ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Александър Томаш: Трябва ни класа, но класата струва пари
Автор: Стойчо Генов 19:49 / 08.11.2022Коментари (17)3925
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш похвали своите футболисти и привържениците на отбора след края на мача срещу Лудогорец на "Лаута", който черно-белите загубиха с 2:3.

Ето как специалистът коментира поражението:

Нищо не се е объркало. Причината за загубата е единствено в мен. Аз съм причината Локомотив да играе по този начин. Допуснахме грешки, но те са грешки на разтежа. Искам да похваля футболистите и публиката.

Днес отбелязахме два гола, но създадохме и много други ситуации. Класата на Лудогорец няма какво да я коментирам.

Рискуваш, но когато човек рискува, може да се надява да печели. Предпочитам да пресираме високо, да отнемаме топката и по този начин днес създадохме всичките си положения. Трябва ни класа, но класата струва пари.

Във всеки един мач искам да играем така - ние да атакуваме, ние да сме водещият отбор.

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Нали собствениците ще купуват Чарлтън, Локото е топ-класа!
-2
 
 
Сега пък съдията виновен. Иначе щели да бият. Вие сте ненормални. Лудогорец играха на 30%.
0
 
 
Много смел Локомотив Пловдив. Опита се да се надиграва с отборът, който има 40 млн. бюджет и два равностойно силни отбора. Най-важното отново беше, че стадионът беше пълен.
+3
 
 
Нито съжалявам за тази загуба, нито ми е болно. Красива загуба, а отборът ни игра достойно. И всички, които бяха на стадиона знаят, че ако не беше съдията, който подпираше зеленинте в много ключови моменти сууупер явно, можеше и да бием. Това кой с какви футболисти играе за колко пари е само детайл. Всички отбори със супер скъпи футболисти- търпят загуби и те, каквито и футболисти да си купиш, няма как да печелиш само. А вчера за Локото беше момент, в който победа можеше да има. Господа съдии и БФС - Лудогорец са достатъчно силен отбор и нямат нужда от чак такава сериозна подпирачка. А ние разбира се, възмущаваме се по време на мача, после много набързо забравяме всичко и затова в България футболното съдийство си прави ама каквото си поиска. Щото всички се вжим за 5 мин и после всичко приключва и кой взел парите- взел.
0
 
 
Аман от Мауриньовци. Браво на Сашо Томаш така се играе, смело и нападателно. И да беше ги върнал отзад пак щяхме да паднем, но с грозен футбол. Сашо не ги слушай тестните специалисти, те от всичко разбират и на всеки се бъркат. Карай си както си знаеш, ти си точния човек за Локомотив. Успех.
+1
 
 
Томаш, до сега беше перфектен но днес с тази висока линия осра мача. Срещу лудогорец да ми играеш с линия до центъра на терена е чиста проба шизофренизъм. Особено като знаеш добре чернилките които са им по крилата - два пъти по бързи от нашите. Томаш, с тази линия и Дунав русе ще ни бие, недей да ми приказваш глупости а си опичай акъла, не си на село.
+2
 
 
Хубаво е да атакуваш,но не безразборно,без мисъл ,че трябва и да се защитаваш.А днес"Локомотив"беше разграден двор.Това,че поемаш вината не те прави по-добър.Една тактика се прави и като се съобразиш с противника.Днес това не се получи.
+2
 
 
Жалко,след доброто начало,играта във фаза "Защита"бе нулева.Махленска защита би се справила малко по-добре.Но да се гледа напред.Публиката бе превъзходна.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 08.11.2022 г.
-1
 
 
За никав х-й не ставаш, пич. Това, че Бербо те пробутва тук и там не те прави треньор, камо ли голям. Знам, че няма как да изкараш цял живот като такъв. Вземай някое кафене, поне да преживяваш.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: