ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Балтазар: Разбирам гнева на феновете, че нямат стадион! Видях го и си представих 30 000 души по трибуните
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:06 / 04.01.2023Коментари (11)6268
©
Новият треньор на Ботев Бруно Балтазар все пак направи кратко изявление преди началото на първото занимание от подготовката на "канарчетата“. Брифингът беше импровизиран, но от клуба изрично уточниха, че през следващата седмица ще има официална пресконференция на португалския специалист.

Ето какво каза Балтазар преди началото на тренировката:

Много съм горд да бъда тук. Проектът, който ми показа ръководството, е наистина впечатляващ. С цялата инфраструктура и с всички условия, които са налице, нямам търпение да започна работа.

За мен бе важно да се върна в Европа след моя престой в САЩ и се радвам да бъда тук. Знам, че ситуацията в Ботев не е добра. Със сигурност ще трябва да поработим върху това и да променим няколко неща. Феновете не заслужават това представяне на отбора, което е в момента, но ние започваме да работим от днес и се надяваме да подобрим представянето на Ботев.

Искам да се обърна към феновете. Знам, че в момента те са разочаровани и не са доволни от представянето на отбора. Сигурен съм обаче, че те обичат клуба. Нашата цел е да подобрим представянето и те отново да са горди, че са фенове на Ботев.

Разбирам разочарованието на феновете и това, че не всички могат да подкрепят отбора си тук, защото нямат истински стадион. От това, което видях, веднага си представих многобройната публика от 30 000 души да подкрепят своя тим. Нямам търпение стадионът да бъде завършен.
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Стоян канара каза, че ако довадят стрямските юрдаци може и 50-иляди да га напълним ва.
-1
 
 
Пловдив24, минава 9 часа,а вие не сте пуснали вицовете. Трябва да се забавляваме, хайде пуснете новините за ботевЪ от Коматево. Всичко свързанон с ботевЪ те кара да избухнеш в смях, няма такива неудачници...
-1
 
 
Балтазар вече ми е любимец, Валето добре го е обучил. Представял си 30 000 на стадиона, а Валето е малко по- романтичен, неговото беше:"затворете очи и си представете стадиона пълен". Спокоен съм за ботевЪ от Коматево, униженията им тепърва предстоят, дай Боже догодина в Б група. Съдбата на Коматево е да живее с една ПЕТА...
+1
 
 
За целта, първо трябва да освободиш всчки налични футболисти, с малки изключения (Тошко и още 2-3-ма) и да заложиш на по-качествени играчи. Ако ти позволят, разбира се.
-1
 
 
Не позна! Селянките са 3 000 000! Все жълти и вкиснати, че в Пловдив им тропосват по-По-НАЙ трътките 6 пъти за 90 минути! На всеки 15 минути някоя селянка припада в екстаз!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.01.2023 г.
+1
 
 
Стиксе, каква е тая параноя от БОТЕВ, какво е това чудо? Само да се появи тема за гранда на Пловдив и ти си първи с 5-6 ника. Всевишният ли ти дава сигнали, та все си първи или метаните, дето мяташ в джамията?
-2
 
 
Този тотално изтрепа рибата. Не го слуша главата, същия като индианците, лъже, маже и фантазьор, как ги събира съдбата, ще пада смях.
-4
 
 
Тоя е ясен. Явно е на субстанции? Щом 18 хиляден стадион си го представя с 30 000 зрители.... Цирка продължава с пълна сила!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: