ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Лепнаха глоби на 30 коли до ПУ! Мнение: Половината Смолян си накупи апартаменти в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:53 / 30.09.2022Коментари (35)75308
© Фейсбук
На около 30 автомобила са били залепени глоби за неправилно паркиране в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Това се е случило до новата сграда на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" по-рано днес. Видео от мястото на действието предизвика множество коментари в социалната мрежа Фейсбук:

- "Общината е длъжна да си направи сметката колко точно място има в тоя скапан град за хора и коли и да престане да издава разрешителни за строеж на сульо и пульо да прави оазиси и тем подобни. Няма място да се обърнеш, половината община Смолян си накупи апартаменти в Пловдив, да не говорим за околните села. Всяко семейство е с по 10 коли и постоянно цъфтят нови комплекси и кооперации, само Пловдив ли става за живеене в цяла Югозападна България???"

- "Има знак забранено паркирането и престой. Това им е работата - щом се нарушава законът за движение по пътищата"

- "Защо снимаш само колите с глобите, снимай и знаците".



Още по темата: общо новини по темата: 2369
13.04.2024 »
05.04.2024 »
30.03.2024 »
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЗАЩО НА АВТОМОБИЛИ С УКРАИНСКА РЕГИСТЕАЦИЯ НЕ СЕ СЛАГАТ ГЛОБИ А НА СЪСЕДНИТЕ ДО ТЯХ СЕ СЛАГАТ ЗАЩО ???
0
 
 
Млади приятели, в едно друго време имаше гражданство а по нашата улица в централната част на града на час минаваха 10 автомобила. Това прекрасно време за жалост няма да се върне. И всички сме виновни за това, хората от които зависи централизирането на производството, приватизацията, унищожаването на поминъка на хиляди, презастрояването и пренаселването на града трябваше да са при Чаушеску отдавна. Скачахте едно време ето ви сега резултата.
+1
 
 
Добре,че продадох земята и добичетата в Родопите и си купих 3 имота у Пловдив.Цял ден пия аперол на главната седнал на един стол.Нивгаш не мои да върнете в Смолян.
+1
 
 
Нали нямате пари? Кви 10 коли и апартаменти
+2
 
 
Против съм да се обяснява за хората от който и да е град, че са някакви досадници, дошли само да пречат. Преди 10 години в Пловдив имаше криза по отношение на работни места, заплщане, хора. Излизахме в петък вечер на главната и нямаше кой да наплюем буквално. Пловдивчаните бягаха от Пловдив. Повишението на доходите идва с развитие на икономиката, с удобства, нови предприятия и работна сила.. няма друга схема! Сега пловдивчаните искат да се връщат в Пловдив, че града вече е много по-развит и модерен, и жив - отпреди 10 години, ама вече непловдивчаните им пречат! Не може така. Привлекателните места за живеене, всичките са пълни с хора от всякъде.. ако пък пловдивчани не искаме българи от други градове.. ми да дойдат някакви емигранти- по-добре ли ще е?! Нали някой все пак трябва и да бачка?! Така, че такива коментари от рода на “ половината еди кой си град” - и на центъра да Пловдив да си роден, си е абсолютно комплексарско изказване, НО! Правила трябва да има и властите да са си на мястото и да възпитават. За това съм съгласна.
+3
 
 
Това, че хората от Смолян (и не само) са си накупили апартаменти в Пловдив няма нищо лошо - да отидеш в по-малък в по-голям град и да имаш възможност да си купиш апартамент не е малко и не е лошо. Наистина обаче щом е забранено паркирането трябва да се глобяват и то редовно и навсякъде - неправилно паркираните и спрели за престой коли са страшно много, глобите не са малко пари,но общината не си ги събира. На някои места обаче наистина не са направени никакви паркоместа дори и платени
+2
 
 
Купуват си жилища тези, които имат с какво. Нищо лично :)
+7
 
 
Така стана и със София и вече не е град за живеене а гето от селяни, задръствания и мръсотия, града се обезличи...Истинските граждани се изнесоха в къщи в околните села. Същото става и с Пловдив, става една спалня от кутийки и облика на града изчезва, защото селните само "консумират" и не ги интересува друго да пазят или някаква естетика!
+4
 
 
1. До чичото - смяната на номера при прехвърляне на атомобил от над 2 години не е задължителна, т.е. вече не знаеш кой, кой е и от къде е. 2. Тези коли най-вероятно са на студенти учащи в ПУ. В случая няма нищо нередно. Единият е съгрешил и е наказан. Драма няма. Като го глобят, да си вземе поука и утре да спре пак там ако иска.
+5
 
 
То хубаво си накупили апартаменти ,но да има и някакъв регламент да си сменят и номерата на колите ако са постоянно тук,а не да се правят на селски тарикати живеят в Пловдив ,а плащат данъка на колата в Смолян,нали тук руши пътя с ползването си.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
Политическо противоборство в САЩ
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: