ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Слави: Едно време порното по телевизията започваше след полунощ, вчера започна още през деня
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:02 / 17.11.2022Коментари (27)9701
©
Слави Трифонов с публикация в страницата си във фейсбук относно решението на ГЕРБ, ДПС и БСП да върнат хартиената бюлетина. "За" гласуваха всички 12 представители на т.нар. коалиция "хартиена бюлетина" ГЕРБ, БСП и ДПС, а против бяха 11-те депутати от "Продължаваме промяната", "Демократична България", "Възраждане" и "Български възход".

Това означава, че в секциите с над 300 избиратели гражданите ще могат да избират как точно да упражнят правото си на вот - дали с устройство за машинно гласуване или с хартиена бюлетина.

Ето целия пост на лидера на "Има такъв народ".

Едно време порното по телевизията започваше след полунощ и свършваше някъде към 5-6 ч. сутринта. Вчера порното в Правната комисия на парламента е започнало още следобяд, продължило е цяла нощ и е свършило чак в 8 сутринта.

Това порно не е било приятно за гледане, защото всъщност си е било извратения.

Какво се е случило?

В 45-ото Народно събрание, благодарение на “Има такъв народ", беше прието да има изцяло машинно гласуване в избирателните секции с над 300 души. Защото беше крайно време да се спрат всички дългогодишни шашми с хартиения вот и с мъкненето на чували с бюлетини. Включително от депутати, които уж помагат на бременни жени.

В снощната извратения ГЕРБ, ДПС и БСП са върнали хартиената бюлетина. Нещо повече - те практически са премахнали и машинното гласуване, като и него са го превърнали в хартиено гласуване. По предложение на Десислава Атанасова от ГЕРБ машините ще изкарват не контролни разписки, а цитирам - “бюлетина от машинно гласуване". Тоест, вече нечии ръчички ще пипат не само хартиените бюлетини, а и бюлетините от машинното гласуване.

Секционните комисии пак ще бъркат поголовно при броенето, пак ще драскат по протоколите и пак ще пъхат напечатани незнайно къде хартиени и машинни бюлетини. Кеф! И за да е сигурно всичко - в машината няма да се пази никаква информация за гласуването.

Пак ГЕРБ, ДПС и БСП са приели да има видеонаблюдение в избирателните секции, но са решили техническият носител и записът от него да не се предава в ЦИК. Тоест, ако има заснето изборно нарушение, то да няма с какво да се докаже.

Припомням ви, че в 45-ото Народно събрание, пак по предложение на “Има такъв народ", съставът на ЦИК от 20 души беше намален на 15.

Снощи ГЕРБ, ДПС и БСП са решили съставът на ЦИК от 15 души да бъде увеличен на цели 25 души, разбира се - за да може ГЕРБ, ДПС, БСП и техните патерици от “Български възход" и “Възраждане" да имат мнозинство в комисията и да контролират изборния процес.

Между другото, снощи хората на Костадин Костадинов към 1:30 са се прибрали да спят и буквално са си затворили очите за изнасилването на Изборния кодекс.

Снощи ГЕРБ, БСП и ДПС са закрили и Обществения съвет към ЦИК, в който изборни експерти безвъзмездно следяха за изборни дефекти, проблеми и измами.

Снощи ГЕРБ, ДПС и БСП са ограничили и гласуването на българите в чужбина. Вече, за да се отвори секция в чужбина, ще са нужни не 40 предварително подадени заявления, а 100.

Снощи с гласовете на ГЕРБ, ДПС и БСП е била отменена и възможността да се въведе електронно дистанционно гласуване. Какво като е имало референдум?

Всички скандални промени в среднощната извратения са били приети без никакви мотиви.

Да, съжалявам за силната дума, но наистина е извратения - лошата новина обаче е, че от страната на клатените са българските граждани.

Преди няколко месеца министър-председателят Кирил Петков делеше депутатите на “почтени" и “непочтени". Тогава депутатите на БСП бяха твърдо от страната на “почтените", а лоялните на “Има такъв народ" депутати бяха от страната на “непочтените" и “на мафията". И сега какво се оказа - “почтените" депутати на БСП връщат всички изборни измами, от които печелят ГЕРБ и ДПС. От които печели мафията, нали така, г-н Петков? Кой е мафията сега?

“Има такъв народ" положи всички усилия, за да направи изборите в България честни. И успя.

Щом с такова безочие и наглост статуквото се саморазправя с всички извоювани от “Има такъв народ" поправки в Изборния кодекс, значи сме му пречили, много сме му пречили. Но пречихме и на “Промяната", щото не искахме нов Борисов, който този път не е от школата в Симеоново, а от Харвард. Сега и за радост на статуквото, и за радост на “Промяната" “Има такъв народ" ги няма в парламента. Там са ГЕРБ и ДПС, там са и “почтените депутати" на “Продължаваме промяната", “Демократична България", и разбира се - “почтените" депутати на БСП.



Накрая ще цитирам Сенека, който е казал, че времето разкрива истината. Не можете да избягате от времето, рано или късно всичко става ясно. Най-вече истината.


Още по темата: общо новини по темата: 876
06.06.2023 »
06.06.2023 »
06.06.2023 »
05.06.2023 »
01.06.2023 »
30.05.2023 »
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Макрон избран с проста хартиена бюлетина. Дали това направи изборът му по-малко демократичен? Cамо в България и Венецуела гласуваме за парламент и президент със задължителен машинен вот. Избраните по тази схема лидери са Мадуро, Румен Радев и Кирил Петков !!! Хартиените бюлетини и протоколите от ВСИЧКИ СЕКЦИИ по закон се пазят 5 г. след съответния избор. По всяко време, при съмнения за манипулации, може да се отворят, проверят и сравнят.... При машините: Пито-Платено !!! Можеш да програмираш резултата според най-голямата финансова оферта. Куче влачи, диря няма !!! Затова не случайно цяла цивилизована Европа ги отрече и изхвърли !!!
+1
 
 
Без манипулацията на мъдурките,Пълен Провал отиват около 4% и ще последват това шимпанзе славчу.Затова е и това квичене
+1
 
 
Малко странно звучи от устата на човек, който влезна в парламента чрез "непочтени" избори с хартиени бюлетини, пренаписа закона за да ги забрани по много подобен начин на снощи, в последния момент и със заседания до малките часове, а след това "почтената" му избирателна система го изхвърли от същия този парламент. На мен лично ми се струва, че покрай цялата тая патаклама с изборния кодекс в последно време, неколкократната му промяна и така нататък, май в България наистина има демокрация. Общо взето има разни настроения в обществото, против този, против онзи, за еди си кой и така нататък, и накрая нещата си се подреждат по определен начин отговарящ на обществените нагласи. Който се заблуждава, че чрез изборния кодекс може да изгони ДПС от парламента, а пък видиш ли Кирчо да спечели 121+ депутати си живее в негов си свят. Правилата на гласуване освен да бутнат 1, максимум 2 процента в една или друга посока друго няма да направят. Общата картинка е такава каквато е и такава ще си остане, докато не се пръкне следващия харизматичен месия. Виж обаче покрай гениалния им машинен вот и като цяло от всичките им простотии с избори на всеки няколко месеца, падналата избирателна активност направи ДПС 3-ти!!! и вкара Израждане. ДПС реализираха един от най-силните си изборни резултати и единствените виновници за това са тези, които в момента говорят за хартиени коалиции и тем подобни измишльотини. Бих им препоръчал по-скоро да се погледнат в огледалото за всичките си беди. Ако продължават в същия дух на следващи избори резултата им ще е още по-слаб и помнете ми думата, тогава ще се оправдават с новия изборен кодекс видиш ли и как им били откраднали изборите, знаейки прекрасно, че това са кьорфишеци и празни приказни, и вината е изцяло тяхна поради некомпетентността им. Иначе на мен ми е мъчно за славчовите. Забавно беше с тях. Не искам да ме управляват, защото не съм съгласен с идеите им, а и имам съмнения отностно компетентсността, както вече споменах, но са много добра опозиция. Пожелавам им да успеят пак да вкарат някой и друг депутат на следващите така опорочени още от сега избори.
+1
 
 
То е ясно, че НАКО_1912 е най-големия фен на ПП и са му промили мозъка до там, че говори за фалшификации с нещо, което работи цяла Европа и цял свят, но видиш ли не вижда, че цяла Европа се е отказала от машините, защото са опасни именно с цел фалшификация!!! Така е НАКО...той вижда статуктво и ГЕП НАВСЯКЪДЕ като изключим останалия свят! НАКО, дай факти, а не глупотевините ти дето ти ги разправят на ПП вечеринките....Пак ти давам примера, ЕСТОНИЯ с Интернет гласуването има ХАРТИЕНО гласуване, което ДОРИ е с приоритет над електронното - ще ти го обясня като за ПП-мозъчни - ако си гласувал през телефона ти и отидеш да гласуваш с ХАРТИЯ ще ти зачетат ХАРТИЕНИЯТ вот!!!!
-3
 
 
Връщането на хартиената бюлетина ще удвои резултатите и на трите партии, които я подкрепят. За две от тях гласуват неграмотни цигани, за за третата, възрастни хора. Отделно манипулацията с хартиите у нас е много по-лесна, защото няма никакъв контрол и начини за такъв. Затова е това , огромно желание за връщане на хартиите. Бог да прости България!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 17.11.2022 г.
-4
 
 
То е ясно, че ГЕРБ иска да отмени де факто машинното гласуване и да фалшифицира следващите избори за да си осигури мнозинство, докато пресира ПП, така че да бъдат смачкани между повърхностна вербална подкрепа и дела на тотална дискредитация. Хора, връщането на хартиените бюлетини е реставрация на статуквото преди протестите от 2020 година. ГЕП търси едновременно тотална атака срещу ПП, второ правителство - което да не ги ангажира с отговорност и трето - предсрочни избори с хартия, които да купи.
0
 
 
Това шимпанзе излязло да квичи че почваме да гласуваме така, както се гласува НАВСЯКАДЕ по света тц тц
0
 
 
Дано ги махнат СЪВСЕМ тези черни кутии! Никой не знае какво става, процесът с машините е супер непрозрачен и НИКЪДЕ не съществува в тази си форма и задължаване в света!!! Само един пример! ДОРИ Естония има хартиена бюлетина бе хора! И нещо повече, хартиената бюлетина има НАЙ-голям приоритет сред другите възможности за гласуване (да изборният им процес дава право да се гласува няколко пъти, но вкрайна сметка се брои последния и то с приоритетност хартия)!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 17.11.2022 г.
-1
 
 
Това не беше заседание на Правна комисия, а местопрестъпление. В полунощ Хартиената коалиция се саморазправи с машините, изборите и честния вот. Приключи ги окончателно, изтри ги от Кодекса и от света, и ни върна в чувалено-хартиената реалност от миналия век. Бруталността на престъплението е притеснителна, предимно с убедеността за абсолютна безнаказаност, демонстрирана от извършителите. Истината е, че тези, които вършат поразии под прикритието на нощта често са обикновени страхливци, нали знаете?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: