ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
С 5 въпроса проф. Рачев сложи край на споровете за следите в небето
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:22 / 08.10.2022Коментари (8)9698
©
Вълна от публикации за т.нар. кемтрейлс в небето ни заля в социалните мрежи тези дни. Редица потребители публикуваха снимки на кондензационни следи от самолети, придружени с текстове, които варираха от невинно задаване на въпроси защо небето изглежда така до категорични констатации, че това са целенасочени пръскания с различни вещества, сред които коронавирус, бактерии, химически елементи и химически съединения с цел да влошат здравословното състояние на нацията.

Цели

"Виждате новия вариант на коронавируса. Изчакаха изборите и започнаха да го разпространяват. Виждам, че все още има "умници", който не вярват, че ни пръскат като че ли сме мишки... Споделете снимки на небето над населените места, където живеете, моля! Бъдете осъзнати и здрави!“, бе само една от стотиците публикации, в конкретния случай от профила на потребителя Таня Георгиева. Голяма част от вярващите в пагубния замисъл на кемтрейлс пък не се осмеляваха на свои публикации, но коментираха под всяка такава и оборваха опитващите се да обяснят, че в явлението няма нищо опасно.

Конденз

По темата "Телеграф“ реши да се свърже с проф. Георги Рачев, за да почерпи от сериозните му познания както в метеорологията и физиката, така и във философията и обществените науки. "Белите ивици в небето, които виждаме след самолетите, са кондензационни следи. Двигателите на самолетите бълват сериозно количество въглероден диоксид и фини прахови частици. Тази комбинация при срещата си с ледения въздух на 10 000 метра височина кондензира под формата на малки ледени кристалчета с бяла разцветка. Няма магия, няма конспирация, няма пъклени планове“, обясни проф. Рачев. Той обясни непостоянната природа на тези следи с вариациите на влажност и температура в различни участъци от атмосферата, през които самолетите преминават.

Въпроси

"Всички, които вярват в това, че отгоре ни пръскат с нещо – нека се замислят по няколко въпроса. Защо самолетите пускат отрова от всеки двигател и защо е необходимо това да става през двигателите? Къде се произвеждат всичките тези отрови и вируси? Как стигат до летищата? С какво се пренасят до там? Как е възможно цялата верига персонал от лабораторията производител през шофьорите на цистерните, през наземния персонал на летището и полетния екипаж да не разбере, че пренася отрови?“, реторично попита проф. Рачев.

А накрая диагностицира съвсем сериозно: "Всички, които вярват в това, че ни пръскат с отрови, имат нужда от сериозна психиатрична помощ“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Стига сте ни заблуждавали, пръскат ни !!! И аз ще ви кажа истината и само истината !! Пръскат ни упорито тия изроди с мозък ама ИЗТОЧНИЯ вятър го отвява и в главата на бедния българин остава само ИЗТОЧНИЯ вятър. Спрете ИЗТОЧНИЯ вятър за да влезе някоя молекула мозък поне, МОЛЯ ВИ !!!!!
+3
 
 
На вярващите в кеймтрейлс трябва да им забранят да се размножават.
Aнонимен
на 08.10.2022 г.
-4
 
 
А бе глупендър! Кой ти е казал че го пускат през двигателите!
Aнонимен
на 08.10.2022 г.
+4
 
 
То троловете русофили и в други неща вярват
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: