ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ЦСКА-София вкара с един точен изстрел и спря успешната серия на Локомотив
Автор: Стойчо Генов 19:11 / 01.11.2022Коментари (49)6720
Локомотив Пловдив прекъсна серията си от 4 поредни двубоя без поражение, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите играха силно и отправиха 13 изстрела към противниковата врата, но въпреки това загубиха от ЦСКА-София с 0:1 в отложен от 7-ия кръг двубой, който се проведе на стадиона в "Лаута".

Лазар Туфегджич (27) отбеляза единственото попадение.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Томаш останаха с актив от 30 точки на четвърто място във временното класиране. ЦСКА-София увеличи аванса си на върха и има вече 40 точки, като записа и пети пореден успех в първенството.

Преди срещата изпълнителният директор на Локомотив Лъчезар Димитров награди с плакет Бирсент Карагарен за неговия мач №200 в родния елит.

Пловдивчани създадоха добро положение още в 22-ата секунда. Димитър Илиев центрира отляво в наказателното поле, където Преслав Боруков засече с глава, но Густаво Бусато улови.

Четвърт час по-късно Лазар Туфегджич беше изведен сам срещу Динко Хоркаш и го прехвърли технично, но топката излезе в аут.

Малко след това Бабакар Дион остана сам на 5 метра срещу противниковата врата, но стреля твърде слабо и вратарят на "армейците" отново улови.

ЦСКА-София откри резултата в 27-ата минута при първия си точен удар в мача и с огромна доза късмет. Райън Бидунга опита да изчисти една топка, но тя срещна тялото на Тибо Вион и след рикошета стигна до Иван Турицов. Той бе отдясно в наказателното поле и центрира по земя. Дюкенс Назон пропусна да засече, но това направи Туфегджич на далечна греда за 0:1.

До почивката черно-белите имаха още една добра възможност, при която Бирсент Карагарен отправи опасен изстрел с глава, но топката не влезе в мрежата.

В 57-ата минута Бирсент Карагарен центрира от фаул в пеналта, където Матеус бе оставен непокрит и засече с глава, но покрай гредата в аут.

Минута преди края на редовното време Матеус центрира отдясно към Преслав Боруков, който от 6-7 метра засече с глава, но отново в аут.

Локо игра в състав:

Динко ХоркашМатеус, Мартин Паскалев, Райън БидунгаЙосип Томашевич (84- Ивайло Димитров), Пиер Зебли, Георги Каракашев (56- Джовани), Бабакар Дион (69- Евандро), Бирсент Карагарен, Димитър Илиев, Преслав Боруков.

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Който е гледал мача и разбира от футбол, знае за какво става въпрос. Ще си го обърна в другия крачол от тъпите коментари на кривоглавите. Това е злорадство. А червения фатмак може да се кръсти, че тъпият му отбор се спаси. Не и без помощта на съдията. То голямо густо, да си фен на отбор от дърводелци, винаги побутвани от силните на деня... ДГДте
-3
 
 
Бихме ги на ходом. Играхме на 30% от възможностите ни и си ги натупахме, правете сметка колко трагични са циганките. Тръгнали циганките на Пловдив да се съревновават със славната Армейска чета. Видя се колко са жалки. Ах, колко жалко е да си черно-бял!
0
 
 
Е тоя път поне не ги пребиха пак наживо по телевизията аххахаха
-1
 
 
как да бийм цял мач кюскане и блъскане, играйм на центриране , падат наще постоянно за фаулове и Money+ ги дава. въпреки касапницата дето им праихме -паднахми .отборът на Азис загуби , вай вай! саде локо
+3
 
 
Локо безапелационно надигра чорбата! Фен съм на Ботев, но когато играят по този начин, не мога да си изкривя душата. Подкрепяйте отборите си и не се занимавайте с глупости! Успех !
на 01.11.2022 г.
0
 
 
Здравейте Пловдивчани и истински Локомотивци!Днес нямахме ден и никакъв късмет при гола,нищо има и такива мачове.Най-важното е, че феновете ни са зад отбора и отново пълним стадиона!Браво и респект на всички истински Локомотивци, които останаха след края на мача,пяха дълго ВИНАГИ С ВАС и аплодираха момчетата!Това сме ние,ние сме отбора и те се борят за нас долу на терена!Те заслужават нашето уважение!Само Локо и само напред и нагоре!
-1
 
 
Жълтите цигани са толкова жалки и комплексирани. Само чакат отборът на Пловдив да стъпи на криво и веднага налазват темата. Днес Локомотив тотално надигра червените гей@ове, но малшанс. Над 5 хил човека в супер крив ден и час. Стадионът се пръскаше по шевовете. 3 реда правостоящи над трибуната и три реда правостоящи отдолу под трибуната. Сектор А пълен до пръсване. На входовете пълнос хора. Пълно беше с малки деца, от школите и цели семейства. Това беше истинската победа на всички пловдивчани
+1
 
 
Аз не знам черните цигани как са в топ 6 ... всички се хвърлят на 100 процента срещу Ботев защото е име , но срещу мангалите всеки играе на 20 процента , баси ташака
-1
 
 
Жълтури, дори Тоско бозаджийски ръкопляска на Локомотив, замълчете...
0
 
 
Момчетата играха ,но просто нямахме късмет.Нужен ни е голмайстор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: