ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Съдят петима фенове на Нефтохимик, потрошили автобуса на Марица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:44 / 23.03.2010Коментари (35)2924
© Plovdiv24.bg
Петима младежи от Бургас ще бъдат подведени под съдебна отговорност. След мача срещу "Марица" между двата отбора, игран в квартал Долно Езерово в неделя, групичката нападнала с камъни автобуса на пловдивчани. Инцидентът е станал на пътен възел Петолъчката в момент, когато футболистите са спрели за почивка.

Петимата хулигани, за които се съобщава, че са фенове на "Нефтохимик", са изскочили от автомобили с бургаска регистрация. Те започнали да обстрелват автобуса с камъни, потрошавайки стъклата му. След бързата намеса на органите на реда нападателите Росен Владимиров /23 г./, Мартин Янчев /21 г./, Митьо Димов /26 г./, Георги Игнатов /25 г./ и Светослав Гергов /20 г./ са били арестувани и откарани в полицията в Сливен. Петимата ще отговарят пред Темида за унищожаване и повреждане на чуждо имущество, съобщиха от полицията. Светослав Гергов е с действаща съдебна забрана да посещава спортни събития до 2012 година, уточниха от полицията. По всяка вероятност нападателите на автобуса ще бъдат съдени по бързата процедура и за футболно хулиганство.

Източник: в. "Компас"
Още по темата: общо новини по темата: 1
21.03.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Мога да кажа на всички разбирачи да ми ядат бургаското трибуквие.
+2
 
 
Това не са никакви привърженици на Нефтохимик.Hикой,никога по никакъв начин не е вредил повече на Нефтохимик от подобни психопати.Доживотна забрана на всички изроди да приближават спортно съоръжение на по-малко от 500 метра.Такива боклуци изгониха нормалните хора от стадионите!!!!
-1
 
 
тея селяндури на един мач с марица ли спартак не съм сигурен пак се правиха на маже ..... като са големи мъже да дойдат на мач на Локо или ботев да се дървят
-1
 
 
искам да помоля анонимните шарани да траят зад клавиатурите,защото заради такива мишоци някои от големите шарани ядат хурката редовно. а съм сигурен, че те не пишат глупости по форумите за щяло и нещяло.
+1
 
 
"браво" бе "големи мъже" тръгнали да трошат автобус защото футболистите им не могат да играят или просто ги мързи да тичат "браво" на вас, айде сега на топло при манафите да ви уврат дебелите кратуни (отнася се за конкретните 5-ма субекта на които сивото вещество им е в дефицит другите фенове на Нефтохимик да не се обиждат такива олигофрени има във всяка агитка )
+1
 
 
Дразни ме, че не ви се разбира когато говорите ''БЪЛГАРСКИ" пък изкарали такава табелка с/у МАРИЦА клубът с най-успешната школа в цяла БЪЛГАРИЯ, от която са излезнали не 1 и 2-а велики български футболисти. Марица е ВЕЛИК отбор, а вие кои бяхте, че не се сещам?????
-1
 
 
тъпа работа не ги оправдавам нашите за това им деяние да си носят последствията сега
+2
 
 
е*ахти "хулиганите" хахаахах ц.ц.ц жалки сте НЯМА НАФТА НЯМА ГАЗ к*р ЗА ВСИЧКИ ВАС !!
+6
 
 
Май плаката на ЦСКА и този на Нефохимик за Турция са писани от един и същи човек с един и същи почерк. колко ви платиха момчета :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Марица: Предстои ни трудна футболна битка
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Неопитен съдия свири гостуване на Марица
Ботев с трудна победа над Марица
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: