ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Новият Локомотив тръгна, мина през "акулите" с 2:1
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 06.03.2010Коментари (268)19238
Йордан Тодоров вкара първото си попадение с фланелката на Локо
Обновеният Локомотив записа първата си пролетна победа. "Смърфовете" надиграха и победиха с 2:1 отбора на бургаските "акули" от Черноморец. Първи попадения за Локо отбелязаха новите попълнения Йордан Тодоров и Гара Дембеле.

"Черно-белите" започнаха много по-добре двубоя и имаха надмощие през цялото първо полувреме. "Смърфовете" създадоха няколко опасности за гол, но не успяха да реализират преди почивката.

Най-чистото и красиво положение бе в средата на полувремето. Ангел Йошев центрира от ляво и Здравко Лазаров с красив ножичен удар разстреля Паскал Борел. За съжаление топката нацели точно вратаря и не пожела да влезе в мрежата.

Локо започна изключ

ително силно второто полувреме и набързо отбеляза два гола в мрежата на бургазлии. В 50-та минута капитанът Георги Мечечиев центрира от дясно, Здравко Лазаров от малък ъгъл стреля, Борел изби, но Йордан Тодоров направи добавка за 1:0.

Само 5 минути по-късно Дембеле бе изведен от дясно, нахлу в наказателното поле и пусна топката под плонжа на вратаря за 2:0.

След този гол "акулите" се активизираха, но по-добрите положения за гол отново бяха пред тяхната врата. Все пак в края на мача Черноморец стигна до едно попадение, дело на Мартин Тошев.

Неприятната новина за щаба на Локомотив е контузията на вратаря Кирил Акалски, който по първоначална информация е с разтежение.


Още по темата: общо новини по темата: 19
08.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 08.03.2010 г.
0
 
 
Срещу славия имахте не 12 а 2 хиляди - това е срам и позор! :)))
-1
 
 
ние на мача с славия където уж имаше сделка бяхме 12 000 теа тука 5 000 едвам събрали СРАМ И ПОЗОР
+1
 
 
Вярвам, че ще вземем поне 4 точки от следващите два мача.
+2
 
 
Бях убеден , че ще победим Черноморец, а сега съм сигурен, че няма да загубим във Варна. Дори си мисля, че с тоя отбор , просто няма как да не ги бием. Усещам обаче лек проблем на вратарския пост. Киро нещо ми се струва доста колеблив първите два мача. А добрия вратар е половин отбор.
+1
 
 
Предстои ни мач с "Черно море" - много кофти съперник!Те заедно с "Берое" май нямат загубен мач като домакини.Лошото е, че навлизат отрано във форма.Ние пък ще излезнем със самочувствие, след като победихме един опитен и рутиниран отбор като "Черноморец".Определено нашите ще излезнат със самочувствие, и ще бъдат по-спокойни защото си повярваха и разбраха, че имат потенциал и класа да бият всеки!Дано ние сме първите, които ще нанесат загуба на варналии.Все някога следва да загубят, и дано това се случи с нас.ВАГЕНЩАЙН ПОД МЕН ИСКАМ ДА ГО ПОПИТАМ, КОИ СТЕ ВИЕ? ОТКЪДЕ СТЕ? НЯКОЙ ПОЗНАВА ЛИ ВИ ОЩЕ?! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ, ПАПАГАЛ!НЯМА ДА РЕВЕМ КАТО ВАС!НАЙ-МНОГО СЕ РАДВАМЕ, НА ЯДЕЦА, КОЙТО ВИ ИЗПОЯЖДА КАТО ЧЕРВЕЙ ОТВЪТРЕ! ДАНО НЕ ТИ СЕ ПРЪСНАТ ЧЕРВАТА, КОГАТО ВИДИШ ЛОКОМОТИВ ДАЛЕЧ НАД ИЗПАДАЩИТЕ ОТБОРИ.ТАКИВА УРОДЛИВИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БОТЕВ,КАТО ТЕБ Е ДОБРЕ ДА СЕ ГЪРЧАТ!ЗА ТАКИВА ТИКВЕНИЦИ КАТО ТЕБ, ЩЕ ИМА САМО ПЛАЧ И СКЪРЦАНЕ СЪС ЗЪБИ!ЗА "ЗУМА" СИ ПРАВ, ВИЖ КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ НИ ДОКАРА!ТРЪГНАЛ БОНЕВ ДА ГЛЕДА ХАХАХА.АМА ВАС ХРИСТОЛИНИ КАК ХУБАВО ВИ НАРЕДИ, НАЛИ?ТАКИВА ГОМНИШАРИ КАТО ТЕБ ПЕТНЯТ ИМЕТО НА ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРСКИ РЕВОЛЮЦИОНЕР - ХРИСТО БОТЕВ!АКО БОТЕВ БЕШЕ ЖИВ ЛИЧНО ЩЕШЕ ДА ТЕ ЗАСТРЕЛЯ, ПАПАГАЛ ДОЛЕН!ТАКИВА ФЕНОВЕ КАТО ТЕБ СА СРАМ ЗА ИМЕТО НА РЕВОЛЮЦИОНЕРА, И НА ФУТБОЛНИЯ КЛУБ, КОЙТО НОСИ ИМЕТО МУ!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 08.03.2010 г.
+1
 
 
Отлична игра и много настроение по трибуните. Добра работа и на треньорското ръководство. Дано всичко продължава все така нагоре! САМО ЛОКО
+6
 
 
Браво на Локо дано останете в А група поздрави от Нефтохимик Бургас
+5
 
 
Отлична победа срещу много добър отбор. Такъв боец като Дембеле , Локо е нямал отдавна. Уникален трансферен удар е . Кеф ми прави тоя пич . А жълтите лакирани травестити са за съжаление. Не всички, но повечето, които пишат в нашите теми са нереализирани мъже , преминали на другия бряг. Много хляб има в тоя отбор! Много! Убеден съм , че още по-добрите мачове предстоят , а догодина стадиона ще е малък да побере желаещите да гледат ВЕЛИКИЯ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив Пловдив честити вековния юбилей на Етър
Фенклубът на Локо: Честита победа! Пловдив е само черно-бял!
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: