ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо вкара два на Лудогорец, но това не бе достатъчно
Автор: Стойчо Генов 19:27 / 08.11.2022Коментари (45)6847
Локомотив Пловдив продължи негативната си серия в първенството и вече 4 поредни двубоя е без победа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите дадоха всичко от себе си, за да се противопоставят на шампиона Лудогорец, но загубиха с 2:3 в мач от 17-ия кръг на Първа лига, който се проведе на стадиона в "Лаута".

Мартин Паскалев (4) и Джовани (64) бяха точни за пловдивчани, а Матиас Тисера (19, 28) и Каули Оливейра (40) се разписаха за гостите от Разград.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Томаш останаха с актив от 30 точки на четвърто място във временното класиране. Лудогорец е втори с 38 т.

Двубоят бе последен за Локомотив в Пловдив за 2022 година, както и последен за Трибуна Спортклуб в сегашния й вид В скоро време ще започне премахването й и изграждането на нова..

Черно-белите направиха мечтан старт и откриха резултата още в 4-ата минута. Димитър Илиев залъга противник на границата на наказателното поле и подаде към Джовани, който шутира с левия крак. Вратарят Падт изби, но при добавката Мартин Паскалев бе точен за 1:0.

Четвърт час по-късно Тисера бе изведен от Сисиньо сам срещу Динко Хоркаш и с лекота го преодоля за 1:1.

Лудогорец стигна до пълен обрат в резултата в 29-ата минута. Фон Витри напредна по крилото и подаде към Тисера, който от чиста вкара за 1:2.

Пет минути преди почивката Каули Оливейра се измъкна зад защитата на Локомотив и шутира покрай вратаря за 1:3. Ситуацията дълго време бе разглеждана от VAR за евентуална засада, но в крайна сметка попадението бе зачетено.

В средата на второто полувреме Локомотив намали резултата. След единоборство между Пьотрвски и Пиер Зебли топката се озова в Димитър Илиев. Капитанът подаде към Джовани и бразилецът шутира от границата на наказателното поле в долния десен ъгъл на Падт за 2:3.

Локо игра в състав
:

Динко ХоркашМатеус, Мартин Паскалев, Райън БидунгаЙосип Томашевич (46- Александър Василев), Пиер ЗеблиГеорги Каракашев, Джовани (73- Ивайло Димитров), Бабакар Дион (46- Преслав Боруков), Евандро (46- Милош Петрович), Димитър Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
3 зелени шпека яко шават.
+2
 
 
Отново пълен стадион ! Едно голямо браво на всички локомотивци, които дойдоха в този ранен час. Ако мачът беше в почивен ден, щеше да има хора по входовете и отстрани по-трибуните. Стадионът отесня. Посещаемостта расте с всеки изминал мач, въпреки загубите. Ето това е ЛОКО
+2
 
 
Е*ането на жълта прос*итутка 2010 с 6-0 и е нанесло сериозна травма и това личи по коментарите им. Не е лесно да си жълт парцал и да те бият и гаврят.
-1
 
 
Мангали, срещу кой трябва да играете за да си напълните половината трибуна на джамията? На ходжата с мегафона му писна сам да си пее. Изгонихте си половината цигани преди време и беше грешка. За какво ви оправят стадиона, който прилича на кенеф, след като срещу кренвиршите не можете да напълните половин трибуна? ВЪШКАРИ!
+1
 
 
Днес Томаш сгреши, като при 1-0 тръгна да се надиграва с тези. Все още нямаме отбор за това. Давидов и той взе решаваща роля в мача...На прав път сме обаче. Публиката отново на високо ниво! Догодина по това време новата "Спортклуб" да е със седалки. Живот и здраве. Само Локо!
+2
 
 
Момчета играхте страхотно с чорбата ,но малшанс.Днес мача не стана .Имаме нужда от защита и нападател.
+2
 
 
Отбор без свой дом коментира Локомотив, феновете БЕЗДОМНИЦИ, коментират най- добрия български футболист за 2019 и 2020??? Никога не са имали футболист номер едно на България и завистта ги изтезава. Не само ПЕТАТА И ШЕСТЕ БАХУРА И МИТКО ИЛИЕВ не ги оставя да заспят без омраза. На прав път сме щом БЕЗДОМНИЦИТЕ ОТ КОМАТЕВО СЕ ГЪРЧАТ...
+1
 
 
Прекрасна игра от Локомотив. Даа злобните коментари на индианци и на ловешкия индивид подсказват голяма радост от загубата на Локо, но това е нормално поведение. Важното, че Локо показва игра която съвсем скоро ще даде още по големи резултати за ужаз на индианци и ловекшки комплексари. Само Локо, правим си кефа, нищо и никой не може да ни бутне от челото още много години напред.
-3
 
 
Само да попитам,талибана още ли е в депресия?
+1
 
 
Прекрасна игра от Локомотив. Даа злобните коментари на индианци и на ловешкия индивид подсказват голяма радост от загубата на Локо, но това е нормално поведение. Важното, че Локо показва игра която съвсем скоро ще даде още по големи резултати за ужаз на индианци и ловекшки комплексари. Само Локо, правим си кефа, нищо и никой не може да ни бутне от челото още много години напред.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: