ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьорка: Тотална лудост! Кажете ми, нормално ли е това?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:27 / 21.11.2022Коментари (23)8723
© Plovdiv24.bg
Пловдивчанка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да изкаже възмущението си от случващото се на прелеза на бул. "Пещерско шосе". Жената обяснява, че когато бариерата е спусната, за да премине влакът - шофьорите правят куп нарушения. Публикуваме текста й без редакция сега:

"Здравейте, редакция! Искам да ви покажа на какво станах свидетел миналата вечер. Исках да завия надясно по бул. "Копривщица", докато чаках на Пещерско, но спуснаха бариерите на прелеза. Това, което се случи беше пълен абсурд. На първо място в дясната лента се бяха наредили автомобили, които бяха за направо и блокираха нас останалите, които искахме да завием надясно.

След това от лява лента, която е само за наляво и направо - шофьори започнаха да изпреварват колоната и да завиват надясно?! Кажете ми, нормално ли е това? Яко се газят всякакви правила! На първо място - редят се там, където не трябва, на второ - нарушават правилника!", пише жената, която ни изпраща и видео.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Спирането за престой и паркиране се извършва в дясната пътна лента. Точка. Да продължават да хрупат зрънчо. Защо изобщо давате трибуна на неграмотници.
-1
 
 
Там лентата е право дясно и няма никакво нарушение.
+3
 
 
И аз мразя тарикатчетата.Днес на кръстовището на Практикер три Мерцедеса отидоха в дясна лента и като светна зелено си направиха левия завой като даже отнеха предимството на колите дето идваха срещу тях.Всички спряха да пуснат тарикатчетата.Обаче каката изобщо не е ррава.Всички чакат прелеза.На нея вищо не и пречи да излезе от колоната да иде отпред и да си направи десвия завой.На никого няма да пречи защото всички други чакат влака.Но като е решила да чака да чака.Ако се съберат и 2 влака ще и пораснат мустаците.
+1
 
 
Не харесвам наглите тарикатчета, но в случая хората нямат избор. Трябва ли да висят на опашка защото някой им е заел лентата? А и в клипа не става ясно, че дясната лента е само за на дясно. Има ли нещо там, знак, маркировка? Или просто е калпава организация?
-1
 
 
Проблем има и с този прелез,но жената е права на 100%.Това ,че някви шимпанзета не знаят правилата и са си купили книжките е друга работа.
+1
 
 
Тук малко се преиграва и предраматизира. Малко правим от мухата слон. При прелез там така се минава от много години. Проблема е, че така са свикнали всички, които от години минават през прелеза, а и че няма алтернатива. Колко кмета обещаваха да мислят как да се премахнат прелезите (повдигане на жп линията и т.н.) и нищо.
-1
 
 
Абе госпожо гледате спусната е бариерата-дясната лента спира-напълно нормално е и чака. Вие защо чакате след като ще завивате надясно преди прелеза? Ами минавайте отляво и като другите-тая другата лента за това седи празна при спуснати бариери.Да нарушавате маркировката,но няма никаква ползва от допълнително задръстване около 5мин да киснете. Лява лента изобщо не съм сигурен дали дава да се продължи направо...винаги са я ползвали завиващите наляво преди и след прелеза
+4
 
 
След 30 години стаж зад волана, аз деля нарушителите по пътищата на три типа: 1. Незнаещи правилата за движение 2. Незачитащи правилата за движение 3. Движещи се по свои правила все едно са сами на пътя И трите типа са крайно опасни за околните, защото се движат по свои собствени орбити и считат себе си за прави във всяка ситуция. Вие г-н Пламен Н от кои тип бихте се самоопределили? За какви правила, които са изключения говорите? Това, че не виждате проблем в завиване на дясно от лента с маркировка за движение направо и наляво ми говори, че епитетите, който сте употребили по отношение на жената и на чакащите се отнасят за вас.
+4
 
 
Госпожа, вземете си книжката и си я сложете някъде в семейния албум. Тя не Ви трябва. Отървете улиците на Пловдив от Вашето ненужно присъствие. Хората нищо не нарушават. Вие сте тази, която ОПРЕДЕЛЕНО е силно неадекватна. Тези в дясна лента чакат бариерата да се вдигне. Другите, които по някаква причина завиват вляво или вдясно няма защо да се нареждат където и да било. Те просто си преминават през свободната дясна лента, която СЛАВА на БОГА или АЛЛАХ, е празна. Че обикновено и тя се запълва с полунормални шофьори, които са на Вашия хал. Съмнявам се да ме разбрахте, но...
-2
 
 
Не, г-жо неадекватна! Не знам какъв рядък дебил трябва да бъдеш, за да се наредиш на спуснат прелез, през който не предстои да преминаваш, а има всякаква възможност да завиеш надясно , преди него без да пречиш на никой от чакащите! И чак да снимаш клип, че и да се възмущаваш! Не знам колко рядко тъп трябва да бъдеш, за да не знаеш, че в градско шофиране има правила, които са изключения, но се правят поради видимата ситуация. И какво постигна като вися в тази опашка чакащи, при положение, че си надясно? Забави с още една кола тези, които са след теб! Сигурно и като тръгваха останалите си припомняше къде е 1-ва скорост още 3 мин.!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: