ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Адът за млада майка от Пловдив слезе на земята! Да й помогнем отново да се радва на живота!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:14 / 18.11.2022Коментари (15)34838
©
Ваня Христова Кръстева е на 37 години от Пловдив. Тя има детенце на 5 години  и е усмихната, работеща и радваща се на живота. Допреди година, когато е диагностицирана с рак. Страшните думи "злокачествено образувание на дясна млечна жлеза". За Ванчето, както е известна сред приятели и познати в квартал "Смирненски" следва своеобразно влакче на ужасите, но не от тези в увеселителните паркове.

Младата майка се подлага на химиотерапия, последвана и от лъчетерапия. За съжаление те не дават очаквания резултат. Нещо повече - скенер и ЯМР доказват, че заболяването се разпространява агресивно и на 37-годишната жена са открити дузина мозъчни лезии. С такава големина, че оперативна намеса е изключена.

Наскоро адът за Ваня Кръстева слиза на земята, защото в добавка получава силни епилептични гърчове. Да се обслужва сама става трудно, а перманентните болки са допълнителна "екстра".

Усмивката и вярата на Ванчето обаче са несломими и тя и семейството й са убедени, че организмът й е силен и шанс за възстановяване има. Надеждата се крие в скъпоструващо лекарство, което се набавя от чужбина - "Кейтруда". По думите на лекуващите лекари то може да се окаже спасителният пояс за страдащата жена, което да й даде възможност да се върне към нормалното битие и да може да отглежда 5-годишния Криско.

Биологичното лечение ще се прилага у нас - венозно, през 21 дни. Медикаментът на флакони е непосилен за финансовите възможности на Ваня и нейната фамилия, що се отнася до необходимите количества. Наред с това - тя се нуждае от нова, трета серия химиотерапия.

Ето защо обстоятелствата принуждават Ваня Кръстева да открие дарителска сметка на свое име в УниКредит Булбанк. С мечтата Коледа за нея да подрани и добри, и състрадателни хора да й окажат подкрепа.

Нека всички, които имат чисти сърца и финансови възможности да подадат ръка на Ваня от Пловдив в най-важната й битка - тази срещу коварния рак. За целта публикуваме дарителската й сметка, по която вноски се правят, без да се плащат банкови такси.

При достигане на необходимата сума за лечението на Ваня, кампанията ще бъде моментално прекратена и даден подробен отчет, посредством фактури.

Ваня Христова Кръстева

BIC: UNCRBGSF

IBAN сметка: BG03UNCR70001525121995







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 22.11.2022 г.
0
 
 
Да се подложи на терапия Герсон. Има много написано в Интернета за това. Хора с всякакви болести и такива, болни от рак дори в последния стадий, които медицината е отписала, давайки им само кратък остатъчен период за живеене, те се оправят напълно. Има и Институт Герсон България. Напишете ключови думи в Интернета и ще намерите уебсайта им, както и има в цялото Интернет пространството информация за Герсон терапията и ще се излекувате по натурален начин! Има много случаи отварят с операция и затварят с думите "Прекалено е късно и нищо не може да се направи. Дните Ви на тази земя са преброени" и тогава хората са започнали Герсон терапията и вече с години са живи и здрави. Направили са им снимки в болницата, за да проследят състояние им и са ахнали, че всичко се е оправило след тази Герсон терапия.Ако са знаели за нея даже нямаше да е нужно да се подлагат на операция, щяха да оздравеят по натурален начин, но се изисква стриктно спазване и дисциплина. А ако здрав човек спазва Герсон терапия даже сигурно и няма никога да достигне до болест. Успех!
Aнонимен
на 22.11.2022 г.
0
 
 
Бог да те изцери с любов и благополучие.Амин
Aнонимен
на 19.11.2022 г.
-1
 
 
Господи Исусе моля те изцели съвършено тази жена докосни я с Твоята прободена ръка измиии я с Твоята безценна кръв прослави името си Боже мой моля те.Амин
Aнонимен
на 19.11.2022 г.
0
 
 
От цяла Европа даже и Турция в Бг. Са най добрите доктори , не разбирам що трябва да се събират пари и да ходят другаде като тук лечението е безплатно и адекватно , просто те си знаят какво мислят да правят , може би облага ,съжалявам ако съм объркала
Aнонимен
на 19.11.2022 г.
0
 
 
И като клиника да отидеш тук сме най добри от Европа ,даже в Англия не са толкова добри изпитала съм го , не разбирам защо търсят навън .,
Aнонимен
на 19.11.2022 г.
0
 
 
Аз когато съм била зле 100 процента и тумор 10 на 18 см. Ми направиха операцията химия безплатно и всичко, даже си с ТЕЛК след това , след това имам още 2 операции метастази пак с химия всичко безплатно
Aнонимен
на 19.11.2022 г.
0
 
 
Всичко е безплатно аз съм онко болна от 12 год и не плащам не знам какви са тия тройни терапии до сега не съм ги изпитвал
0
 
 
Господи, нека бъдем по-добри! Нека на никого да не се налага да изпадне в такова положение като Ваня! Знаете ли колко отчаян и в безизходица може да се чувства човек с такова заболяване! Изпитала съм го лично, но моето семейство имаше възможността да ме изпрати в най-добрата клиника в Германия през 2004 г. и сега все още съм жива! А в родната България ме бяха отписали!
Aнонимен
на 18.11.2022 г.
+1
 
 
Тролчетата,които пишат за лекарството,айде нека първо да се запознаят с конкретния случай и след това да бълват гнусната си отрова.Най е лесно да пишем,без да сме наясно некадър....ци
0
 
 
Кейтруда /Пембролизумаб/ в българските онкоболници, колкото искаш. Използва се от години в онкологичната терапия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: