ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев води подготовка с нов треньор в Калабрия, според италиански сайт
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:58 / 12.02.2010Коментари (199)18766
© Plovdiv24.bg
"Двукратният шампион на България Ботев Пловдив е на зимна подготовка в Калабрия", така започва материал в италианския сайт calciomercato.com. Отборът е кацнал на летище Lamezia Terme и футболистите ще останат да тренират за 10 дни. Освен това отборът ще играе и контроли с Кротоне и Катанцаро, пише италианския сайт. В текста на италианската медия дори пише, че тази година тимът се бори за оставане, но целите от догодина са борба за ЕКТ. Според сайта в отбора в момента има много футболисти и някои от тях няма да останат в отбора. Споменават се имената на нападателя Алесандро Еспозито и защитника Кристиян Зарини. За треньор на тима е гласен Филипо ди Пиеро, който е водил основно тимове от най-ниските италиански дивизии.

От италианския сайт обаче изглежда не са наясно с проблемите на Ботев. Plovdiv24.bg припомня, че тимът трябва да се разплати с разделилите се с клуба през лятото футболисти, сред които Апостол Попов, Николай Манчев, Тодор Тимонов и др. Докато това не стане, Христоловото дружество няма право да картотекира нови футболисти. БФС пък даде последен срок до 15 февруари, понеделник, на Христолов да докаже, че клубът е финансово обезпечен и ще може да доиграе сезона. Обещанията на Община Пловдив пък са, че христоловия тим няма да бъде допускан да играе на стадион "Ботев". Феновете пък се заканиха да попречат с всички възможни средства този тим да стартира пролетния дял.
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
АЙДЕ В ЗОНИТЕ В КАЛАБРИЯ! И ХИЧ НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ!
0
 
 
толкова ли няма един фен на ботев, който да я провери тази информация, по цял ден сте по форумите - все някой от вас познава някой в италия или нещо подобно - живеем във век на коммуникации, ако се интересувахте наистина досега щяхте да занете поне дали това е истина
0
 
 
те цска , черноморец и черно море са слаби отбори и сами чте паднат
-1
 
 
буфери вижте класирането , с последните отбори имата само загуби , загуби от сливен и мезра като домакини , и от спортист като гости , от ботев загуба с 1.0, така че до 6 кръг , ако мезра ви бие на техен терен изпадате и никoй не може да ви помогне
на 15.02.2010 г.
0
 
 
Жълтури прости, продължавайте да си повтаряте мантрите на духовния водач Ахмет Божидар Ал Мамут. Друго в тоя живот не ви е останало нищо друго.
0
 
 
Ботев УМРЯ ЗА ДА ЖИВЕЕ ЛОКО ПД.честит ви нов треньор.
0
 
 
буфери от първите 4 мача , най много 1 точка да вземете и отивате в б група, коко изпадна с вихрен , сега и с вас това го чака
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 14.02.2010 г.
0
 
 
Каквото и да пишете,каквото и да правите,винаги,АМА ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ПОСРЕДСТВЕНАТА ЧАСТ НА ГРАД ПЛОВДИВ!БОТЕВ НИКОГА НАМА ДА УМРЕ И ВИНАГИ ЩЕ СТЕ В СЯНКАТА НА ВЕЛИКИЯ КЛУБ!Комплекса "БОТЕВ" ви преследва и ще продължава да ви преследва хилядолетия напред!Жалки сте буферчета!Много много сте жалки !!! САМО БОТЕВ-ОТБОРА НА ГРАД ПЛОВДИВ!
-3
 
 
Сори-това е статия за новия Ботев.....ВИЕ кво правите тука??Тресе ви шубето от Митю май??
+3
 
 
Само Ботев! Периодично отваряйте горе най-четените теми в сайта и вижте ПЛОВДИВ ЧЕТЕ САМО ЗА БОТЕВ, дори и малкото образованата част от ЛоМоКотиФ са тук. И в "Б" и във "В" имаш ли сърце пееш САМО БОТЕВ Е, останалото са комплекси - "Не е важно да сме добре, само Ботев да е зле!" Добре дошли при нас КОМПЛЕКСАРИ! Добре дошли И*ан и С*уки!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: