ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Приятелката на Неделев: Злобата и клетвите няма да го спрат! Господ го обича!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 20.01.2023Коментари (10)8314
© Instagram
Приятелката на Тодор Неделев - Анита Терзийска, избухна в социалната мрежа, коментирайки новата контузия на капитана на Ботев (Пловдив).

"Злобата и клетвите на "доброжелателите" му няма да го спрат да се върне по-силен от всякога. Господ го обича!" Това написа чаровната пловдивчанка, цитирана от "България днес", по повод поредния труден период, през който преминава Неделев.

Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, звездата на "жълто-черните" получи мускулна травма във вторник по време на тренировка от лагера на отбора в Дубай. Тодор Неделев се подложи на скенер, но от клуба все още не са съобщили какво са показали резултатите. Факт е обаче, че той пропусна вчерашните две занимания на Ботев в ОАЕ.
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Анита, Анита, тошко взима 40 000 заплата на месец. Като стане дюнерджия отново ще видим твоята любов??? А Господ обича толкова много тошето, че му подари една картонена купа, прати му 6-0, прати му ПЕТАТА, след която плачеше на колене от болка, после му разби тиквата в Грузия и тошко беше с опасност за живота, не може да играе без каска, после грип, после контузия, а го изнудили да иде и в Майнц, където свърши с футбола. Виж , да кажеш ,че Бог обича Митко Илиев е друга работа- прати му три купи, сребро, два пъти футболист на годината, 6-0, Петата, Митко остава в историята на България ЗАВИНАГИ!!! тошко е неудачникът от Белозем, просто факти, наречен МЕКИЦА от най- известния спортен журналист Томислав Русев...
-2
 
 
Разбира се, че тошко свърши с футбола още в Майнц, където го обявиха за най- големия провал в историята на германците. За човека с картонената купа най- доброто е да окачва бутонките, за да не се излага. Проблемът е, че не става нито за треньор, нито за директор, нито за скаут, просто не знае езици поради липса на мисловна дейност. Доста пари натрупа, но свършат ли, дюнерджийството го зове. За справка, Митко Илиев вече кара курс за треньор и бъдещето му след края на кариерата е свързанос футбола и Локомотив. Просто Митко е най- умният футболист в България...
-2
 
 
никой не му е пожелавал нищо лошо,но от него футболист на поне средно европейско ниво не стана а и вече е на години и няма как да стане-жалко,но за мен той приключва с футбола-дали сега или след 2 години това е
+3
 
 
ало чернобелити сарца ,дай си гледами наща кочина па жалтурити да са опраят
-3
 
 
Колкото си хубава, толкова си и проста, никой не е пожелавал на тошко нещо лошо, напротив без него изобщно не ни е интересно дербито понеже отбора им е пробит кораб пълен с кюнци. Никой там не знае какво е Ботев за което съжалявам истинските ботевисти - не го заслужават това, както и потъналия им Копнеж който не става за стадион .... Точно защото знаем какво са травмите игралите футбол пожелаваме на Тошко бързо възстановяване Да те гледа Анетка както Меси световната купа.
-4
 
 
Това момче го сасипах и го провалиха ,за какво му бе да излиза да играе навън толкова млад и да си го върнат обратно без да покаже на какво е способен . С една дума не е този Тошко Неделев който бе в началото .
-3
 
 
Какви клетви, каква злоба. Това момиче има темп. Всички фенове на Локо пожелаваха бързо възтановяване на Тодор. Няма как да пожелаваш да се контузи някой футболист, защото може да се случи и на твой любимец от отбора ти. Шегите и закачките са отделна работа. Има го и от двете страни
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: