ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив започна с фалстарт новата година
Автор: Стойчо Генов 13:58 / 14.01.2023Коментари (42)8467
©
Локомотив (Пловдив) стартира неуспешно новата година. В първия си двубой за 2023-а "черно-белите" отстъпиха на Хебър (Пазарджик) с 0:1 в контрола, която се игра на стадиона в квартал "Лаута".

Стилиян Тисовски (6) бе точен за гостите.

Първият точен удар в спаринга дойде още в 4-ата минута, когато Стилиян Тисовски от Хебър шутира от дистанция, но Илко Пиргов улови. Само 2 минути по-късно обаче нападателят коригира мерника и изведе тима от Пазарджик напред в резултата. Атаката тръгна от Октай Хамдиев, който напредна по десния фланг. Последва пас по земя към Тисовски, който от 15-ина метра засече с десния крак за 0:1.

В 27-ата минута Бабакар Дион стреля от средна дистанция по земя, но това не затрудни вратаря на гостите. Четвърт час преди почивката Тодор Павлов изведе Георги Каракашев в чиста позиция, но Микулич излезе навреме и успя да избие.

В 66-ата минута Йосип Томашевич отправи атрактивен шут от воле, но топката мина над напречната греда. Малко след това новото попълнение на черно-белите Христо Иванов преодоля играч на Хебър и подаде към Ивайло Димитров. Той веднага изведе Джовани, но ударът на бразилеца също профуча над напречната греда.

Пет минути преди края Костадин Велчев влезе доста грубо в краката на Петър Витанов и реферът Георги Кабаков му показа червен картон. Треньорът на гостите Владимир Манчев обаче не пожела да прави смяна и остави възпитаниците си да довършат мача в намален състав.

Локомотив игра в състав:

Илко Пиргов, Матеус, Луан, Тодор Павлов, Александър Георгиев, Иван Сулев, Пиер Зебли, Георги Каракашев, Бабакар Дион, Димитър Илиев, Ерик Сорга

Резерви: Мартин Величков, Джовани Трупе, Мартин Паскалев, Милош Петрович, Йосип Томашевич, Джовани, Евандро, Денислав Александров, Педриньо, 11. Ивайло Димитров, 34. Петър Витанов, 6. Христо Иванов.
Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Благодарим за Купите и за 6;0 над селянките....Само Локооо!!!
+3
 
 
Няма да се компроментирам с жалба за епилирани крачета, които бягат от рахити. 10 години заплахи, докажете,че има нещо мъжко във вас, тогава ще се видим в съда. Сега не се различавате , жълти приятелки, с Мистър Бийн. Бултрас е превърната в комедийна организация....
0
 
 
Честит Банго Васил на феновете на локомотив. Бъдете живи и здрави. И се къпете по редовно, ако е възможно.
+2
 
 
Благодарим ви за Купата, Благодарим ви за 6:0. Благодарим ви за незабравимите моменти с които ни дарихте. Дано новите мошенници коитo ви взеха не ви фалират, за да продължим да се забавляваме с вас.
0
 
 
Да честитим Банго Васил- Циганската Нова година на Локуту,на Стикс-чо,педерасчо щестуков и другите мангали-да са живи и здрави, да ни разсмиват с циганските си лакърдии,много декларации да пишат пак, много цигански панаири да направят пак на Лайнаута,много найлон и хартия да съберат тая година! И да внимават със злобата-че ще им порасне някакъв израстък от злоба в простите им кратуни!Честита ви Нова година,мангали!
0
 
 
Въпреки загубата която няма грам значение се видяха много добри неща. Отбора има много класни футболисти. Новите са доста добри. Със сигурност ще има и още нови. Напролет ще сме по-силни. Дано направят качествена подготовка и се сработят бързо.
-1
 
 
Стикстчо, байонзи, мангал от шекера и хъмпи, жълтия мангал си мисли че като пише от 4 ника ще се уплашим, че са много и си мисли, че той като е прост и другите са такива. От друг имаш ли да пишеш или ти свършиха хахаха.Много ниска топка си манго, напрай си още един никнейм, че тия са ти малко ххахаахха
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 14.01.2023 г.
+1
 
 
тоя Педриньо само заради името ли го държим? бай Круши беши казал , чи в съблекалнята са все такива . само Локо и новия стадион кабриолет
+2
 
 
вай вай голям куцуз неска . вън некадърника Томаш , саде локото . да са връща Кокала и да ги почвами
-4
 
 
ЗА МЪРТВИТЕ ИЛИ ДОБРО ЛИ САМО ИСТИНАТА!!! Нека си кажем истината за жълтите легенди... тоско бозаджийски е доказан боклук, копеле, което не заслужава да живее и Господ си го взе в ада псето! Челсито срами ботевизма постоянно, ГЮБЕЦИ, цялата агитка с гюбеци СРАМ СРАМ СРАМ!!!Чико , голям играч, но след това срамеше ботевизмЪ с пиене от сутрин до вечер. ТОВА Е САМО ИСТИНАТА, стига заплахи :)))))0
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: