ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Седмица преди старта на шампионата - мъгла около Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:27 / 20.02.2010Коментари (116)13145
© Plovdiv24.bg
Пълна мъгла цари около Ботев Пловдив само седмица преди старта на шампионата. Другата събота от 14:00 е насрочен двубоят между Ботев и Левски София. Димитър Христолов от Крумово и Франческо Салерно от някъде из Италия уверяват всички, че няма да има проблеми и тимът ще стартира с италиански и други чуждестранни футболисти, както и българи от тима от есента, отборът ще е още по-силен от есенния, ще се спаси от изпадане и дори догодина ще се бори за ЕКТ.

Никой в Пловдив обаче не вярва на двамата, на които след редица гафове феновете им лепнаха етикета "лъжци". Доста проблеми висят над отбора, които просто няма как да бъдат оправени само за 7 дни. На първо време стои това е картотекирането на футболисти. За да стартират шампионата, Христолов или Салерно, които не могат да се разберат кой точно управлява тима, трябва да разполагат с поне 16 картотекирани играчи, а след масовите разтрогвания, в момента бройката е по-малка. Не е ясно как за няколко дни чуждестранните футболисти ще пристигнат в България, ще си намерят жълтите карти от последните отбори, ще си изкарат работни визи и ще подпишат договори. Освен всичко останало, тимът трябва да плати и дължимите суми на футболистите, които се разделиха с тима през лятото заради неплатени заплати. След като минаха 6 месеца Тимонов, Манчев, Попов и останалите не получиха и стотинка от Христолов, на клубът бе наложена забрана да картотекира нови играчи. Освен липсата на футболисти, тимът няма и лицензиран старши-треньор.

Дори някак си Христолов или Салерно да оправят всички тези неща, всички организирани във фенклубове привърженици на Ботев се обединиха срещу италианеца и заявиха, че повече няма да вярват на лъжите му. Ако община Пловдив си изпълни обещанието, то трябва да се организира и да не допусне никой да влиза на стадион "Христо Ботев" следващата събота от 14:00 часа. След първата среща на феновете, които се обединиха да възродят тима, кметът Славчо Атанасов и зам. кметът по спорта Георги Титюков заявиха, че на известният сред феновете като "Колежа" стадион ще играе само този Ботев, който "жълто-черните" ултраси подкрепят.

Българският футболен съюз в лицето на шефа Борислав Михайлов също обеща да извади този тим от елита. Това трябваше да стане още на 15 февруари, но никой не се изненада, когато БФС не си спазиха казаната "мъжка" дума и всичко си продължи по старому. Даже наскоро Михайлов заяви, че те не могат да изкарат Ботев на Христолов, който не покрива никакви лицензи, тъй като щели да плащат неустойки пред телевизиите, които държат правата. След като още през есента отборът, който Христолов разруши, получи лиценз за "А" група, както и стадионът, за който крумовският бизнесмен 10 години нехаеше, също взе лиценз - сега трябва да си плащат за безхаберието. Ако Ботев продължи участието си, БФС ще докаже, че не се интересува изобщо от феновете, а само от парите, които ще получи.

Какво ще се случи до 27 февруари само времето ще покаже, но е достатъчно само малко хора да удържат на обещанията си, за да се случи това, което "жълто-черната" половина на Пловдив чака, а именно Христоловият Ботев най-накрая да бъде изхвърлен от професионалния футбол.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
БЮРЕКОВ, РУМЕН, Божо и всичките пепсита и кифтета да се наредат за плащането от Джаба....за сичкуту ЖЪЛТИ циганин ши имЪ !
+1
 
 
Командосчеее, Стукинцеее ама вие пакли сте тук цял ден. Стукинцее, та ти на преставянето на вашия отбор не беше, а до колкото разбирам се опитваш да ни кажеш, че си ни чакал днес на нашата сбирка. Знаех си аз, че скоро ще те искаш да си от нас. Така и така висиш само в нашия форум. Хвърлих един поглед на буферския - ми теб там те няма никакъв бе майна. Иначе командосчее, много ти смърди гъ*ъ бе майна, чак през нета. Колко пъти да ти казвам да се измиеш
0
 
 
какво стана с контролите буферите от италия и тем подобни някои не6то да знае
0
 
 
не е бойо , човека които чте разглежда предложенията на салерно , салерно пуска 50 процента от акциите за продажба и които ботевист има пари и обича ботев копува
-2
 
 
чупка веее !! форумни лекета, отивайте да си пишете домашните !
-1
 
 
НИКОЙ-е*и му майката-НИКОЙ!!АЙ СИКТИР???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пет мача на Ботев до края на сезона са в делнични дни
Ботев предлага нов договор на острието, което възвърна формата си при Керкез
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: