ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Италианската група си заминава в петък, отказаха се от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:07 / 24.02.2010Коментари (37)6984
© Plovdiv24.bg
Италианската група, която Франческо Салерно довече вчера по тъмно в Пловдив, ще си замине обратно за Италия в петък, научи Plovdiv24.bg. Футболистите и щаба твърдят, че са си запазили билети за полет в петък. По техните думи вече са се отказали от това да играят за Ботев в шампионата и ще останат още няколко дни в хотела в Брестник само, защото не са успели да си уредят по-рано самолетни билети. Франческо Салерно също изостави групата и не се е появявал от снощи, когато след срещата с феновете заяви, че повече не иска да се занимава с Ботев. И вчера той не е показал никакви документи, а само поредните празни обещания, на които феновете му отговорили да се маха от Пловдив.

Днес се очаква БФС да вземе решение дали Ботев ще продължи участието си в шампионата. Първият двубой на тима е домакинство в събота с Левски. Тимът обаче няма нито футболисти, нито стадион, нито треньор, след като всички отрязаха Салерно и Христолов. Най-вероятно футболният съюз ще вземе решение Ботев да бъде изхвърлен от групата, но официално решение все още не е взето, въпреки публикациите по някои медии.
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ся някой от онеа нарокманчета поне да кажат колко пари взеха от снощи ? 400 ПРОДАЖНИКА !!!
0
 
 
Как ще уредят билети, коя авиокомпания ще качи тоя шопар Салерно - та нали самолета ще падне!
0
 
 
На кой му пука за тея клошари???Чао бамбини!!!!
0
 
 
простите папагали свършиха работата на някой с интерес,след 2-3години като си направи далаверката за МОЛ Ботев,ще видя тогава кой ще им е виновен.Бай Ганчова работа в жълто.
0
 
 
Не мога да разбера само едно.Зашто повярвахте на тия които дадоха на4алото на вси4ко това Оште през 2000годл
+3
 
 
Аааа гледахте ли видеото.В кръчмата дебелия им обяснява ква е ситуацията, те се хванали 10 алкохолика, и го нареждат, тотална излагация, никва дипломация, никакъв такт наобщуване, напоркали се и се правят на загрижени. Абе папагали, че сте прости и найвни, вече стана ясно в световен мащаб, ама това вашето вече граничи с мазохизъм. За дебелака не е ясно какъв е, дали има пари или не, ама за вашите т.наречени тартори, и от Италия си личи, че защитават нечии интереси. Сега ще се радвате на МОЛ вместо на стадион като доиде маиката св.ня, и е.е майката на така наречения Ви отбор.
+2
 
 
еkcтра.Победата над Ботев Гълъбово ще е страхотен подарък за 100 годишнината ни.евала на 20 тъпанара които изразиха мнение за около 200 000 фена на великият БОТЕВ
0
 
 
Хахаха сетиха се! Без пари футбол неможе да се прави. Така че ходете си в Италия и ни оставете да се оправяме ние си.
+1
 
 
Искам само да питам - работа ли ви е да плюнкате тримата от Локото първи в темата? Не мога да ви разбера - и вие си имате проблеми - стига в нашите се месете!
+1
 
 
Съчуствам на нормалните ботевисти, че търпят срама от "феновете" на отбора, който обичат. Във всяка агитка има малоумници. Но тези наистина обезмислят името на клуба. Заслужават си съдбата ! Пелтечещи алкохолни едноклетъчни - позор за нормалните фенове на Ботев е да се квичи за всичко без да има реална алтернатива! Лично аз искам да има силен пловдивски футбол и да се решава на терена /КОЙ-КАКВО/, а не от кретени като Топалова, Христолов, Бюреков и подобни близачи - да има истински СПОРТ в Пловдив ! Локо Пловдив ЗАВИНАГИ !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
КПБП: Чака ни лято с много емоции и отговорности
Ботев започва селекцията за Лига Европа с френски защитник
Ботев вдига бюджета за Европа
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: