ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Опит за умишлено умъртвяване на кучета с антифриз
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:48 / 22.12.2022Коментари (21)6303
© bTV
Опит за умишлено умъртвяване на кучета с антифриз във Велико Търново. Случката се разиграва на Игнажден, по тъмно, но видеокамери улавят действията на злосторника. На кадрите ясно се вижда самоличността на мъжа, предава bTV.

"Вчера, когато дойдох на работа, видях хляб, напоен с розова течност и оставен пред офиса. Останах уплашена. Споделих с хора от съседните офиси и ми трябваше време да си дам сметка какво се случва в сравнително централна част на града“, разказа Галя Маркова. 

Галя преглежда видеокамерите и установява, че хлябът с антифриз е оставен около 21:00 часа на Игнажден.

"Човекът ми е абсолютно познат. Той самият разхожда домашен любимец. Спрямо него тези кучета лаят повече от необходимото. Обезпаразитяваме ги, кастрирани са, общински са и са маркирани. Не са лоши животни, просто си позволяват да лаят по определени кучета“, допълва Галя. 

Хората, които живеят и работят в близост до мястото се грижат за бездомните кучета. Те се страхуват сериозно за животните. Някои споделят, че са чули как извършителят се заканва да отрови кучетата. 

"Кучетата не са агресивни към хора. Към други кучета лаят, за да си пазят територията. Онзи ден господин мина с домашно куче. И двете кучета се разлаяха и той каза "ще ги убия“. Аз съм възмутена, защото се слагат отрови на места, където има жилищен блок, деца, хранителен магазин“, казва друга жена.

Още вчера Галя, която намира хляба с антифриз, подава сигнал на 112. От полицията веднага се отзовават. Записите от видеокамерата вече са иззети и случаят е внесен в прокуратурата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.12.2022 г.
0
 
 
Има закон за защита на животните -но много често само на хартия.Като се обадиш на 112,за насилие над животни, обикновено ви пращат по дяволите.Как намериха начин за нула време да изградят системите за винетки,цените се вдигат през два часа,а закона е поне от 10 години,може и повече и оправия няма
Aнонимен
на 25.12.2022 г.
0
 
 
И освен това кой разумен човек не знае,че КУЧЕТО ЛАЕ.ВЪЙ-КАКВА ИЗНЕНАДА.КАКВО ДА ПРАВИ ДА БЛЕЕ ЛИ?
Aнонимен
на 25.12.2022 г.
0
 
 
Като всяко нещо в България -и това е надолу с главата -РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ НЕ КУЧЕТА СА ВИНОВНИ,СЪС СИГУРНОСТ ТЕ НАЙ МАЛКО ИСКАТ ДА СА БЕЗДОМНИ,НИТО ХОРАТА, КОИТО ГИ ХРАНЯТ,ИМАТ ВИНА.СПОРЕД МЕН,ВИНОВНА Е ЕДИНСТВЕНО ДЪРЖАВАТА.КРАЙНО, БЕЗУМНО КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТОЗИ УЖАС ДА СЕ ПРЕКРАТИ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТЕЗИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ДА ОПРАВЯТ НЕЩАТА -МНОГО Е ЛЕСНО,ПОМИСЛЕТЕ.КАТО НАПРАВЯТ КАСТРАЦИИТЕ БЕЗПЛАТНИ.САМО ТАКА ЩЕ СЕ СПРЕ ПОТОКА ОТ ДОМАШНО РОДЕНИ И ПОСЛЕ ИЗХВЪРЛЕНИ КАТО НЕНУЖЕН БОКЛУК.САМО ТАКА ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ СЕ ОПРАВИ ВСИЧКО, ВМЕСТО ДА ДАВАТ ПАРИ ЗА ПРИЮТИ, КОИТО И БЕЗ ТОВА СА ПЪЛЕН КОШМАР.И ТАКА НЯМА ДА СТРАДАТ НИТО ЖИВОТНИТЕ, НИТО ХОРАТА.А ТЕЗИ ЛУДИТЕ ДЕТО ГИ ТРОВЯТ И ОСАКАТЯВАТ, ЩЕ СЕ КРОТНАТ,АМИН ДАЙ БОЖЕ
Aнонимен
на 24.12.2022 г.
0
 
 
Не били агресивни, ама маалко повече лаели, като минавал човека.Повече лаеле определени хора.. Бяс ли чакате да хванат, че да ги разкарате от там?!
Aнонимен
на 24.12.2022 г.
0
 
 
Каква работа имат глутница бездомни кучета пред жилищен вход, там където има и малки деца? Безотговорниците, които ги хранят нямат право на това на общинска територия. Помним много "неагресивни" кучета, завършили с човешки жертви. Хранещите ги гарантират ли, че някое куче няма да ухапе човек? Хранещите ги ваксинират ли ги? Чистят ли след тях мръсотията?! Хайде малко по-цивилизовано, скъпи граждани, 19ти век отдавна е отминал. Който иска да се грижи за куче го взима, гледа си го вкъщи, ваксинира го, храни го както трябва / не с подхвърлени през терасите остатъци от храна / и го разхожда където трябва. За всички останали кучета си има приют. И той не е пред блока.
Aнонимен
на 23.12.2022 г.
0
 
 
Този ,рано или късно ще си намери - майстора,просто не е попаднал на човек ,който да му смени - паспорта- физиономията,ще у разцепят халката във Софийския, ще вие като куче.- изрод нещастен ,такива хора познавам като тоя изверг,това са бездушни изчадия и във живота.
Aнонимен
на 22.12.2022 г.
0
 
 
Дано да го затворят!!! Как може да иска да убие животните само защото са лаяли .????!!! Тоя за господ ли се мисли??? Ми то и човек да си, все някой ще ти се озъби
Aнонимен
на 22.12.2022 г.
0
 
 
Не трябва да има бездомни пумияри които да хапят децата ни. Който го е грижа да си ги гледа в къщи !!!
0
 
 
Най-добре да го нагостят и него с розовия хляб да усети кво бързо и мъчително те изгаря отвътре.за такива хора трябва да се подхожда все едно е умишлено убийство на маса гръбначни да се забрани абсолютно до живот отглеждане даже и на лабораторни мишки и в панделата да стискаме палци там да му влеят акъл по анален път хубаво малко да се усети.
0
 
 
ТАКИВА ТЪПАЦИ ТРЯБВА ДА ВЛИЗАТ В ЗАТВОРА .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: