ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Булевард "България" става писта от Формула 1
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:08 / 17.03.2010Коментари (39)57363
Лично кметът Славчо Атанасов затвори поредния участък от бул. "България", чиято реконструкция започва веднага, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Не се чудете, че дойдох лично. Инфраструктурата и хубавите пловдивски улици за мен са номер 1", коментира кметът пред журналисти. Той увери, че до края на годината чисто нов ще е целият бул. "България" и ще прилича на писта от Формула 1. 7 800 000 лева струва вторият етап от реконструкцията, която обхваща трасето до колелото на панаира и ще завърши до края на юли.

От днес е затворен участъкът от "Васил Априлов" до "Победа". "Решихме да не затормозяваме излишно движението и да затваряме поетапно. До 10-ина дни по този участък ще премине фрезоването на старата пътна настилка. След това ще продължим до "Васил Левски", а после ще стигнем до колелото на панаира. До 15-20 дни ще бъде затворено цялото южно платно. После ще започне подмяна на ВиК, а след това и полагането на пътната настилка", обясни директорът на капиталното строителство инж. Тошо Пашов.

След 40-45 дни целият участък между "Васил Априлов" и "Победа", заедно със северното платно, по което в някоя събота и неделя ще положат износващия асфалтов слой, ще бъде пуснат за движение.

"Ще има затруднение за движението, но след това всички ще са много доволни", обеща Славчо Атанасов.


(с) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 181
04.10.2021 »
12.10.2019 »
16.11.2016 »
19.07.2016 »
14.03.2016 »
08.03.2016 »
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хора, стига с тея глупости, има си архитекти, учени хора и такива, които трябва да си свършат работата за добруването на пловдивчани.След като сте недоволни от шахтите на бул. "България", заведете дело срещу общината.Аз лично пишман станах от форумски недоволници с тея шахти.Само Остин Палъс е донякъде прав, много трудно се бяга от ченгета при наличието на тзи шахти.Накрая искам да забележа, че "култовия" Снуп Дог отново се забелязва в кадър.
Чета Пловдив 24 и се почесвам!
на 17.03.2010 г.
0
 
 
Стига с това недоволсво бе хора! Ето Славчо за 2-3 години направи 1 км (моста на герджика и победа), направи и България ( на половина ама все пак), като сложим тотала, може би е направил поне 2-3 км. пътища, което е 1 % от пътищата на града и са като писти за формула 1. Прости сметки показват, че града ще е готов след около 99 години, което за мен е един приемлив срок.
-2
 
 
Не тряше нищо да правят да му е*а майката.Само прахосаха парите.Най добре да ги бяха държали в някоя банка,а ние и без тва бяхме свикнали да си трошим колите по булеварди като "България" и да се бутаме по улички като "Победа" и бул. "Марица".Е верно чупим си колите и се бутаме,ама има 60 милиона в банката!?И не тряше тоо идиот Славчо да избираме,а пак Чомаков - най-добрия кмет до сега според мен....и Гърневски...Па и тия стълбове дето ги боядисват - абе нямате ли си друга работа та само харчите парите и задявате мангалите,разваляте им рахата.Ся вместо да седят на топло някъде те боядисват.Абе няма оправия.
+4
 
 
Добре бе разбирачи... Някаква идея от строителство имате ли си? За слягане да сте чували? Или го знаете като неравен път? Все тая! Сега като се постави и последният пласт пътят ще стане равен и по-надежден. Колкото до зелената вълна... както и във всеки друг град, в Пловдив ограничението е 50км/ч, а не 70-80-90...! Не навсякъде има зелена вълна, но като се пусне цялото трасе се надявам да пренастроят светофарните уредби. И не си мислете, че това става ей така с желание! В Стара Загора улиците са главно успоредни с перпендикулярни кръстовища и нещата са елементарни!
0
 
 
дано дано да е качествен асфалта за да не се правят кръпки след 2 години а славчо пак се изхвъря по добре да не го прави за да не се налага да се оправдава после а колкото до индивидите които още не са разбра ли че на северното платно липсва износващият плат асфалт просто нямам думи или са малумни или просто са толкова упорити че отказват да повярват а колкото до Austin Power по-полека с иронията че доста индивиди няма да я разберат
0
 
 
ОЛЕЛЕЕЕЕЙЙЙЙЙ Писна ми от ОЛИГОФРЕНИ. Как пък няма един истински пловдивчанин в тая община бе мамка му.
+1
 
 
Тоя пък Главоч не беше ли в болнични/отпуска? Само писти от Формула 1 открива :D
0
 
 
Поправка: Булевард "България" става нормален селски Европейски път. Умишлено казвам селски защото неможе нов път да има стърчащи шахти по средата та човек да се чуди как да ги заобикаля.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: