ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Показаха съблекалните на Локо - сред най-модерните в Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:59 / 05.03.2010Коментари (68)15403
Днес бяха показани новите съблекални на стадион "Локомотив". Те бяха представени от изпълнителния директор на "смърфовете" Атанас Узунов и бяха показани на заместник кмета по спорта Георги Титюков. Съблекалните са изключително модерни, като в тази на "черно-белите" има отделни шкафчета и седалки за всеки футболист с неговото име и номер, отделно модерни бани, тоалетни и мини сауна. В самата съблекалня има отопление, огромна плазма. За гостите също има малък плосък телевизор.

Узунов хвърли яснота около намеренията на новото ръководство за подобряване на базата на Локомотив от към инфраструктурна гледна точка. Той разказа за бъдещите планове на пресконференцията на тима, която Plovdiv24.bg предаде на живо.

"Всичко в Локомотив вече ще се прави по европейски модел. Съблекални като нашите има само по най-модерните европейски стадиони. Няма да спрем до тук. Предвижда се изграждането на изкуствени игрища за тренировка, както и поставяне на ограда на самия стадион. В сектор "В" ще бъдат поставени седалки според изискванията на УЕФА, ВИП стаи, ВИП ложи. Като цяло много неща предстоят.

Извън Пловдив ще бъде изградена спортна база с четири футболни игрища, на която ще се подготвя представителния отбор на Локомотив, както и детско-юношеската школа. В момента търсим подходящи терени извън града, тъй като за подобна спортна база са необходими около 40 декара. На базата освен четири игрища, ще има административна сграда и съблекални", поясни Узунов.
Още по темата: общо новини по темата: 19
08.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 06.03.2010 г.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 06.03.2010 г.
+1
 
 
Честито момчета ! Дано това не е единственото хубаво нещо ! Успех в първенството !
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 05.03.2010 г.
0
 
 
Ще стане хубав мач,дано имате публика,че времето няма да ви се понрави :))
-4
 
 
сега вече буферите няма да миришат лошо.
0
 
 
Европейци!!Екипи,костюми,стадиони!!!Нямам думи!!Такива клубове в БГ се броят на пръсти!!Започнато е велико дело!!!Коко знае как да го доведе до успешен край!!Чакат ни славни мигове!!!САМО ЛОКО!!!
+1
 
 
Браво на Коко Динев. Без много да говори си върши работата. Това е първия по-голям ремонт на Лаута от както е построен. Всички много се радваме...наистина изглежда много красиво. Надявам се и трибуните лятото да бъдат освежени със седалки.
+2
 
 
Е това вече е нещо,което се вижда,че е направено!И то добре!А не като оня мърльо салерно...това ще направя,онова...трябват действия!Айде късмет утре!
0
 
 
ами то хубаво ви е оправил съблекалните ама сега да вземе да ви оправи стадиона че току виж паднал иначе ремонта е добър готино изглеждат
+2
 
 
След всичко което прави Константин Динев за "ЛОКОМОТИВ"Пловдив е редно от самите футболисти от тук-нататък победи и само победи,дори да бяхме в "златната" среда.Трябва да "играем" силно и винаги за победа,не само защото сме последни,но и в признателност към президента.Успех утре--само "ЛОКОМОТИВ".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: