ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Анархия цари по пловдивските улици
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:50 / 06.02.2010Коментари (23)13046
Пълна анархия цари по пътищата из Пловдив. За пореден път читатели на Plovdiv24.bg се оплакват от абсурдите из града. Традиционно сигналите са за неправилно паркирали автомобили на забранени места или места за инвалиди, или пък за това как "паяците" вдигат избирателно автомобили. Такъв сигнал получихме от задънената улица, която свършва пред Джумаята - въпреки, че е забранено за влизане, там винаги е пълно с автомобили, а снощи автомобилите бяха паркирали плътно един в друг.

Вчера обаче наш читател ни изпрати кадри шофьор на синьо "Деу", който освен, че наруши куп закони, сериозно застраши редица животи на движещи са по новата отсечка от ул. "Победа". Пишман-шофьорът навлезе в насрещното движение за да спести някой друг метър и отби в първата пресечка. Едва ли има кой да го глоби обаче, тъй като катаджиите обикновено чакат по дългите отсечки с радари, вместо да следят по кръстовищата за сериозни нарушения, преминаване на червено и подобни. Работата им може да се улесни и с видео-камери, поставени по възловите кръстовища - съвсем наскоро свърши анкета на страниците на сайта, според която 80% от пловдивчани искат камери.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Селяндурин лесно се вади от село, но селото от селяндурина - никога. Подобни варварски изцепки има много, както и с коли, така и като вървят пеша. Мога малко томче с избрани изцепки да напиша, но това няма да промени нищо, докато не се вземат крути мерки. П.С. Разни запалени пешеходци да не се фръцкат колко са онеправдани, защото варварството на пешеходците е още по-опасно. Този тиквеник с ДЕУ-то ще му огънат ламарините, обаче на простата шматка вчера, която, пазейки се с чадъра от снега изникна между две кола, зад борса Лъч, точно пред колата ми - нямаше да си огънем ламарините, а щях да я повозя на капака!!! За такива отворени пешеходци - ще им напомня, че при снеговалеж дори и с 20 км в час да карам, както в случая, физичните закони гласят, че не мога да спра за 2 метра! И трябва взаимно да се пазим - аз, като шофьор, да пазя хората, но и те, като пешеходци, да ползват главите и очите си по предназначение!
+1
 
 
каквo да следят от кат? днес патрулка пред мen мина на 4ервено.... напражете си изводи сами!!!!
+1
 
 
Този е пълен изрод, трябва катаджията, когато го спре да го застреля на място за назидание на другите изроди!!!!!
+1
 
 
Зил му трябва на този с Деу-то. Зил да застане насреща му и да обърка спирачката с газта.
+2
 
 
Проблемът ще се реши, когато едно число 60000 стане 16000. Тогава ново ръководство може да промени смисъла на съкращението, което засега означава...Корупция Апатия Тромавост.
+3
 
 
Много често може да се види ,как от средно платно се прави ляв или десен завой. Виждал съм как се извършва и пред катаджий, а те се правят че не виждат.А преминаването на червено, за някой си е нещо нормално.
+2
 
 
Този с Деу-то е абсолютен наглец и гад,само това мога да кажа.Иначе за камерите трябва да се помисли много сериозно,защото по улиците е абсолютна пародия
+2
 
 
Само видеокамерите му е майката! И не само на кръстовищата, но и на пешеходните светофари, и на еднопосочните улици - и там стават такива безобразия.
+2
 
 
Лично за мен само камерите са решение на проблема.Като му направят една фотосесия на келеша.придружена с яка глоба-300,500лв вместо хонорар,следващият път ще се замисли.А полицията просто не ще да работи.Работата ми е сутрин рано,често съм минавал покрай патрулки без колан,но на полицаите не им пука,щото са опънали седалките назад и дремят.А по това време често съм ги засичал да карат без мигачи,да минават на червено и т.н.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: