ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Брестник питали за стадион Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:35 / 26.02.2010Коментари (74)10179
© Plovdiv24.bg
Втородивизионният футболен тим Брестник е изявил желание да ползва стадион "Христо Ботев", който няма да се ползва през пролетта след като тимът на Христолов бе изваден от "А" група. Такъв слух разбуни духовете сред "жълто-черната" общественост. Голяма част от феновете са против тази идея. Появи се и анкета във фенсайта на тима, в която 2/3 от гласувалите са против идеята друг отбор да ползва съоръжението.

Брестник влезна тази година в професионалния футбол, но в момента няма собствен стадион, на който може да играе мачовете си. Отборът прави голям ремонт на собствения си терен, който все още не е завършен и през есента тимът игра в Раковски.

Част от привържениците на "канарчетата" смятат, че най-добре ще е стадионът да се ползва за Детско-юношеската школа, ако тя успее да продължи съществуването си. Така вместо да обикалят по селата, талантите на Ботев ще играят в Пловдив. Първите мачове на юношите на Ботев са следващата седмица. Юношите-старша "А" имат домакинство срещу Гигант Съединение на 5 март. Старша "Б" гостуват на Маноле на 6 март.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
От МаЛъК ЖъЛтО-ЧеРеН И На ТаЗ ИдЕя ВеРеН!!!
на 27.02.2010 г.
0
 
 
На този стадион освен дерби Ботев Пловдив - ?, друго дерби няма да има!!! Единствените, които ще играят на този стадион са юношите на Ботев и националния отбор!!! Това е нашият дом, нашият храм!!! Нито крачка назад! Всички заедно, сплотени за нашия любим Ботев Пловдив!!! Напред Канари!!!
+2
 
 
Каде сте фенове с яйцата каде се скрихте мишки!Съсипахте отбора затова ще играе брестник Брягово и Ягодово!Каде Ви е новия отбор ве !Само с приказки не става!Вместо да ходим на мачове ще си пишем простотии по форумите и ще чакаме новия Христолов!!!
0
 
 
Стига злоба бе! Какво лошо има ДЮШ на Ботев да играе на Колежа. Агитката да ги подкрепя, а със събраните пари от вход да се поддържа общинската собственост - Колежа, до отдаването му на Концесия. Нали уж правим всичко за децата, училищата и ВУЗ какъв наем плащат? И ДЮШ да плаща така и те са с идеална цел. Инициативата на феновете според мен е похвална. След 10 г. пак бих платил вход на Колежа. ПО- добре ще е от простотиите по-долу. Не оскотявайте! Ботев е идея, ДА ЖИВЕЕ БОТЕВ!!!
+1
 
 
а които е работил може ли да си даде мнението.и жсе пак сам от ботев
+2
 
 
не даваме стадиона.аз сам работил на него като воиник 1961 г. тои е за ботев
0
 
 
стадиона не е на Ботев а е общински ще игре всеки които си плати, така че лумпените на така наречената агитка да не се бъркат
+1
 
 
защо да не играе отбор от Б група, като в пловдив и това стана рядкост.вие ако въобще се съвземете,което много малко хора вярват, че наистина може да се случи тогава ще си играете пак на стадиона,но като ви няма като клуб какви претенции имате
0
 
 
Значи за отборът на Крумово нямаше проблем да играе , докато съществуваше , а за Брестник не може?
0
 
 
ЕЙЙЙЙ НОРМАЛНИТЕ ФЕНОВЕ НА БОТЕВ СИ МЪЛЧАТ И ЗНАЯТ,ЧЕ ПО ДОБРЕ Е НЯКОЙ ДА ИГРАЕ ДА СЕ ПЛАЩА НАЕМ И ДА ИМА ПОДРЪЖКА ,А ЛУМПЕНИТЕ КОИТО ДОКАРАХА ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ БОТЕВ ПО ДОЛУ ИЗСИПАЛИ 1 ТОН С ПРОСТОТИИ ,ТЕ МИЗЕРНИЦИТЕ 1 ЛЕВ В ДЖОБА НЯМАТ И СЕ ИЗЯВЯВАТ САМО ТУКА ,ПЪК И В КРАЙНА СМЕТКА СТАДИОНА Е ОБЩИНСКИ КОЙТО СИ ПЛАЩА ТОЙ ЩЕ ИГРАЕ ,БАСИ ЗЛОБНИТЕ ХОРА ВИЕ СТЕ МНОГО ЗЛЕ ЧЕСТНО, КВО ВИ БЪРКА ВАС ДАЛИ БРЕСТНИК ИЛИ СПАРТАК ИЛИ ДРУГ ЩЕ ИГРАЕ ИМА СИ ТАКСИ В ОБЩИНАТА ПЛАЩАШ И ИГРАЕШ ,НЕ ПЛАЩАШ И ГО ДУХАШ ТВА Е ИНАЧЕ ЗА ДЮШ ,СЪМ СЪГЛАСЕН РАЗБИРА СЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИВА ТОВА Е БЪДЕЩЕТО ВСЕ ПАК.САМО ЛОКО
0
 
 
Абе хора не позволявайте на Брестник да играе на стадин Ботев-ами татарите взимат на мач от Брестник по 250 лВ в Раковски. Сега гладни ще умрат мръсните татари.Кяпай вади парите от лихвите да издържаш Джеймито
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: