ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Томаш: На мечти съм много голям! Намирам се в клуб, където ЕГН-то е достатъчно високо
Автор: Стойчо Генов 14:55 / 06.01.2023Коментари (17)6306
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив Пловдив финтира журналистите и не се яви на предварително обявената за днес пресконференция, предаде репортер на Plovdiv24.bg. От клуба обясниха, че изпълнителният директор Лъчезар Димитров и новият спортен директор Красимир Петров преговарят с футболисти и поради тази причина отсъстват. Те щели да дадат друга пресконференция преди началото на полусезона.

Така в брифинга участваше единствено треньорът Александър Томаш.

"Аз вярвам, че един човек е голям, колкото са големи мечтите му. Повярвайте ми, аз на мечти съм много голям. Искам да надградим, но има неща, които не зависят от мен. През миналия полусезон имахме моменти, в които се разклащахме. Там искам да поработим и естествено да привлечем желаните от нас играчи", заяви наставникът на "черно-белите".

Ето какво още каза Томаш:

Вчера на летище София преспа един футболист, който очаквах да бъде тук и да подпише договор. Но за съжаление не го пуснаха в България. Винаги има такива моменти, но се надявам да се случат нещата. Играч с доста добро име, добра визитка и добро качество.

Пред финализиране на сделка сме с халф – млад и перспективен българин. Още лятото го исках. Преговаряме и с хора, с които имаме договор – евентуално да се разделим с тях.

Има хора, от които зависи за трансферите.

През първата тренировка ще направим тестове, в началото на седмицата – също. Завършваме първия цикъл с контрола срещу Хебър и след това заминаваме на лагер.

Моето желание е до четвъртък трябва да съм окомплектовал състава на 90 процента. Ще има изходящи и входящи трансфери.

Аз съм си поставил по-високи цели от това, което през лятото се искаше от мен. Надявам се да може да се надиграваме с всеки един противник – и с тези, които видимо са по-добри от нас.

Намирам се в клуб, където ЕГН-то е достатъчно високо, традициите също са достатъчно високи. А и Локомотив достатъчно високо вдигна летвата през последните 5 години. Ако работя само за точки, бумерангът много бързо ще ми се върне. Ще трябва търпение за нашите фенове. Но те са показали, че може би са единствените в България, които не ги интересува кой е треньорът и кой е собственикът, а ги интересува отбора. Мога да им сваля шапка за това нещо.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция на ПФК Локомотив Пловдив!

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ДЪРТАЦИ ПОД НАВЕСА. премиера втори сезон предстои.
0
 
 
Този лешпер, ще бъде изгонен в края на март. Гарантирано.
0
 
 
Вие искаме един сирен Локомотив Томаш.
+2
 
 
Пак замириса на овце," канарити" са налазили темата явно.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 06.01.2023 г.
-4
 
 
ако можеше толкова да си треньор, колкото бърбориш направо нац.треньор щеше да си .ама не би . саде локо и да са връща бай Акрапович босненския мусюлман
-2
 
 
Томаш наистина е Достоевски, Толстой и Шекспир на футболния анализ и водене на диалог. Никога не сме имали в клуба човек с толкова точни изказвания. Този човек може много и ще направи още по- силен Локомотив. Едновременно с уникалния Томаш в Коматево си взеха мюсюлманин, който не различава 18 000 от 30 000 места. След кючеците и стриптизьорките жълтите си взеха и мюсюлманин фантазьор Прекрасните новини за Локомотив нямат край!
+1
 
 
Браво, Томаш. Профисионален исказ, профисионална работа. Така се работи, без бърборене на празни приказки, омайни сладки. Успех и само напред и нагоре с Локо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: