ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите към Зико, Райчев, Филипов и Савов: Безобразията ви ще бъдат записани с кървави букви в историята на най-стария футболен клуб
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:45 / 21.09.2022Коментари (17)10707
©
Обединени фракции Бултрас, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Сдружение ПФК Ботев излязоха с поредна гневна позиция срещу лицата, които са отговорни за завършването на стадион "Христо Ботев". От нея става ясно, че въпреки забраната, феновете ще се съберат на 22 септември от 18,30 часа пред сградата на Община Пловдив, а "официалният" повод е "празнуване Независимостта на Република България".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на бултрасите:

До Здравко ДимитровПламен Райчев, Георги Савов, Илиян Филипов, Атанас Ангелов

Господа,

вашите празни обещания ги слушаме от две години, дадените от вас срокове отминават един след друг, но отговори на нашите въпроси така и не получаваме. Понеже очевидно сте затруднени ще ви помогнем малко с възможните отговори на поставените въпроси:

Въпрос 1) Как ще бъдат вложени и какво конкретно ще бъде изпълнено (кои СМР) с първоначално осигурените от държавата 25 млн. лева за довършването на стадион "Христо Ботев"?

Отговор:

а) Въпреки че обещахме стадионът да е готов на 19.12.22г все още не знаем

б) Знаем, но не искаме да ви кажем, защото ще се шокирате

Въпрос 2) Ще бъдат ли вложени по предназначение гласуваните от Общинския съвет на град Пловдив 12 млн. лева за цялостното изграждане на козирката (включително цялостно покривно покритие) на стадион "Христо Ботев" и кога ще се случи това?

Отговор:

а) Не, защото с тях ще се покрият увеличените разходи на строителя

б) Да, но 12 млн лв няма да стигнат за козирка, въпреки понижаващите се цени на металите

в) Нямаме никаква представа колко ще струва козирката и кога ще е завършена изцяло

Въпрос 3) След пропуските и промените в проекта и в изпълнението на стадиона, гарантирате ли, че стадионът ще може да получи в близко бъдеще категория 4 от УЕФА?

Отговор:

а) Не, защото промените в проекта, които продължаваме да правим, са значителни

б) Не знаем, защото строим без изобщо да сме запознати с актуалните изисквания на УЕФА, нито сме се консултирали до момента с БФС

Въпрос 4) Как планирате цялостното завършване на стадион "Христо Ботев", съгласно проекта и откъде ще осигурите необходимите за това средства: От държавата, от заем, от бюджета на Община Пловдив или чрез друга форма на финансиране?

Отговор:

а) Феновете на Ботев да ги осигурят, така както откупиха близо 25 милиона дълг и спасиха клуба от фалит

б) Не планираме цялостно завършване, но няма как да ви го кажем публично

Въпрос 5) След като до 2014 г. в строителството на стадион "Христо Ботев" бяха вложени около 10 млн. лева, а в последните 2 години бяха осигурени за довършването му още над 40 млн. лева, кога стадион "Христо Ботев" ще бъде окончателно завършен и колко още средства ще са необходими за това?

Отговор:

а) Двадесет месеца след започването на строителството и няколко "внасяния" на проекти, ние все още нямаме готов проект - как да знаем колко ще струва

б) Колкото и да струва, нас не ни интересува

Безобразията ви ще бъдат записани с кървави букви в историята на най-стария футболен клуб в България. Бягането от отговорност далеч не е присъщо за обществените позиции, които заемате. Жалките ви опити да заблудите гражданите на Пловдив вече нямат стойност пред никой. Забранихте ни организирането на публичен диспут, но не можете да ни забраните да отпразнуваме Независимостта на Република България точно в 18:30ч. на 22.09.2022г. пред сградата на Община Пловдив. А това е само началото...

Още ли мислите, че няма нужда от публична среща с феновете на Ботев и пълна прозрачност около строителството на Колежа?

Обединени фракции Бултрас

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Сдружение ПФК Ботев
Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
1912 пациентки на Психодиспансера! Безочливи до безкрай!
-1
 
 
Така наречените "привърженици"сте срам за "Ботев" и Пловдив.Когато се научите как да подкрепяте отбора-без алкохол в главите ви и някои други неща,тогава може да се назовете Ботевисти.Още един път-вие сте срам за този велик клуб и нищо друго.Жалко за истинските привърженици и то много жалко.
+1
 
 
Организирам турове на Лаута да се види какво е козирка, че като гледам само на хартия ще я имате. Понеделник, сряда и петък - Ръжево Конаре, Стряма и Дуванли. Вторник и четвъртък - Маноле, Брестник и родопската яка
+1
 
 
Зико папагал тегли им още 50 млн.и дано им стигнат .Пловдив го зае*и от него вече нищо не става освен провинция.
-2
 
 
Тия , кво подписват? Едно време така беше създадено тва недоразумение БотевЪ Сопот.
+1
 
 
Чернилките отдолу , яжте му главата сиренясала !
-1
 
 
1912 нагли селЯци! Вечно най-велики, вечно някой им е длъжен…Зико и ПИМК ще ги употребят яко! Цингаревич върти африканската пералня и ги къпе в КоматевУ…
-1
 
 
Върнете си истинската година 1918, не измисляйте това 1912 защото се вижда , че като си измислихте нова година на създаване,не ви върви.
-3
 
 
Я пак, я пак. По въпрос 4, т.а). какво точно сте осигурили вие и какво точно сте откупили? хахаха ба*ти въшкарите, кауза колежа събра точно 284лв. Хубаво ви каза зико, който е много ваш ама ви знае много добре насраните г*зове и вече си ви слага яко на онази му работа - като искате стадион стига само сте просили, като столипиновски цигани ами се активирайте и съберете пари за козирка. нали сте хиляди милиони и града е ваш хахахаха сега е момента да покажете големите си сърца, а не само спринтьорските си умения хахахаха всички знаем, че всъщност сърцата са заешки, а краката бързи!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: