ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин се закани: С вас, г-н Кмете, ще се видим в съда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:09 / 15.10.2022Коментари (13)21007
©
Във връзка с проекта на Община Пловдив за пробив до Водната палата, пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да изрази своето недоволство от намеренията на администрацията за изгради съоръжението. Публикуваме неговото писмо без редакторска намеса:

Пробива на "Водната Палата" ще се окаже незаконен. Всички на протест! Пиша Ви по повод скандалния проект на Общината за пробива на Водната палата. Виждам, че следите случая от самото начало и се обръщам към Вас с молба да разгласите някои от неяснотите и нарушенията по проекта. Аз съм един от живущите в близост до кръговото на "Водната палата" и съдържател на малък бизнес на бул. "Марица", който ще бъде напълно унищожен заради безхаберието и жаждата за лично облагодетелстване на т.нар. ни кмет - г-н Зико.

Нека да започна с това, че до момента никой не е уведомил нас живущите и пряко заинтересувани лица за промените в организацията на движението по повод проекта. Законово предвидените информационни обявления не могат да се намерят по цялото продължение на бул. "Марица"-юг. Явно нашите управници не намират за нужно да спазват Закона за устройството на територията, според който пряко заинтересованите лица могат да входират възражения и забележки.

Скандален факт е, че обществено обсъждане по проекта също не беше организирано от Общината - още едно нарушение на съществуващата уредба. Ние питаме: Къде е разрешението за изработване на проект за измемнение на ПУП-ПУР? Къде са протоколите на ЕСУТ при Община Пловдив? Къде е екологичната оценка на проекта? Къде е акта на компетентия орган, с който е одобрен окончателния проект? Къде е копие на издаденото разрешение за строеж? Къде е заповедтта на компетентния орган за временна организация на движението, включително и по ул. "Асен Златаров"? Защо нико
й от гореизброените документи не е публично достъпен на сайта на съответните институции? Какво се прикрива с цялата мистерия около проекта? До кога ще търпим своеволията на алчните Пловдивски управници? Колко още ще ни тъпчат? Призовавам всички на протест. Нека да изразим възмущението си силно и ясно! Стига повече!

П.С. А с вас, г-н Кмете, ще се видим в съда!



Още по темата: общо новини по темата: 264
13.07.2023 »
11.07.2023 »
07.07.2023 »
06.07.2023 »
05.07.2023 »
23.05.2023 »
предишна страница [ 1/44 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
КАКТО ВИНАГИ ПЪЛНО С МНЕНИЯ ОТ ХОРА , КОИТО НЕ РАЗБИРАТ. АБСОЛЮТЕН АБСУРД Е ТОЗИ ПРОБИВ ЗАРАДИ ЗАГУБАТА НА ЛЕВИЯ ЗАВОЙ. ЗАДРЪСТВАНЕ В ПОСОКА ЧЕФТЕ БАНЯ ВИНАГИ ЩЕ ИМА ЗАРАДИ СВЕТОФАРА В ПИК ЧАС / ПОНЕ ТАКА Е ОТ 20 ГОДИНИ / УСВОЯВАТ СЕ ЕДНИ ПАРИ ЗА НЕЩО С , КОЕТО НЯМА ДА ОБЛЕКЧИ ТРАФИКА. НАПРОТИВ , ВСИЧКИ КОИТО ТЪРСЯТ ЛЯВ ЗАВОЙ ЩЕ СЕ НАСОЧАТ КЪМ КРЪСТОВИЩЕТО И ЩЕ СТАНЕ ПО-ЗЛЕ.
+1
 
 
Кво ревете само ве нещастници , цялата ни държава е такава заради вас където суфлирате само в мрежите ... кво лошо има като оправят този път ? вие изобщо дебили навън знаете ли за кво става дума със задръствания ? видяхте тука 40 мин от тракия до смирненски и вече ревете като кучета ... никога няма да се оправим докато сте такива смешници
0
 
 
Обаче ако Марица прелее и флянът едни сомове в тоя пробив, шъ ги ловим на ръце! е*аси кефа.
0
 
 
г-н Кметът да вземе поне да разпореди премахването на знаците за кръгово движение, тъй като то вече не е такова въпреки на такова да изглежда. Защото идващите от Марица-юг ще забременеят и родят докато преминат.
+1
 
 
Аз пък съм за пробива. Минавам всеки ден от там и карам само направо. Тези завиващите ми пречат и забавят. Като гледам снимката ще е супер .Трябва да се забранят всякакви завои там !
0
 
 
Човечето дето е писало тая глупост да е благодарно,че Здравко е Човек и не се занимава с отрепки.Защото заради обвинението за " безхаберието и жаждата за лично облагодетелстване на т.нар. ни кмет - г-н Зико." може да се прости с няколко хилки в съда
-2
 
 
майна голям Го извади.Пробивът като стане ще се минава много по бързо.Сега като го няма левия завой също се минава много бързо и няма задръстване за първи път от години.Да вземеш да си го сгънеш и да седнеш отгоре.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: