пиша и за двете т.н."АГИТКИ"Крайно време е и полицията да си влезе в задълженията и такива "привърженици"да са там,където им е мястото.
-1
 
 
Тези фенове са за връзване.Като искат много да извадят пари и да направят стадина така,както те искат.Те са срам за името "БОТЕВ"Дрогирани безмозъчни лекета и нищо друго.
0
 
 
Ух как са радвам, че подушвам позната миризма. На мангали. Само така братя лукумутивци. Така ви искам ! Във всяка една тема на врагът ни! Да си ми мирише на нащо си, циганското. Ух как са радвам.
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 18.09.2022 г.
-1
 
 
КЗЛ 19?6 мириризливци дгд. За нас винаги ще има това, което искаме, за вас трошици ако благоволи общината. Това е положението цигани свиквайте.
-1
 
 
Тия па! Отбор нямат стадион искат! Цървули няма гайда иска!
-1
 
 
Цялата мургава паплач водена от коматевския селянин Ст.Генов в действие...Апропо,все пак става въпрос за "Ботев"Пловдив.Нали?
-1
 
 
Не се сещам за по-унизително нещо от това да си фен на Ботевъ Коматю! Срам ме е, че сте от моя град!!!
+1
 
 
При положение, че от 25-те милиона сте изхарчили едва 8, 5 от които са аванс...за какво ревете още ? Жълти провинциалисти! Искали? Ми като искате, хващайте руснака и да почва да строи? Какво го засягат вашите искания редовния данъкоплатец и гражданин на Пловдив? Нямате ли поне капка чест, а само просите? Жалка картинка!
+1
 
 
Папагала плаче .Зико си го мята от джоб в джоб.Колко млн.още за глупостите на жълтите.Този град не е два стадиона а улици ,тунели ,подлези, болници ,паркове,зали ,жилища .Всичко това е общинско папагали .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: