ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лана от италианския Ботев: Идваме във вторник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:21 / 22.02.2010Коментари (24)7761
© Plovdiv24.bg
Някои от италианските футболисти, които играха през есента, ще се върнат в България
Мистериозният италиански състав на Ботев, който се подготвя в Италия, ще пристигне във вторник. Новината съобщи вчера футболистът Иларио Лана. Той разказа, че подготовката е преминала в Калабрия, където ще бъдат до днес, а утре тръгват за страната. 19-годишният защитник бе обявен за един от най-добрите италиански футболисти в своята възрастова група. Той обаче не изигра нито един мач за "канарчетата" заради липса на картотека.

"Тренираме с Ботев в момента. В Калабрия сме, а във вторник идваме в Пловдив. Нетърпелив съм да изиграя първия си официален мач с екипа на Ботев", заяви Лана. Той не знаеше за заплахата от страна на феновете да не допуснат италианския състав да се състезава в "А" група през пролетта.

Източник: в. "Марица"
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
среща на ботевиномиаца,ще дават спагети и жабешки бут4ета уловени от канала в крумово.
0
 
 
Шрек , плати им на тарторите по 500лв , купи пепси и кИфтета за останалата част от трибуна истанбул и ще ги яхаш така , както и Митето не ги е яхал. Те са податливи на такива благинки .
-2
 
 
...селският цирк квичи яко ! Жълтите цигани обратно в катуна !
0
 
 
ВЪН ВСИЧКИ ЖАБАРИ И ИЗМЕКЯРИ!!! СВОБОДЕН БОТЕВ ИСКАМЕ!!!
-1
 
 
Всеки иска свободен Ботев...!Но нали ние трябва сами да го освободим...!Защото който освобождава - той притижава..!Разберете какво ВИ ГОВОРЯ..!Защото правно -икономически така стоят нещата..!Не се плашете от предлаганата от мен Концепция...!Ние можем и трябва сами да диктуваме положението..!А сеге - какво..?Елати тук - Елате там..!Ние можем сами да казваме-Къде..? Кога..? Колко..?
-1
 
 
Аз предложих да се съберем на 12/03/2010г...!Но може и на друга дата..!Трябва всички Ботеви чети да се съберем..!Тогава ще обясна на всички моето предложение най - подробно..!Имаме шанса да се първите в България...!Разберете "Нов Ботев " не може да има ...!Както няма "Нов Лийдс" или "Нов Нотингам"..!Знам какво говоря...!Но трябва да ми дадете Възможност...!Ние сами ще трябва да си спасим отбора- БОТЕВЬ1912
+1
 
 
Не искаме италиански боклуци! СВОБОДЕН БОТЕВ искаме!
0
 
 
Искате нов ботев добре.Направетего тогава.Ако някой си мисли че от новия одбор ще стане нещоскоровреме много се заблождава.За даизрасне един одбор са нужни години.Всичко дотук което четох е пълна боза нищо смислено иникакъв конкретен план за развитие няма.Нищо не губим ако оставим този измислен одборд да доиграе шампионата.Хем ще видим кой калко струва и кой колко милей за ботев1912.Как ще се развият нещата с новия ботев.
0
 
 
Търся отговор на няколко въпроса...!Фондацията с новия Ботев ще емитирали акции в полза на феновете или не..?Фондацията едноличен собственик ли ще е на новия Ботев...?И за нас феновете Каква ще е разликата от сегашния ни статос на донори и "Пълни - касички"?Всеки иска "Нов Ботев" - последван от Феновете..!Но щом не сме акционери в новите формации тогава какви сме..?Канари нека не бъдем балъци...!Защото и ние можем да си създадем "НОВ Ботев"-клуб на феновете...!Това дали ще се хареса на Фондацията с бившите футболисти..?Не можели те да идват на нашият стадион и да си купуват билетчета...?Ние ще им предоставим 50% от акциите на НАШИЯ БОТЕВ-срещу 10 евро емисионна стойност ...! Учредителната стойност от 5 Евро на акция ще бъде за нас феновете...и т.н..! Има още много въпроси които тъсят отговор...!Нека не допускаме да ни изпързалят...! Футболистите неведнъж вече са го правили и все за сметка на БОТЕВЬ 1912..! Ние феновете сега имаме възможност да променим нещата завинаги..! (
0
 
 
чудя се дали тоя не е някакъв говорител на салерно или са го излъгали момчето нищо скоро ще се изясни всичко
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: