ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Собственикът на ВК ЦСКА ще спасява Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:35 / 28.02.2010Коментари (87)10278
© Plovdiv24.bg
Президентът на волейболния ЦСКА Георги Георгиев ще спасява закъсалия Ботев Пловдив, който бе отстранен от родния шампионат. За момента обаче става дума само за школата на пловдивския клуб. Това заяви самият Георгиев в ефира на Дарик радио.

„По молба на кмета на града Славчо Атанасов ще помагам на детско-юношеската школа на клуба. Взех такова решение и ще го направя. Чакам през следващата седмица треньорите да кажат от какви пари ще имат нужда за мачовете до края на сезона", заяви Георги Георгиев.

Босът на „червените" не пожела да потвърди дали това означава, че ще бъдат наливани пари и в мъжкия отбор на канарчетата. Георгиев допълни, че е подписан специален договор, с който се удостоверява, че парите ще отиват директно в школата на отбора.

„Ще помагаме всички служители, които сме в GM Capital. Нищо не се знае. Това няма да се отрази по никакъв начин на волейболния ЦСКА. Ще помагаме единствено на детско-юношеската школа. В интерес на истината молбата беше и за мъжкия отбор, но там има твърде много пререкания. Не искаме да влизаме в рискови ситуации. Мисля, че до 1-2 месеца ще станат ясни много неща около Ботев. До този момент сме взели решение единствено да помагаме на школата, без мъжкия отбор", каза още Георгиев.

„Ще бъде подписан договор и парите ще вървят директно към школата, а не към първия отбор. Славчо Атанасов ме помоли и най-вече феновете, за което съм и много благодарен. Следим Ботев от половин година. Разговорите с феновете са от три месеца", сподели собственикът на ЦСКА.

По повод появилите се информации преди време, че Георгиев може да има акции в Левски, бизнаесменът заяви: "Намирам се в много добри отношения с г-н Батков. Познаваме се с него от 90-та година. С каквото мога винаги ще му помагам, но не мога и нямам нищо общо с Левски и никога няма да имам. След като съм собственик на ЦСКА, не мога да имам нищо общо с Левски".

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе тоя добре ли е ? това е загубена кауза да спасяваш нещо дето го няма и вече никога няма да го има ужас.
0
 
 
бфс кви победи неадекватни си поръчва кат отбор нема - нещо мноо са недобре - служебни загуби са при други нередности - вси левандули победители
От МаЛъК ЖъЛтО-ЧеРеН И На ТаЗ ИдЕя ВеРеН!!!
на 01.03.2010 г.
0
 
 
Хубаво ще е всички вие, които тука бълвате всичката тази помия да се замислите поне за малко!!! Спрете се бе! Не ви ли омръзна?! Бълвате срещу какво - срещу това футбола във Пловдив да умре ли? Бълвате срещу това и двата ни клуба да имат общо три шампионски титли, а играейки в първенството толкова слаби и двата ни отбора - да узаконяваме титлите на Левски и ЦСКА ли? Нали се сещате, че стойността на Локо като отбор, без Ботев, се обезценява наполовина и като цена, и като слава .... Както и обратното, разбира се! Всички вие, които си викате един на друг селяни и цигани тук, всички вие се разминавате по улицата бе - там що не си говорите така?! Но каквото и да се напише .... Изкуствения интелект е нищо на фона на естествената глупост!!! Жалко, много жалко ...
0
 
 
няма да се учудя, ако Торсида Пловдив удвои и утрои личния си състав с бивши жълти фенове
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 01.03.2010 г.
+1
 
 
и преди и сега цска е кочина ! Не се давайте на мръсните шопи !
+1
 
 
А собственикът на В и К щял да им пусне водата
на 01.03.2010 г.
0
 
 
Хе хе добра инициатива в последните постове,но тя ще свърши с първия който се осере! Аз предлагам да се почне с нещо по-малко,например само за днес.Но съм сигурен че и това ще е непосилно...да видим. Иначе се надявам че въпросните доброжелатели ще се ограничат само със щколата,защото всеки лев в мъжкия отбор е лев в джоба да селянина,най-малкото защото мъжки отбор няма!
0
 
 
....ЩЕ....ЩЕ.....Ще..-Ще бъде другари!!Ама ЩЕ видим!!
+3
 
 
Много добра новина.От тук трябва да се започне възраждането на любимия ни клуб.Дано нещата се развият добре и да се появят достатъчно добри момчета за да възродят Ботев!.....и извън темата малко: честно казано писна ми всеки ден да чета едни и същи глупости и от двете страни.Цигани,к**ви,мангали,чикиджии не знам си какво. Да вземем да се спрем ли вече? И да водим смислени разговори? Има една много хубава поговорка : "По-умния отстъпва"! Хайде да видим кой е по-глупавия!
0
 
 
Аз чух какво викаха ЦСКА, ама повече ми хареса рисунката с влакчето, тоалетните и емблематичния за Локото квартал. Не показаха добре по телевизора надписите на агитката на ЦСКА-големите на три реда. Някои от тези дето са били на мача може ли да ги цитира. Точно срещу сектора на агитката на Локото бяха вдигнати. Благодаря!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Нов ръководител в Ботев, ще отговаря за връзката с културните институции в Пловдив
КПБП: Чака ни лято с много емоции и отговорности
Ботев започва селекцията за Лига Европа с френски защитник
Ботев вдига бюджета за Европа
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: