ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Съпругата на Боби Мария Петрова: Дано случилото се с Ботев е за добро
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:46 / 02.03.2010Коментари (39)7694
© Plovdiv24.bg
Един от най-красивите фенове на Ботев Мария Петрова, се надява всичко случило се с футболния клуб да бъде за добро. Съпругата на Борислав Михайлов е сред привържениците, които гледат с оптимизъм в бъдещето и искрено смятат, че новото начало ще възроди тима.

Преди няколко дни „канарчетата" бяха извадени от "А" група, заради финансови задължения, както и заради липсата на достатъчно картотекирани футболисти, които да стартират пролетния дял от шампионата.

„Мисля, че може би е за добро, нека да започнат наново, защото и аз милея и се надявам да видя отбора, който бих искала да видя. Спомените са ми точно такива, когато бяха на трето място, когато и аз бях гимнастичка. Надявам се това да се случи. Мисля, че ще бъде по-добро начало", сподели искрено гимнастичката ни от златното поколение - Мария Петрова.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Честит 3-ти март на всички Българи! Нека днес се преклоним пред нашите деди, борили се и загинали за свободата на нашата мила родина! Нека днес се преклоним пред хилядите руски, финладски и румънски войници, воювали за свободата на България, и много от тях оставили костите си по нашите земи! Нека днес, ако някоя алчн...а и сребролюбива телевизия си позволи да излъчи турски сериал, да сменим програмата! Защото Българи, Руснаци, Финладци и Румънци загинаха за да има Българска държава, Български език, Български училища, Български църкви и Българска телевизия! Нека, поне днес не се гаврим с паметта им, и отхвърлим всичко турско! Поне за един ден! Поклон пред паметта им! Вечна слава на героите!
+7
 
 
На вниманието на всички локомотивци !!! След коментара на PB не ви ли хвана малко срам от глупостите които пишете ? Това се отнася и за нашите момчeта които дразнят буферите !!! Вземете пример от PB ! Нека има съперничество но от омразата, едни към други, печелят само недоброжелатели !!! Няма нищо по лошо от братската омраза :(
+8
 
 
Тове е БОТЕВ, в сърцата на областни; градски; районни кметове, легенди в БГ спорта, интелектуалци, граждани и всички трезво мислещи хора!!! БОТЕВ-ТИ СИ И В МОЕТО СЪРЦЕ !!!!!
+8
 
 
Това простотията и злобата локомотивска явно вървят ръка за ръка и нямат край.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-3
 
 
Ботев Пловдив!?Такъв отбор не съществува!
+8
 
 
еййййй много ги е яд феновете на локото ,че отборът на Ботев е обичан и уважаван от много хора в цяла България за разлика от техния цървулски отбор.злобейте сега буфери ,сега ви се е паднало, но знайте НИЕ ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ НА ВЪРХА. БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Георги Дерменджиев: Готови сме за финала! Няма фаворит, Ботев иска да се докаже пред феновете
Официално: Продадоха 10 000 билета за финала за Купата
Отварят две каси на Националния стадион в деня на финала
Кметът на Пловдив и "жълто-черна" легенда с призив от "Колежа": Да подкрепим Ботев във финала!
Керкез: В един мач всичко е възможно! Нормално е да не сме фаворити
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: