ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделев се разминал с трансфер заради катастрофата, вече не се вижда в националния отбор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:11 / 27.10.2022Коментари (7)8228
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев разкри, че е имало сериозна възможност за негов трансфер преди да се случи катастрофата в Грузия, която го извади от терените за дълъг период. Звездата нса "канарите" се усъмни, че отново ще играе за националния тим.

Неделев говори и за бъдещето си, както и за предстоящите мачове на Ботев.

"Всеки сезон ние имаме Лудогорец, ЦСКА, Левски, имаме Черно море, Локомотив Пд, да не изреждам всички отбори. Знаем кои отбори се борят за титлата, за челните места. Миналата година, това, че завършихме пред Левски, Локомотив и Черно море трябваше да ни даде мотивация. Трудно и почти невъзможно е да се борим за първите места. Надяваме се на Купата на България, това ще ни бъде най-лесният път към Европа, като бройка мачове, защото този турнир дава по-лесно място в първенството. Дай Боже, първо да отстраним Балчик, а после ще мислим по-нататък“, каза Тодор Неделев за предаването "Домът на футбола" по Диема спорт.

Той претърпя операция в Тбилиси след катастрофата между двата автобуса на националния ни отбор по футбол в Грузия през юни. Относно евентуалния му трансфер преди инцидента в Грузия: "За мое нещастие, се случи катастрофата и се наложи да си остана тук. Сега просто се надявам да съм здрав и да започна да играя.“

Атакуващият халф похвали националния отбор на България, който постигна две победи в последните си две срещи.

"Видяхте групата за Европейското, която не мисля, че е толкова трудна, винаги има шанс. Трябва да вярваме и да го показваме на терена“, сподели още Тодор Неделев.

Дали се вижда част от тима на Младен Кръстаич?

"Честно да ви кажа, не се виждам в отбора. Има млади момчета, които се представят добре на моята позиция. Аз не мога да кажа кога ще започна да играя. Как ще играя в началото? Треньорът решава кого да извика. Най-важно е който е повикан да играе и да помогне на отбора да върви. Винаги бих се отзовал на повиквателна“, каза още Неделев.
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Тоше, преди всичко ти пожелавам да си жив и здрав и да създадеш семейство. Имаше футболни качества безспорно, но дотам. Никога обаче не си имал психика, за да бъдеш голям футболист. Затова и никога няма да бъдеш такъв освен на село. В същност ти участва във всички , срамни мачове за твоя отбор и реално всичко около теб е един голям балон същия, като тези, които редовно се надуват около клуба, от който си част в момента. Не успя в чужбина, не успя и в националния. За клубния ти отбор вече казах.
-3
 
 
тоше, как без националния отбор ще преминеш в Милан??? Мечтите ти угасват една след друга. Нека ти кажа още една разбита мечта- нНИКОГА НЯМА ДА СТАНЕШ ФУТБОЛИСТ НОМЕР ЕДНО НА България!!! Пръв на село, последен в града, това е твоята съдба. И цялото това нещастие е заради публиката на ботевЪ, няма такива дебили... Господ те наказа заради тях!
-4
 
 
Тоше гледай си здравето, че тези контузии са много рискови и опасни. Те така или иначе индианците изпадат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: