ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локомотив набира нови членове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 04.03.2010Коментари (57)5877
© Plovdiv24.bg
Ръководството на клуба на привържениците на Локомотив Пловдив стартира кампания за набиране на членове. В последните месеци тази практика бе преустановена, заради уточняване на редица организационни въпроси.

ПФК "Локомотив 1936" Пловдив любезно предостави на най-старият фенклуб в България помещението на бившия магазин за спортна екипировка "Пума", намиращ се непосредствено срещу входната бариера в комплекс "Локомотив". Именно това място предстои да бъде разработено от фен-организацията като офис-магазин, в който ще тече регистрацията на нови членове, ще вървят записвания за екскурзии и ще се продават билети и абонаментни карти за домакинските мачове на представителния тим.

Утвърдената такса за желаещите да се сдобият с членска карта е 15 лв. за период от една календарна година. При предоставяне на необходимите документи, пенсионери и учащи се ще ползват преференциалната цена от 8 лв., за същия период. При регистрацията се предоставят трите имена, дата на раждане, адрес, телефон и електронен адрес.

От ръководството на фенклуба гарантираха, че членовете им ще получават преференции при организирани от тях събития и мероприятия, като се очакват и отстъпки при закупуване на фен-артикули и участие в екскурзии извън Пловдив.

На този етап новият фенски магазин ще работи всеки ден при работно време от 14.00 до 18.00 ч. Още тази събота от 10.00 ч. сутринта в него ще се продават билети за съботното домакинство на "смърфовете" на Черноморец (Бургас), като това е един от начините за улеснение на запалянковците. В новооткрития магазин вече са пуснати в продажба и абонаментни карти за пролетния дял на шампионата, чийто цени футболния клуб обяви по-рано. За централната трибуна пропуска е 25 лв., а за сектора отсреща - 15 лв. Абонаментни карти от есента остават валидни и притежателите им ще влизат безпроблемно на стадиона, уточниха още от клуба.

Източник: Lportala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
абе глупави жълтурчета,не ви ли е срам,вие не съществувате и пак се бъркате дето не ви е работа.направете си срещичка в крумово и се изявявайте там,тук вече нямате работа.
0
 
 
хахахахах баси тъпите мангали толкова са я закъсали 4е стартират кампания за нови фенове:)))))ами освен столипиново да си повикат и шекера:)))))
0
 
 
Един въпрос към бутерчетата-Защо след като Зума ви нарече ЦИГАНИ продължавате да му се дупите???А)вие сте мазохисти...Б)вие сте ку*ви...В)вие сте цигани...хааааахахаххахахахааааахаххахахахаааа
0
 
 
Всяко жълТУРСКО цигане търчи да търси братята си роми отсам Аджисана. НЯМА ТУК ТАКИВА!!! БЕГОМ ПО СЕЛАТА, ПОМАЦИ ЖЪЛТУРСКИ! ТАМ СА ВАШИТЕ РОМСКИ РОДНИНИ!!! ТЪРСЕТЕ СИ ГИ ПОКРАЙ ВАШИЯ ИДОЛ, БАЙ МАНГАЛ ПАШАТА ОТ ПАЗАРДЖИК:))) СВОБОДЕН ПЛОВДИВ ИМАМЕ!!!
0
 
 
Може и да нямат отбор, ама са големи оптимисти жълтурите! Догодина щели да бъдат в А-група :D
+1
 
 
ЖЪЛТАТА СЕКТА НЯМА СПИРАНЕ НЕ ИМ СЕ СЪРДЕТЕ ......... СПЕЦИЯЛИСТИТЕ В ПСИХИЯТРИЯТА СА СТИГНАЛИ ДО ИЗВОДА чЕ ТЕЗИ ИЗМИшЛИОТИНИ СА НОРМАЛНА РЕАКЦИЯ НА ХОРА ПРЕЖИВЯЛИ ГОЛЯМ ПСИХИчЕСКИ САРИВ КОЙТО НЕМИНУЕМО ВОДИ ДО шИЗОФРЕНИЯ И ДРУГИ ПОДОБНИ НЕОБРАТИМИ ЗАБОЛЯВАНИЯ .....ПО НАДОЛУ МОЖЕ ДА СЕ ВИДЯТ ТАКИВА ИНДИВИДИ С СТРАННИ КОМЕНТАРИ КОИТО НЯМАТ НИщО ОБщО С ЛОГИКАТА И С ФАКТИТЕ .....ТЕЗИ КОИТО ПИшАТ НАЙ МНОГО ПРИ ТЯХ ПРОБЛЕМА Е НАЙ СЕРИОЗЕН ........ ПРОСТО НЕМОГАТ ДА ПРЕЖИВЕЯТ НЯКОЙ ФАКТИ НО ТАКЪВ Е ЖИВОТА :):):)
+1
 
 
Тази постройка е за дезинфекция на пернати във връзка с птичия грип, дето сега ще почнат да се мъкнат под таблото да гледат истински голям футбол
-1
 
 
Тая постройка е за гостите на лаута за дезинфикация,когато напускат да не разнасят зарази и микроби и разни паразити,които задължително прихващат на "стадиона" на бутерчетата
на 04.03.2010 г.
-1
 
 
Хахах чета жълтурите и се попилявам от смях. "Новия Ботев" що не се запишете в ученическото първенство по футбол хаха. Тъпанари прости. Смърт и забрава за вас, племе еничерско!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
Уволниха Акрапович и бившият му клуб постигна основната си цел
Крушарски: Двама ще последват Хоркаш, разреших на треньора да си избере три нови пелета
Шапки долу пред един от големите герои на Локо, който несправедливо бе наказан 8 месеца
Честито! Двама от Локо имат повод да почерпят днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: