ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Салерно поиска спешна среща с феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:42 / 21.02.2010Коментари (49)7078
© Plovdiv24.bg
Спешна среща с феновете на Ботев иска представящият се за нов собственик на клуба Франческо Салерно. Шишкото от Апенините е чакан днес вечерта в Пловдив. Заедно с него трябва да пристигне и странната конгоанско- бразилско-италианска селекция, която тренира в Реджо Калабрия. Салерно е говорил преди броени дни с представители на "София клуб Ботевиста". "Луд ли съм да плащам лагер на отбора, без да имам гаранции, че клубът е мой", попитал агитката италианецът. Салерно твърдял, че има документи, според които сделката с Христолов става факт. Той обяснил на столичния фенклуб на Канарчетата, че продажбата на клуба не станала през есента заради Антонио Реки и Седжо Борго.

Източник: в. "7дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Търся отговор на няколко въпроса...!Фондацията с новия Ботев ще емитирали акции в полза на феновете или не..?Фондацията едноличен собственик ли ще е на новия Ботев...?И за нас феновете Каква ще е разликата от сегашния ни статос на донори и "Пълни - касички"?Всеки иска "Нов Ботев" - последван от Феновете..!Но щом не сме акционери в новите формации тогава какви сме..?Канари нека не бъдем балъци...!Защото и ние можем да си създадем "НОВ Ботев"-клуб на феновете...!Това дали ще се хареса на Фондацията с бившите футболисти..?Не можели те да идват на нашият стадион и да си купуват билетчета...?Ние ще им предоставим 50% от акциите на НАШИЯ БОТЕВ-срещу 10 евро емисионна стойност ...! Учредителната стойност от 5 Евро на акция ще бъде за нас феновете...и т.н..! Има още много въпроси които тъсят отговор...!Нека не допускаме да ни изпързалят...! Футболистите неведнъж вече са го правили и все за сметка на БОТЕВЬ 1912..! Ние феновете сега имаме възможност да променим нещата завинаги..!
+1
 
 
Този смешко като за начало е добре да се срещне с хората на които се дължат пари като се почне от служителите на стадиона, треньорите от школата и футболистите, след това се премине през хотел Империал, данъчните и футболния съюз. След като я свърши тази работа и разхвърли тук-там около 500 000 евро феновете ще се срещнат с него.
-2
 
 
прогноза отнемат лиценза на ботев пловдив , дали сега или след три месеца, след което октопода прави мол на стадион ботев, а малоумните тартори участват в това ритуално убиство на ботев пловдив
+2
 
 
Хах,не ни стигаше селската гадина дето ни лъже постоянно ами сега и този ми се наредил да говори простотии.Когато му се вярваше нищо не направи,знаем го какъв е сега.Толкова ли е малоумен да си направи сметката че с която и фракция да говори номера няма да му мине!
-2
 
 
Шрек ще киха хилядарки, само гледаи как като надушат парсата " верните фенове" ще се завъртят на 180 градуса.
-3
 
 
1912 мисирки: БЮРЕКОВ, РУМЕН, Божо и всичките пепсита и кифтета да се наредат за плащането от Джаба....за сичкуту ЖЪЛТИ циганин ши имЪ !
-2
 
 
чакай we пич , кой не го искате , а зачто бяхте на дербито и се радвахте , мисля че много ботевисти не биха искали славния ботев да играе с гигант съединение, спрете се малко we малки пичове
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 21.02.2010 г.
+2
 
 
Тази свиня не разбира ли от дума, че не го искаме и не му вярваме???
+1
 
 
когато коко фалира , тогава да видим колко локомотивци биха дали пари за локо , знаем че бонев е само по събирането , не е бил в урока по изваждане
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 21.02.2010 г.
0
 
 
Кибапи и безплатно пепси за феновете на Ботев,те и без тва си живеят до стадиона! :))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: