ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Сигнал от Пловдив: Докато се приберем, трябва да си лягаме!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:33 / 07.11.2022Коментари (24)29298
За страхотно задръстване, което започва от библиотека "Иван Вазов" и стига до "Кючук Париж", съобщиха читатели на Plovdiv24.bg около 17,30 часа тази вечер. Бетонният мост е бил задръстен от автомобили, които почти не са се движели.

"Призовавам общинските съветници, а и Общината, да вземат необходимите мерки, като се спре презастрояването на вече изградени и застроени жилищни квартали. Вечер, докато се приберем, трябва да лягаме.

А сутрин понякога и един час не стига. И изобщо не ми говорете да се ползва градски транспорт. Такъв в Пловдив не съществува!", обясни на редакционната ни поща разгневен пловдивчанин.


Още по темата: общо новини по темата: 357
15.04.2024 »
28.03.2024 »
25.03.2024 »
25.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А викате,че през социализма беше лошо.Жителство трябва да има.Едно време не можеха да си помислят да живеят в града.И беше спокойно.
0
 
 
Купи си колело. Все някой ти е виновен за нещо.
+1
 
 
Кво се възмущавате толкова от някакво тъпо задръстване в час-пик??? Не е ли нормално като се юрнете всички от работа в къщи да стане задръстване? Аз, например, си тръгвам 15 минути по-късно и задръствания почти не уцелвам. А минавам буквално целия град от край до край. Да, има по 10-15 коли на светофар, ама това е напълно нормално! Друг е въпроса сельо ако е свикнал да няма светофари и задръствания, че му прави веднага впечатление, но така е в града. Щом сте избрали да дойдете тук, значи трябва да сте наясно, че задръствания има и винаги ще има, а вие самите допринасяте за тях да се случват. Щом сте в задръстването, значи вие СТЕ задръстването. Иначе е безспорен факт, че инфраструктурата на Пловдив отдавна не може да поеме нередовното му население, но нещата не са чак толкова зле, колкото изглеждат и ги описват някои хора. Пак казвам - в час-пик е напълно нормално да има задръствания, но те траят сравнително малко време и с едно малко по-добро плануване на часа ви за прибиране ще си спестите чакането. Ама то трябва и малко акъл, не само да се мрънка.
0
 
 
Да направят заплатен всеки километър (градско и извънградско) и ще изчезнат задръстванията. Тулупи, навсякъде с кола.
0
 
 
Колкото по-бързо разберете че ден след ден нещата стават все по закучени и на никой никога няма да му пука за хората, всеки от който зависи нещо си гледа собствения г*з. Като цяло града ще става все по населен, все повече строежи и общината все по ще нехае. Десетилетия слушаме само напразни обещания преди избори дали ще бъдат за парламент или за кмет все тая. Който може си пребира каквото може и се спасява както може. Ние дето всеки ден сме по улиците дали пеша дали с коли ще си стоим само че с повече трафик и повече малоумни изпълнения. Излишно е да го казвам но който има възможността се маха от големите градове, ако имаше държава нямаше селата на близките ни да са 90% занемарени и да няма нито хора нито препитание, ако се осигурява адекватна работна среда на всякъде не само в "София" ще бъде друго и всеки ще си е на мястото.
+1
 
 
Голяма вина за задръстванията имат и курсовете за водачи с инструктори и техники на шофиране от миналия век, които бълват туткави и неадекватни шофьори, които докато се учат се влачат по улиците и светофарите и с такива умения и навици си остават за цял живот. С мощните и бързи съвременни автомобили може много по-динамично и експедитивно да се освобождават кръстовищата.
+1
 
 
Ако се строи със мярка, а това зависи от ОБЩИНСКИТЕ РЕШЕНИЯ,презастраховането няма да е факт. Тук нямат вина хората, които търсят работа и по-добро заплащане и стандарт. СПРЕТЕ ЗАСТРОЯВАНЕТО! В и К, пътна инфраструктура не отговаря на тези промени.
+2
 
 
Според мен, пролема е : Сега това ЗЕЛЕНО ЛИ Е. А, майТРЕА ДА ТРЪГНЕМ. ООО, САМА АЗ ЛИ МИНА НА ЗЕЛЕНОТО. И те така, Те!
+1
 
 
Стига с това презастрояване и само общината да е виновна, а тези които купуват те изобщо не са виновни. Строителя го разпродава на чертеж, общината виновна, ми спрете да купувате имоти в наблъскани една до друга сгради и ще видите как няма да се строят такива.
+2
 
 
А така чудесно :) Още може :) Хайде да си хващате пътя по родните места !! Заради селяндури пловдивчани се принудихме да купуваме къщи в съседните села за да избягаме от селянията в града !!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: