ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Отложиха кръга в двете "Б" групи за сряда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:42 / 11.03.2010Коментари (13)3484
© Plovdiv24.bg
Всички двубои от двете "Б" групи на българското футболно първенство са отложени от уикенда за сряда, информира БФС днес. Решението е взето поради влошената метеорологична обстановка, която затруднява движението по пътищата из страната. Доста от футболните терени не са и в достатъчно добро състояние да се изиграят срещи на тях. Мачовете от "А" група, както и двубоят между Видима Раковски и Вихрен Сандански от Западната "Б" група(в неделя) ще се играят по програма. Така срещите ще се играят в сряда, 17 март, от 15 часа. През уикенда Спартак Пловдив трябваше да играе у дома с Дунав Русе.
Още по темата: общо новини по темата: 3
17.03.2010
17.03.2010
17.03.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
е*и му майката.помислих си да не съм объркал сайта.кво става тука? във форум на СПАРТАК ВАРНА ми пишат разни хора... кой от дунав,кой от нефтохимик,ботев пд.вко е тва нещо бе хора вие форуми нямате ли си да си пишете в тях че пълните нашия форум с вашите проблеми.
0
 
 
Чета коментарите и си задавам въпроса- искам ли Дунав да участва в тази А футболна група? Защото напр. мача Миньор - Монтана (12.03.2010 г., краен резултат 1:1) беше футбол марка "А". Оставям на вас коментарите на тема терен, футболисти, майсторство и т.н. А мачовете Спартак Пд - Дунав и Дунав - Спартак Вн ще бъдат футбол марка "Б"!? Давам тема за разговор на всички извърстолични привърженици на футбола- ти от кои си? "Пусни СМС с номер...., за да подкрепиш Левски и СМС с номер...., за да подкрепиш ЦСКА. Сумите от СМС- ите ще бъдат предоставени за развитие на ДЮШ на двата отбора." Чудесна инициатива на ПроБГ ТВ, но не можах да науча на кой СМС номер да подкрепя Дунав и да налея нещо в неговата ДЮШ. Подобна инициатива за пореден път показва, че футболът ни на национално ниво е синьо- червен и всичко поникнало на "провинциално" ниво служи за привличане в един от двата колоса; останалото се натиква в калта (вж. Миньор - Монтана), за да не пречи на честната борба за титлата.
-1
 
 
Спартака ко та е*е? то дали делник, празник или уикенд то вашата бройка си е обидно малка за град като Варна.
+2
 
 
смешници,за а група остават,за б не,времето в сряда ще е същото като това в неделя сигурно,сега през делничен ден ,кофти
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 11.03.2010 г.
0
 
 
То се очакваше... да видим как ще е времето след седмица
+4
 
 
Поздрави и от Свиленград :) Другия сезон ако Нафтата се завърнат при нас, и Ботев също ги пратят в Източна "Б", ще е много интересно :)
-4
 
 
И в крайна сметка догодина Афд-то в "Б" група ли ще играе или в "А" окръжна?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спартак стиска палци за Несебър, битката ще е до самия край
Дубълът на Ботев пак спря Спартак! Саяна излезе на върха в Трета лига
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Пловдивчанин свири дербито Спартак - Ботев в Трета лига
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: