ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Софиянец се подигра на Пловдив: Много е зле положението
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:28 / 16.10.2022Коментари (16)62533
"Здравейте! Много е зле положението във вашия Пловдив. Живея в София, където според официалната статистика на НСИ, базирана на последното преброяване от 2021 година, живеят 1 274 000 души. Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до медията ни.

Ето какво още иска да ни каже той:

Според същата институция жителите на втория по големина град в страната ни са 319 612. Искам да ви кажа, че движението в столицата се осъществява далеч по-лесно и по-бързо. Не знам на какво се дължи това, но с просто око се вижда, че там през много кръстовища се минава на зелено, без да се спира.

А къде са вашите зелени вълни? При вас е истински кошмар в час пик да се стигне от единия край на града до другия. Нали има общинско предприятие, което следи в реално време движението в града ви?

Защо не опитат поне малко от малко да променят режима на светофарите от удобните си кресла? Нали имат камери и компютри? Може би има и ремонти и затворени улици, но трафикът е много тегав".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пловдив наистина има нужда от работещ градски транспорт ( сегашният е най-зле май от цяла България без да преувеличавам!). Не може да има квартали ,където след 8 вечерта да няма транспорт , сутрин да закъсняваш за работа, вечер да не можеш да се прибереш. Пълно безумие е това и тук София не ни е виновна определено,защото транспортът го съсипа управата на града ни докато в София колкото и кусури да има там е на светлинни години пред нашия. А градът ни е също 5-6 пъти по-малък като територия от София и не е предвиден за толкова много коли. Отделно и това с честите светофари и червените вълни. Въобще Зико досъсипа жестоко Пловдив с "умните" си решения.
0
 
 
Човека е прав , обачеее, Пловдив е към 600 000 души и това е реална информация, освен това Пловдив е 10 -15 км от край до край ...освен това в София се изливат пари , като при пороен дъжд...и тн и тн..В Пловдив ще става още по зле не очаквам друго ...Управлението на града е тотал-щета...
на 17.10.2022 г.
+2
 
 
В Пловдив е друг живота. Като светне зелено, човека тепърва търси скоростният лост, после анализира графиката върху него, търси единицата, напипва да намери съединителя... нежно, без зор. В Пловдив не ходиш да вършиш работа, а да губиш време, да си айляк!
+4
 
 
А софиянеца знае ли, че в София се изливат милиарди за инфраструктура, направи им се прекрасно околовръстно с по 6 ленти (не като нашето клаустрофобично двулентово с мантинели на платната, за което на всичкото отгоре се иска и винетка!)? Направи им се обходен северен околовръстен маршрут? Знае ли, че им направиха метро и че имат реален градски транспорт, вкл. тролейбусен? А какво да кажем за десетките надлези и подлези на възлови булеварди и кръстовища? Софиянеца явно не помни на какво приличаше София преди 15 години и как през работен ден, особено в час пик, София беше едно голямо задръстване!
+3
 
 
Светофарите на ул. "Васил Апролов" са през 100 метра. Много некадърници работят в Общината!
+3
 
 
Мдаааа,за съжаление всички коментари са верни.В града ни е истински ад!
+7
 
 
Вижте една Нидерландия. Мнозинството ходят с велосипеди на работа, А тук всички сме баровци - всяко семейство с по 2 коли.
+11
 
 
Да и да добавим пълните катили зад волана в Пловдив. Като светне залено първата кола тръгва бавно бавно а втората прави дистанция като за камион с ремарке.
+10
 
 
Ние нямаме общинско управление. Ние имаме некадърни крадци!
+4
 
 
Такааааа! Статистиката е фалшива! В Пловдив живеят над 500 000! Навляците не са се регистрирали в града и се водят на село, за да плащат мижави данъци!!! Факт е синята зона около нас! Рептилите спират преди знака, отляво на синята зона, пред гаражи, фалшиви стикери на инвалиди, а някои просто се прибират около 18.00 часа и вече пари за зона никой не търси! Че няма зелени вълни няма, но и че се напълни с некадърни задкормилни устройства е видно всеки ден! Ще спреш на път с предимство и ще задържиш пет коли, за да излезе шушляка от сокака отдясно или отляво!!! Ужас, криво разбрана лоялност! Спират на тесни улици с голям трафик, за да си купят смрадливи махорки и задръстването е готово! КАТ!!! Тея рептил-фуражки никакви ги няма! Общинска полиция и охрана...те работят ли въобще!!! За общината знаем...там има само алкаши, кифли и пенсионирани недоразумения!!! Е, това е Пловдив през 2022 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: