ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Проблемите на образованието обсъждаха в район „Източен”
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:39 / 02.03.2010Коментари (8)4869
©
Проблемите на отделните училища, предстоящите промени в нормативната уредба и въпросите, свързани с децата от малцинствените групи и приобщаването им към учебния процес бяха основен акцент в проведената днес среща между кмета на район „Източен" Петър Петров, директорите на общинските, държавните и частни училища в района и новият началник на Регионалния инспекторат по образованието в Пловдив доцент Павлина Кацарова.

Образованието е един от приоритетите в работата ми, още повече, че съм дълбоко свързан с българското училище. Именно затова инициирах този разговор, заяви Петров. Срещата бе предимно опознавателна, тя протече в приятелска атмосфера и с професионален тон, сподели главният експерт по образованието в район „Източен" Стефка Симеонова. Тя уточни, че е договорено такива срещи да се провеждат и в бъдеще, като те ще бъдат тематични.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вие се насрахте вече с тези малцинства.Още малко хванете тъпите мангали и им имплантирайте чип в мозъка,че те никога не са имали такъв :))). Зареждате със свежа плът бардаците си в чужбина с тяхно присъствие,а тук се правите че им помагате.Къде другаде ще намериш семейства,където жените задоволяват интересите на пияците,мъжете им на обратните,а децата на педофилите.Супер бизнес си е господа да имаш отношение с ромите,че даже и наркотиците ви продават. После се чудим,защо само тяхната дума се чува и за тях има безплатен ток,вода и помощи а българите сме в 3-та глуха.
Aнонимен
на 02.03.2010 г.
0
 
 
Понякога се ядосвам като чета коментари от малоумници, но трябва да имаме в предвид, че редовната мърша на МВРО си виси постояанно тук. Няма да отговарям какво е направено и какво не в Източен само ще спомена резултата от изборите през октомври ГЕРБ 10000 : ДПС 5000. На първия тур пак печели ГЕРБ. Но не това е важното по-важно е, че това става след 2 /две/ години управление на ГЕРБ в този район. Което само по себеси е най-точната оценка за това как се работи в района. Ще поживеем още малко и ще видим тия 56 или 65 хил. гласа на Атанасов в колко ще се превърнат на следващите избори. Мисля, че започна да усеща, че срещу държавата не се рита и вече му е трудно и не си сдържа нервите. Май пак не е на работа ??? Много често взе да абдикира. Дали ще изкара мандата до края ?
0
 
 
От както партия ГЕРБ управлява се вижда положителното в нашия район ИЗТО4ЕН!А такива МИШКИ като този анонимния само може да си хапят дупетата от завист и безо4ие!Едно голямо благодаря на нашия ОБИ4АН КМЕТ господин ПЕТРОВ!
Aнонимен
на 02.03.2010 г.
0
 
 
Проблемите не искат обсъждане,а решаване.Когато разрешите поне един проблем в район"Източен" ми се обадете.Ще ви помогна да разрешите втория съвсем безкористно.
Aнонимен
на 02.03.2010 г.
0
 
 
Петров да се чувства поканен на циганизацията в квартал Изгрев, вечер, след 19.00 часа, когато гнусни цигански тумби циганизират посредством мазните си физиономии млади Български жени. Мазно и гнусно! Петровеее, парата и кеша в г****а м***н да ти в****т! Поколенията, мойто момче, макар че за мен си деде, поколенията.... Официално може и да избегнеш въжето...
0
 
 
Браво на Г-н Петров!Той,като човек свързан с образованието обръща достатъчно внимание в тази област.Дано така да бъде и занапред,защото в младите хора е бъдещето.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Брутални сцени в църква в Пловдив
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
24 май: Ден на славянската писменост и култура
Двойно убийство в Пловдив!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: