ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Голф се размаза в Лада на кръгово в "Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:18 / 23.03.2010Коментари (62)9022
Пътно-транспортно произшествие между две емблематични возила - Фолксваген Голф двойка и Лада, е станало преди около час на кръговото кръстовище до бл. 15 в район "Тракия", видя репортер на Plovdiv24.bg.

Най-вероятната причина за инцидента, който се размина само с материални щети, е отнемане на предимство. При удара Голфът се е забил в задната лява врата на Ладата, в резултат на което тя е отхвръкнала и откъртила близкостоящия пътен знак. Според очевидци на инцидента, щетите по Фолксвагена свидетелстват за шофиране с доста висока скорост. Шофьорът на Голфа обаче заяви пред нашия репортер, че се е движил с 30 км/ч, когато Ладата му е отнела предимството и го е ударила.


Още по темата: общо новини по темата: 204
11.04.2022 »
09.04.2021 »
09.04.2021 »
10.09.2020 »
14.04.2020 »
14.04.2020 »
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 23.03.2010 г.
+2
 
 
голфаджия му кажи и повече не го обиждай
-1
 
 
Не трябваше да променят знаците. Но, кой ли ме чу, когато някога го казвах. Катастрофи стават и сега, само че главният път се запуши...
+1
 
 
Относно кръговите в Тракия: Кръгово кръстовище е това на панаира, на пазарджишко шосе, на кукленско! На тях трябва да спреш или поне да намалиш до минимум за да завиеш по тях. А тези в Тракия са прави като струни широки булеварди и спокойно можеш да си караш с 40-50 ако караш направо. Обаче нашите умници решиха да сложат знаците на обратно именно защото си мислят че това са кръгови кръстовища. Колко години са били знаците на обратно? Сега разлика има ли, няма ли вече катастрофи???? Ще има и то много както и да са знаците, но поне можеше да си караш нормално по широк път с 3 ленти а не да спираш защото някой е решил да ти сложи знак на прав път!
+3
 
 
Язък за Ладата, и мн. жалко за младия колега с двойката, да караш с 30 да имаш видимост до Сани-то и да си счупиш колата.
0
 
 
Днес го видях това:) ,за назидание ладата е кацнала върху знака,(на 7 снимка),вече ще го познава от далече дядото:):):)
+3
 
 
кой прав кой крив се знае но ако всички спазват скоростта катастрофите сигурно ще намалеят с внушителните 80% предполагам в случая дядката е виновен това е
0
 
 
Въпроса е че от недоглеждане на знаци от някои сега оставам без транспорт....Хубаво е че спрях ,че имах един пенсионер инвалид до мен,ако не бях успял да спра,удара щеше да стане точно във вратата от неговата страна.Късмет.Аз затова се дразня,че дядото можеше поне да кривне надясно-имаше място,аз нямаше как да избягам повече от удара.
-1
 
 
хахахаха с 30 км тичал.. леко ве Юсеин Болт ... земете малко си успокойте страсите малки олигофренчета.Качете се да карате веднъж и тогава говорете как стават катастрофи и кой с колко кара.. вие удар с 50 км знаете ли че може да ви помели цялата предница.. Аман от балъци и разбирачи!
+1
 
 
Аз съм собственика на въпросния голф.Първорзаглавието трябва да е "Лада размаза голф". Някои забелязаха,че съм на път с предимство и не съм виновен.Карах с около 30км в час на завой,когато дядото с доста голяма скорост мина през предницата ми.Ако съм карал с голяма скорост,как щях да спра и да имам около 3 метра спирачен път?Ако той е карал с малка скорост, както каза, как тогава той се качи на тротуара и бутна знак и то доста далече от моята кола?Защо тогава моята кола е останала на място само с обърната предница? Опитах се да спра в последния момент ,огато ладата хвърчеше към мен , но все пак тя ми лизна предницата. Как така ладата нямаше спирачен път или поне шофьора да беше се опитал да ме избегне и да кривне малко да се разминем.Интересно е как така всички са съгласни- и полицаите и собственика на ладата със спътника му ,че са виновни ,а някои тук пишат глупости без да знаят.
+2
 
 
Ако е карал голфаджията с 30 км нямаше да има катастрофа.Щеше да предотврати птп-то.С 30 км тичам каде отиваш можеби ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: