ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зингаревич към привърженик на Ботев: Сериозен ли си? Аз плащам сметките, а всичко, което получавам, е злоупотреба от т.нар. фенове
Автор: Стойчо Генов 11:16 / 11.01.2023Коментари (33)20300
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Ботев (Пд) Антон Зингаревич и изпълнителният директор на клуба Герман Чистяков влязоха в сериозна дискусия с привърженик на отбора, видя Plovdiv24.bg. Тя се разрази в официалната страница на "жълто-черните" във Фейсбук и бе предизвикана от коментар на Иво Ангелов.

Ето какво написа той:

Един вече обречен сезон, но важното е Зингаревич да продължава с експериментите си и превръшането на Ботев в една подвижна сергия, предлагаща млади африкански футболисти на килограм. Не се вижда откъде ще дойде оптимизмът, понеже е очевадно, че този човек няма дългосрочна визия за клуба и отбора. Понеже за Ботев настоящото първенство приключи, за следващото, ако продължава по същия начин, перспективите са дори още по-тъжни, като е възможно отборът да се бори зверски да избегне изпадането. Не се вижда градация към по-положителни неща. Това с този младок с боядисаната коса от Септември беше само прах в очите на хората, понеже той знае, че повечето фенове искат да виждат български футболисти. Мое мнение, разбира се субективно, но всеки си има право на мнение.

Ето последвалия отговор на Зингаревич:

Сериозен ли си? За какви експерименти говориш? Само две години под моя собственост! 2021 г. - моят екип спасява клуба от изпадане и завършваме в топ 4 в първата част на състезанието! 2022 завършваме на трето място за първи път от повече от 28 години!! Проявете малко уважение, хора!! 2023 току-що започна!

Аз плащам всички сметки, работим усилено, за да сме сигурни, че всички можем да се гордеем и всичко, което получавам, е тази злоупотреба от така наречените фенове! Може би е време да сме реалисти!? Всички искаме да имаме успешна академия, която развива висок стандарт на играчи като Илиев, но в момента не е реалистично, но да, това е нашата цел!

Създадохме отбор "B", не е тайна за феновете, които всъщност ходят на мачове, че миналата година най-добрите играчи бяха: Чернев, Ннади, Акере, Уго, Траоре и Умех, а ние също подписахме със Стефан! Наистина се надявам, че през 2023 г. други играчи в "B" отбора ще покажат подобрение и ще се присъединят към тази група! Това са най-добрите ни млади играчи в момента! Но ние също имаме Колев и Миша! Това са футболисти, на които разчитаме да са бъдещето на Ботев!

Коментар по темата направи и изпълнителният директор Герман Чистяков:

Добър вечер, гледам да не се намесвам в дискусиите на феновете, но тук ще ви позволя да се изкажете. Много удобен начин е да намажете всичко с черна боя. Няма български футболисти - лошо е, има - купуваме грешните, а купуваме само, за да се цакаме. Сериозен ли си? Акционер, клубът ще харчи средствата си за играча, само за да успокои някой отстрани на екрана на компютъра?

Тоест, вие просто плюете върху работата на хората, които анализираха, правеха доклади, прогнозираха интеграцията на играча, след това тези, които се занимаваха със сделката, които изготвяха договори, работеха по медийната подкрепа на сделката?

С публикацията си давате да се разбере, че Ботев е клуб, в който работят аматьори, а не професионалисти, че всички са слепи, включително и акционерът, и само вие поставяте точна диагноза, отваряйки очите на всички за истината. Но реалността е много по-сложна. Да, клубът не преживява най-добрия период. Да, бяха взети грешни решения и кой не греши, покажете ми?

Но въпросът не е да се избегнат грешките, това е невъзможно. Въпросът е как да реагираме на това и как да коригираме ситуацията. Ние знаем как и всичко, което правим за това. Всички в клуба искат да видят Ботев успешен и силен точно толкова, колкото и вие. Ние работим върху това.

За какво си толкова твърд? Това, с което съм съгласен е, че е крайно време ясно да формулираме каква е стратегията на клуба. И скоро ще стане. За да разберем и да проверим всички версии и хипотези, ни трябваше време. Не виждам кой какво развива от другите клубове. Откакто взехме академията и колко средства харчим, сега в България няма никой.

И това определено ще даде резултат, но това не е наденица или пица, отнема време. Що се отнася до работата на други клубове, не виждам никакви системни продажби на играчи за разумни пари и това определено е наша задача и ще стигнем до това. А решението на такъв проблем е пряко свързано с резултатите на отбора, трудно се продава добре, ако се бориш за оцеляване.

Последно, не разбирам, кой ти отнема правото на критики и коментари? Напротив, отделих поста ти и реших да го обсъдим, ярък пример, че безразличието е прекрасно. Успех на всички ни.
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Никога във футбола бюджетът не е правопрпорционален на класирането. На класирането влияят много фактори, като БФС, Съдии, Политици, Тренер и спортно технически щаб. Клубът започна почти от нулата, но всичко не става с магическа пръчка. Шампионатът не е супермаркет и който влезе в него с най-много пари получава непременно прозовите места. ПОДКРЕПЯМ РЪКОВОДСТВОТО ДОРИ И С ГРЕШКИТЕ КОИТО ПРАВИ - КОЙТО НЕ РАБОТИ ТОЙ НЕ ГРЕШИ !!!
+2
 
 
В крайна сметка мисля, че и Зингаревич и Чистяков са съгласни с това, че не е нивото на Ботев Пловдив да отпадне от някакъв среден кипърски отбор! Имаме респект и сме благодарни на Зингаревич, че пое отбора в критичен момент, че осигурява стабилно финансово състояние, но трябва да разбере, че ще има и критика, а тя е неизбежна в предвид състоянието на първия отбор. Тя е неизбежна и в резултат на меко казано странни решения- да се закупи контузен футболист за 400000 евро/ ако е истина/, който така и не може да дебютира, да се уволни треньор, който нито е правил селекция, нито е водил подготовка, нито е довел собствен щаб, да има толкова раздут треньорски и аналитичен щаб и такива множество въпроси, които вълнуват хората и липсата на отговори само увеличават тези въпроси. И тук е меко казано неуместна сръднята на собственика и неговия наместник в клуба към феновете или един такъв! Напротив, те би трябвало да вземат в предвид конструктивните критики и да направят съответните корекции, за да бъде Ботев на мястото, което му се полага и за да се оправдаят, настина значителните средства и усилия, които собственика влага!
-4
 
 
Tова е Митьо Христолов, направил си е пластична операция
-3
 
 
Стиксчо,Байонзи,селската майна и мангал от шекера харесват това
-1
 
 
Прав е Цингаревич! 1912 селянки не разбират стратегията на ПИМК, Зико и въобще африканския канал за мега-звезди не им е ясен. Всичко е сериозно! Попитайте Азурдин :-)
-1
 
 
Стикстчо и байонзи да си държат устити затворени и задните бузи отворени пред Зингаревич, щото ще ходите пак по селата, цигани миризливи, ще мълчите пред боса и ще козирувате хахахха луди ще ви направи Зингито ххаха, ще бъдете тъпана.
+4
 
 
Ще припомня на по-старите ботевисти, че дори с Чико и Тумби, а после със Зико, Коцето, Пашата също сме имали слаби сезони. Оставете ръководството на мира. Пък който много разбира и много може да си пусне молбата в клуба да го назначат или да купи акциите и да упрвлява. ПЪЛНА ПОДКРЕПА за ЗИНГАРЕВИЧ !
+1
 
 
Тъжната истина е ,че какъвто е манталитета на обществото ,такъв е и на т.н.феЙнове. Кухи парчета ,изкарващи пари ден за ден ,но имат претенции ,как се управлява един футболен клуб. Първото ,измекяри самоуверени е ,че не може да платите тока и водата ,които харчи клуба. Дали е пълен с наши момчета или маймунчета ,някой се грижи за тях. Още от школата та до мъжкия отбор. Това са разходи и преди успехите ,идва тази сметка. А не са малко пари. Може би е редно Зингаревич ,да ви остави за 2-3 месеца да се оправяте вие със сметките да видите освен да търсите успехи и мениджмънт( не разбирам разносвачи на пици какво разбират от това) как ще платите сметките на клуба. Зад монитора е лесно. И на стадиона е лесно с билет от 10лв ,гол до кръста. Само ,че футбола не е само игра и успехи ,а зад това седят пари. Нещо ,което нямат 99% от феновете ,но имат огромни претенции и "знаят" как се управлява футболен клуб. Уважението им липсва ,защото повечето са хашлаци ,нехранимайковци и отпадъци. Затова и вместо да се уважават с феновете на другия клуб ,те не спират да се плюят ,да храчат с омраза. От тук си правя изводи ,че който и да дойде за президент или треньор ,те ще живеят само в техния свят в който ,някой трябва да дава щото им е длъжен и ако няма успехи от отбора им...значи НЕ стават тези дето дават парите.
0
 
 
Чи ни сми стока е верно. Вижти саму какви утрепки кументират от нащи . Вай вай вай, мой Ботев
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: