ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Звезда с над 1 милион последователи в "Тик Ток" кара проби в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:42 / 25.09.2022Коментари (14)6910
©
Много странен футболист е на проби в Ботев (Пловдив). Това е халфът на руския аматьорски Амкал Михаил Прокопиев. Ако остави добри впечатления в треньорския щаб на "канарчетата“, полузащитникът може да получи договор и да стане част от "жълто-черните“ от зимата, съобщава руското издание "Спорт Експрес“.

20-годишният руснак през последните два месеца блесна с три асистенции за Купата на Русия, в който тимът му отстрани два третодивиознни отбора (Зорки и Твер) и отпадна от третия си съперник - Звезда Санкт Петербург (също участник в Трета дивизия). Трябва да се отбележи, че Амкал (Москва) е отбор, съставен от популярни звезди от социалните мрежи и геймъри. Тимът участваше в Купата със специална покана от Руския футболен съюз.

Самият Прокопиев има над 1 милион последователи в "Тик Ток“. Той никога не е играл за професионален футболен клуб, въпреки че в един момент е бил част от школата на гранда Зенит. Преди да стане част от Амкал, халфът е играл за друг подобен отбор, съставен от геймъри – 2DROTS.
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Те и жълтите гагамуди живеят в алтернативна реалност, така че, за тях е роден този с гнездото на главата.
-1
 
 
То затва сми на дънуту - саму маникени в тоя утбор
-1
 
 
Футбола умре щом компютърни плъхови почнахъ да ритът топка
-1
 
 
Ако ще взимаме циркаджии, поне да беше Енчо Кирязов
-2
 
 
Ало, Коматево, Ванката от "Светът на Ванката" е свободен и има над 600 000 последователи. Вземете го на проби в Коматево, с него поне ще може да се усмихвате, защото много рев ви се събра. Изпадате,предпоследни в класирането, бити в Дербито, стадионът на Източен 10 остава без козирка, Петата, 6-0,спринтирате по улиците на софия и Пловдив,бити на всички поляни, магистрали и булеварди, школата в Коматево е мъртва, отборът има един българин , юноша на левски. Явно Господ ви мрази, няма друго обяснение на безкрайното жълто нещастие...
+2
 
 
Да се забавляваш с прости цигани, наистина е удоволствие,факт е, че никой не ви ебава в калабълъка, това ви води до самоубийство , време е да скачате от моста на Марица,ще снимам с удоволствие.
-2
 
 
Благодарим ви за Купата, Благодарим ви за 6:0. Благодарим ви за незабравимите моменти с които ни дарихте. Дано новите мошенници коитo ви взеха не ви фалират, за да продължим да се забавляваме с вас.
+2
 
 
Само искам да попитам двамата циганина, коментирали новина за Ботев от 16:42 ч., като има новина от 10:57 ч. за рождения ден на капитана на "любимия" им отбор, защо ги няма там? Няма нужда да ми отговарят, на всички е ясно...
-2
 
 
жълтури, за какво ви е стадион на Източен 10??? Вие не може да стигнете до него. В Пловдив вие си гледате само в краката, защото все някой ви гони и вие все спринтирате. По този начин не можеш да запомниш от къде си минал. Пловдив за вас е тъмна Индия. Стойте си в Коматево, там поне е малко и като обикаляш два часа все ще намериш Коматевския стадион. И честита ТикТок звезда, какво ли му е на човека от Петербург се озовал в Коматево...
-1
 
 
Браво на Цингаревич! Така се събира печалба! След африканските звездни попълнения и тото-мача със Спартак Варна е време да продава места в отбора. Покрай ТикТок гелосания, Може да вземе Киро Тъпото и Асен Кокорчо. ПП се накрадоха и може да им се доиграе в КоматеУ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: