ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зико: Нямаме парите за цялото довършване на "Колежа"! Има война, желязото поскъпна!
Автор: Стойчо Генов 10:23 / 10.11.2022Коментари (70)17296
© Plovdiv24.bg
Кметът на Пловдив Здравко Димитров коментира ситуацията със завършването на стадион "Христо Ботев" по време на днешната сесия на Общински съвет, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Зико бе предизвикан от изказване на общинския съветник Слави Георгиев, който го упрекна, че 3 години е мълчал и не е казвал колко пари ще са достатъчни за завършване на съоръжението.

"Защо е обещавано едно да се случи на стадион "Христо Ботев“, а първо се случва в много по-бавни темпове и второ – непрестанно се искат повече пари. Кога и в какъв вид ще бъде завършен този стадион? Този отговор отсъства. Той обаче бе даден от един партиен лидер и един бивш регионален министър. Не разбирам защо тази информация беше крита толкова години. Не разбирам какво се е случило, за да не можете вие, г-н Димитров да дадете отговор, а един бивш регионален министър да дойде в Пловдив и да заяви, че парите са достатъчни за цялата козирка на стадиона. Три години бягахте от тази конкретика и няколко пъти даже феновете на Ботев ви искаха оставката. Призовавам ви да бъдете малко по-изряден, когато става дума за толкова колосална сума", заяви Слави Георгиев.

"Забавлявам се, когато човек като Слави Георгиев говори за спорта. Що се отнася за стадион "Христо Ботев“ - няма да спра да споменавам, че имаше война. Желязото поскъпна, цимент нямаше. Но тези неща угодно не ги споменавате. Цената за целия стадион е 53 милиона, но ние тези пари ги нямаме. Който и да дойде, този стадион е невъзможен без тези пари. А кога ще стане стадионът, аз мисля, че само строителят може да отговори, той е най-навътре в нещата. Ние сме инвеститори, упражняваме контрол, но не сме строители", отговори Здравко Димитров.

Гледайте в прикаченото видео как протече цялата дискусия между двамата!

Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Няма никакво значение имало ли е война и цените дали са поскъпнали. Ако офертата подадена и приета е една сума ,неможеш да извивашръцете за още. Тва се едно да идеш да си купиш фолксваген от салона , и след половин месец при доставката да ти кажат ,сори ама тенекията скочи много и война и а итнт и ние искаме още 15К€
-3
 
 
Зико папагал сега говориш за 52 млн.Вчера говорихте, че боковите 25 млн.стигат.Наляхте още два пъти по 12 млн.Тоя стадион става златен а отвън е като затвор.Без козирка е просто грозотия.Кажи им на папагалите ,че трябват още 25 млн.
-1
 
 
Жълтури, тук не е порносайт, за да обсъждате личния ми живот. Става дума за вашия стадион, който се строи ,по думите на Бойко, много странно. Пари има, а едновременно с това нямало! А жълтия фен се занимава с жена ми и дясната ми ръка? Никакви аргументи за стадиона, защо!? Освен БЕЗДОМНИЦИ, станахте и порноманяци, това е жълтата съдба...
+1
 
 
В тяхната тема за бутането на Спортклубу - 0 коментара. В нашата - 50. После не били комплексирани цигани, мръсна сган!
+2
 
 
Тук мургавото малцинство, без да е сложило тухла върху тухла в живота си дава мнения и оценки! Гледайте си козарниците, а като дойде време за централната трибуна, тогава ще има цигански рев!
-5
 
 
Стадиона можеше да е готов до края на годината, проекта да бъде преработен и съобразен с бюджета,но една шепа жълти шизофреници се събраха и поискаха козирка като на Алианц арена. Естествено че няма да стигнат парите, отделно се краде, отделно е бавно. Какво ви пречеше най-обикновена козирка, която да покрива 60-70% от седалките с осветление и вс. Една шепа измекяри преебаха тоя стадион
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-5
 
 
Спите ли нощем ,жълти дънни риби???!!! Локомотив започна третата трибуна, а с тези темпове Ние ще имаме завършен стадион ,а вие още ще спорите имате ли пари за козирка или не. Приятни сънища, да не забравите да сънувате и Ожболт с Петата и Шесте шпека, както и Димитър Илиев номер едно за 2019 и 2020. Направо ще си капна една ментичка от задоволство, НАЗДРАВЕ...
+6
 
 
Започват да им бутат Обесика, а те пак в темите на Ботев. Жалка, гнусна, комплексирана, циганска сган. Иначе Зико е доказан олигофрен и само в България такъв тъпанар може да бъде кмет и да не е подведен под наказателна отговорност.
-4
 
 
Стадиончето е супер, много ми напомня за оазисите така че там могат да заселят селските пръчки от Стряма Манолиту и Ракуски.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: