ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев с нова атака към кмета: Спите ли? Ще Ви държим лично отговорен!
Автор: Стойчо Генов 17:44 / 18.12.2022Коментари (10)7482
©
Обединени фракции "Бултрас", Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Сдружение ПФК Ботев излязоха с обща позиция до кмета на Пловдив Здравко Димитров, зам.-кмета Пламен Райчев и до пловдивската общественост. Повод за реакцията е неспазено обещание на Райчев, което бе документирано от камерата на Plovdiv24.bg.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на "жълто-черните" фенове:

Кмете, заместник-кмете - спите ли?

ДО Пловдивската общественост, Община Пловдив, Здравко ДимитровПламен Райчев

Уважаеми дами и господа,

На 13.12.2022 г., след регулярната оперативка в Община Пловдив по повод изпълнението на обществената поръчка за дострояването на стадион "Христо Ботев", г-н Пламен Райчев - зам.-кмет "Строителство и инвестиции" на Община Пловдив, даде интервю пред пловдивски информационен сайт.

В това интервю г-н Пламен Райчев пое ангажимент, че на 14.12.2022 г., Община Пловдив, като възложител на обществената поръчка, ще пусне искане до Министерски съвет на Република България за дофинансиране на строителството на стадион "Христо Ботев" с цел цялостното му завършване.

Не ни е известно към днешна дата този ангажимент да е изпълнен, поради което призоваваме кмета на Община Пловдив г-н Здравко Димитров да обърне внимание на своя подчинен и му нареди незабавно да изпълни обещанието си за да не се възпрепятства довършването на нашия дом.

Още веднъж напомняме, че категорично възразяваме срещу намерението към искането до Министерски съвет за дофинансиране на строителството на стадион "Христо Ботев" да се добавя и искането за отпускане на средства отправено до Община Пловдив от феновете на Локомотив Пловдив.

Г-н Димитров, държим да отбележим, че ако към искането за отпускане на средства, необходими за изпълнението на ангажиментите на Община Пловдив по законно проведена и одобрена по съответния ред обществена поръчка, бъде добавено напълно неоправдано и необосновано искане за отпускане на средства "на калпак", то това би подложило на риск одобрението му, за което ще Ви държим лично отговорен.

С уважение: БУЛТРАС, КПБП, сдружение ПФК Ботев
Още по темата: общо новини по темата: 801
26.04.2024
25.04.2024
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
То за днес 19.12.2022 год. "човекът плейн" нали обеща всичко да е готово по грубият строеж,докато не натамънят парите в кой джоб да отиват няма да имаме стадион,абсолютни безхаберници смачкаха първоначалният проект заради икономии и пак греда.....
-2
 
 
Жълтата паплач пи*ае кръв от яд, нека им измет крадлива долна. Кой ще ви одобри отпускането на средства бе малоумници безочливи, служебното правителство ли?
-2
 
 
Така се получава, когато постъпваш егоистично и дърпаш само за себе си. Типична черта наследена от комунистическия режим. Като не искаха да се работи за стадион Пловдив, сега ще е 3 пъти по-сложно. Колко хубаво щеше да бъде двете публики да се обединят за стадион Пловдив. Сега ще се дадат даже повече пари за два стадиона с големи компромиси
-2
 
 
Само глупак би се хванал на жалките, жълти заплахи! Този път селските ще срещнат мощна съпротива и то физическа, ако се наложи!? Никой не е длъжена на селската, крадлива сган!
-2
 
 
26 млн.не стигат Зико.Колко още ще тегли тая община и кога ще си направиш дупките ,че и те искат млн.
0
 
 
За пореден път се наричате БЕЗДОМНИЦИ, щом колежът е вашият дом , сте единственият Бездомен отбор в групата. Жалка история от жълтата глупост...
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 18.12.2022 г.
-1
 
 
ОСТАВКА!!! Защо ги търпим тези? За още една година ще съсипят целия град.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: