ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Отлични новини за стадион "Локомотив"! Вижте от първо лице подробности за строителство и финансиране
Автор: Стойчо Генов 14:06 / 22.12.2022Коментари (62)16121
© Plovdiv24.bg
Изграждането на трите нови трибуни на стадион "Локомотив" върви по план и засега няма проблеми със сроковете и с финансирането, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това заяви в студиото на най-четената пловдивска медия кметът на район "Южен" Костадин Язов, който отговаря от името на Община Пловдив за надзора на строителството в спортен комплекс "Локомотив".

"В момента довършваме с бетоновите работи на южната трибуна и вече месец се работи по премахването на Спортклуб. Може би до края на януари ще приключим с колоните, на които се окачва козирката за южната трибуна. През януари ще почне поставянето на елементите по козирката, а тя самата може би ще бъде монтирана в началото на март, защото технологичното време за зреене на бетона, което е задължително, е в порядъка на 1 месец. През това време ще се работи на двата етажа под трибуната. Би трябвало в средата на 2023 година да започнем да приемаме документите по въвеждането на трибуната в експлоатация", заяви пред камерата на Plovdiv24.bg Костадин Язов.

"Що се отнася за Бесика – вече има подписан Акт 15, с дата 19 декември. Подготвяме съпътстващите документи към ДНСК (Дирекция национален и строителен контрол), заедно с държавните такси, които трябва да бъдат платени. На 23 декември ще бъдат внесени с искане за приемателна комисия. След това топката е в ДНСК – да определи комисия, която да дойде и да приеме обекта. Да каже дали е по правила или не по правила", уточни кметът на район "Южен".

"До средата на януари проектантите трябва да представят пълна работна документация за централната трибуна и вертикалната планировка. Това се прави, за да може да се започне изграждането на вертикалната планировка, което ще е необходимо при 3 нови трибуни за лицензирането на етап 3-та категория на УЕФА. Самото изграждане на централната трибуна ще стартира по-късно, защото е предмет на нова обществена поръчка. А самата процедура по нея е от 3 до 6 месеца", допълни по темата Костадин Язов.

За това колко средства са изразходени до момента и как ще бъде финансирано изграждането на централната трибуна гледайте в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 214
25.04.2024
24.04.2024
29.03.2024
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Коч пада жертва днес за благополучието на Локомотив (Пд). Главата на животинката ще бъде прерязана в 13 часа на "Лаута". С кръвта ритуално ще бъдат намазани гредите на вратите в стадион "Лаута". Свещеник ще направи водосвет за здраве и късмет на тима в новия шампионат. На тържеството ще бъдат всички футболисти и треньори на "черно-белите". Вечерта играчите ще сплотяват колектива в ресторант "Ривиера" в Пловдив.
+2
 
 
Индианците ги зкрихме 2019, а със 6те бахура ги заровихме надълбоко, тях ги няма вече на картата само някой призрак като байонзи, мангал от шекера и кармахс изпълзяват от време на време.
0
 
 
Имам чувството, че някои фенове на Ботев като видят - Отлична новина за Локомотив и се разтреперват, лошо има става. Няма нужда да се комплексирате. В този град има и друг отбор с много фенове. Има и друг отбор, който постигна строителство на стадион само за 2 години, за разлика от феновете на Ботев, на които им бяха нужни 7 години. Просто материала е коренно различен. На Лаута има има 10 хил локомотивци, които ходят и обичат своя отбор. На Колежа ходеха 15 хил канари, 70 %, от които обичат своя отбор само, когато печели мачове. Това е разлика, от различно тесто сме. Ние пеем Винаги с Вас. Вие се филмирате, че сте гранд и като паднете от Монтана с 6:0 си събличате футболистите. Ботев просто си е един стандартен, обикновен средняшки отбор, който последните 25 години предимно е 13-ти, 14-ти, 15-ти в класирането. Или се намира в Б група.
+1
 
 
Многото коментари и селските комплекси в жълто изляти в темата са отличен показател! Пловдивчани са на прав път!!! Весели празници пловдивчани! Жълтата мъка носи само радост!
+2
 
 
Колко Жълта Болка и Злъч....Ами така е след 6;0 има поражения отзад и в мозъчните гънки!
-2
 
 
РоНска му работа ,къв хубав стадион имаха в ква столюпиновска изпокъртена барака го превърнаха. Нека алах им прости и вълчо да се оспокои чарз е сега кинг и ще му даде хапартамента когато баща му беше майка
+2
 
 
Къв карп бе Асане тва е фекала. От дербиту е дошъл тук да сере мискинина ньедин. И нас да злага
+2
 
 
Тоя карпмакса няма ли кой да му кажи да ни са заяжда и да пиши тъпи остроумия, чи излага сички ботевисти. Малиий, къв балък
+1
 
 
"Интересна" дискусия гледам тук? Един жълт селтак е превъртял играта. Дано успеят да го спасят в спешното, завалията?! Колкото и да са прости жълтите и тях ги броят за хора.
-2
 
 
Don King,не искам съжаление,искам от теб едно единствено нещо,обясни ми какво означава "клийп боард""...Коледа идва,стават чудеса,може и аз да доживея да ми обясниш....чудото "боард"".....чакам ,направи поне едно добро по Коледа..,.моля те,обясни на селянина това ....хайде де..опитай поне!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: