ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Локо: Не дърпайте лъва за опашката! Потъпкването на справедливостта води до съпротива!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:24 / 23.09.2022Коментари (14)8479
©
Феновете на Локомотив Пловдив, обединени в групата "Бригада Пловдив", излязоха с остра позиция срещу БФС. Повод за реакцията на "черно-белите" запалянковци е програмата на отбора за следващите 8 мача. Само два от тях са в почивен ден, като и двата са извън Пловдив.

Ето какво се казва в позицията на "Бригада Пловдив":

Не дърпайте лъва за опашката!

Броени дни след отмененото абсурдно наказание за Локомотив (наложено в мача с Ботев), ставаме свидетели на следваща подигравка с клуба ни. В следващите 8 мача, Локомотив има едва два, които ще бъдат през уикенда, а часовете, които са сложени за срещите, въобще не съответстват с добрите игри и черно-бялата активизация. За справка - Локомотив е вторият най-посещаван отбор, на своите домакински мачове, от началото на сезона.

Ръководството на БФС нямат една стъпка, която да е в правилната посока, за да видим развитие на футбола в България. Не искаме да влизаме в конспирации, че всичко е целенасочено към черно-бялата светиня, но поредицата от грешки, които са в тотален ущърб на клуба ни, определено ни карат сериозно да се съмняваме.

Твърде много време си затваряме очите за действията срещу Локомотив, съмненията ни са също свързани с това, че г-н Томаш е близък до Димитър Бербатов, който е единствената конкуреция и алтернатива на "трезвения“ председател на футболния съюз.

През годините публиката на емблемата на Пловдив, е била провокирана не един и два пъти, а тези провокации не са довели до нищо добро. Силно се надяваме, че програмата ще бъде променена, защото потъпкването на справедливостта, води до задължителна съпротива!
Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ДАНО ЦЯЛ СЕЗОН ДА СТЕ ТАКА, НА КОЙ МУ СЕ ГЛЕДАТ ЦИГАНИ-ФОЙЕРВЕРКАДЖИИ?
-1
 
 
важното е че на коматеу и в уикендите са по 30 хиляди нали сме втория отбор на града :( защо ни цакат за сметка на другите отново нали мъни + тая година няма ли на правят шампиони като по времето на жоро :( баси значи не сме толкова силни и не ни подаравят победи ми сами ги печелим само съдията дет ни даде держито с африканските коматевци :(
+1
 
 
Говеда от Бфс как нямате нещо в тези глави .Какви са тези мачове в понеделник,вторник ,петък .Нормални ли сте чукундури .
+3
 
 
Трябваше да се добави как изпадащ отбор от Коматево, намиращ се на предпоследно място има перфектна програма. Имат един мач през седмицата и той е отложения с цска в Коматево ,но за бележете в 19-30 часа, защо нашия мач със същия цска е от 17:15 само престъпниците от БФС знае. Отбор от топ четири е пратен в немислими дни и часове, а изпадащ отбор е с идеална програма. Истинско престъпление. А най- ясно се вижда как БФС скача на Локомотив в отложения мач, на жълтите в 19 :30 даже и рейс ще хваната след мача от Коматево, а ние ще трябва да работим и да сме на стадиона едновременно...Тия от бфс или ни мислят за вълшебници или целенасочено ни нападат заради некомпетентните си действия с наказанието от миналата седмица! Седна дума- ПРЕСТЪПНИЦИ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: