ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо вкара два на Лудогорец, но това не бе достатъчно
Автор: Стойчо Генов 19:27 / 08.11.2022Коментари (45)6870
Локомотив Пловдив продължи негативната си серия в първенството и вече 4 поредни двубоя е без победа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите дадоха всичко от себе си, за да се противопоставят на шампиона Лудогорец, но загубиха с 2:3 в мач от 17-ия кръг на Първа лига, който се проведе на стадиона в "Лаута".

Мартин Паскалев (4) и Джовани (64) бяха точни за пловдивчани, а Матиас Тисера (19, 28) и Каули Оливейра (40) се разписаха за гостите от Разград.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Томаш останаха с актив от 30 точки на четвърто място във временното класиране. Лудогорец е втори с 38 т.

Двубоят бе последен за Локомотив в Пловдив за 2022 година, както и последен за Трибуна Спортклуб в сегашния й вид В скоро време ще започне премахването й и изграждането на нова..

Черно-белите направиха мечтан старт и откриха резултата още в 4-ата минута. Димитър Илиев залъга противник на границата на наказателното поле и подаде към Джовани, който шутира с левия крак. Вратарят Падт изби, но при добавката Мартин Паскалев бе точен за 1:0.

Четвърт час по-късно Тисера бе изведен от Сисиньо сам срещу Динко Хоркаш и с лекота го преодоля за 1:1.

Лудогорец стигна до пълен обрат в резултата в 29-ата минута. Фон Витри напредна по крилото и подаде към Тисера, който от чиста вкара за 1:2.

Пет минути преди почивката Каули Оливейра се измъкна зад защитата на Локомотив и шутира покрай вратаря за 1:3. Ситуацията дълго време бе разглеждана от VAR за евентуална засада, но в крайна сметка попадението бе зачетено.

В средата на второто полувреме Локомотив намали резултата. След единоборство между Пьотрвски и Пиер Зебли топката се озова в Димитър Илиев. Капитанът подаде към Джовани и бразилецът шутира от границата на наказателното поле в долния десен ъгъл на Падт за 2:3.

Локо игра в състав
:

Динко ХоркашМатеус, Мартин Паскалев, Райън БидунгаЙосип Томашевич (46- Александър Василев), Пиер ЗеблиГеорги Каракашев, Джовани (73- Ивайло Димитров), Бабакар Дион (46- Преслав Боруков), Евандро (46- Милош Петрович), Димитър Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
3 зелени шпека яко шават.
+2
 
 
Отново пълен стадион ! Едно голямо браво на всички локомотивци, които дойдоха в този ранен час. Ако мачът беше в почивен ден, щеше да има хора по входовете и отстрани по-трибуните. Стадионът отесня. Посещаемостта расте с всеки изминал мач, въпреки загубите. Ето това е ЛОКО
+2
 
 
Е*ането на жълта прос*итутка 2010 с 6-0 и е нанесло сериозна травма и това личи по коментарите им. Не е лесно да си жълт парцал и да те бият и гаврят.
-1
 
 
Мангали, срещу кой трябва да играете за да си напълните половината трибуна на джамията? На ходжата с мегафона му писна сам да си пее. Изгонихте си половината цигани преди време и беше грешка. За какво ви оправят стадиона, който прилича на кенеф, след като срещу кренвиршите не можете да напълните половин трибуна? ВЪШКАРИ!
+1
 
 
Днес Томаш сгреши, като при 1-0 тръгна да се надиграва с тези. Все още нямаме отбор за това. Давидов и той взе решаваща роля в мача...На прав път сме обаче. Публиката отново на високо ниво! Догодина по това време новата "Спортклуб" да е със седалки. Живот и здраве. Само Локо!
+2
 
 
Момчета играхте страхотно с чорбата ,но малшанс.Днес мача не стана .Имаме нужда от защита и нападател.
+2
 
 
Отбор без свой дом коментира Локомотив, феновете БЕЗДОМНИЦИ, коментират най- добрия български футболист за 2019 и 2020??? Никога не са имали футболист номер едно на България и завистта ги изтезава. Не само ПЕТАТА И ШЕСТЕ БАХУРА И МИТКО ИЛИЕВ не ги оставя да заспят без омраза. На прав път сме щом БЕЗДОМНИЦИТЕ ОТ КОМАТЕВО СЕ ГЪРЧАТ...
+1
 
 
Прекрасна игра от Локомотив. Даа злобните коментари на индианци и на ловешкия индивид подсказват голяма радост от загубата на Локо, но това е нормално поведение. Важното, че Локо показва игра която съвсем скоро ще даде още по големи резултати за ужаз на индианци и ловекшки комплексари. Само Локо, правим си кефа, нищо и никой не може да ни бутне от челото още много години напред.
-3
 
 
Само да попитам,талибана още ли е в депресия?
+1
 
 
Прекрасна игра от Локомотив. Даа злобните коментари на индианци и на ловешкия индивид подсказват голяма радост от загубата на Локо, но това е нормално поведение. Важното, че Локо показва игра която съвсем скоро ще даде още по големи резултати за ужаз на индианци и ловекшки комплексари. Само Локо, правим си кефа, нищо и никой не може да ни бутне от челото още много години напред.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: