ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев към кмета: Настояваме за незабавно прекратяване на всички разплащания към Филипов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:49 / 23.01.2023Коментари (68)14215
© Plovdiv24.bg
Привърженици на Ботев (Пд) излязоха с поредното си настояване към кмета на Пловдив Здравко Димитров. Този път феновете искат веднага да се замразят плащанията по строителните дейности за стадиона, докато не бъдат изчистени всички нередности. Те изпратиха за целта отворено писмо.

Както Plovdiv24.bg вече информира обществеността, "жълто-черните" привърженици показаха множество смущаващи факти и обстоятелства, свързани с обществената поръчка за довършване строителството на стадион "Христо Ботев".

Сега привържениците настояват в отворено писмо за спиране на плащанията до изясняване и изчистване на всички нередности.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса отвореното писмо към кмета на Пловдив:

Уважаеми г-н Димитров,

На 22.01.2023 г. КПБП, сдружение "ПФК Ботев" и БУЛТРАС дадоха съвместна пресконференция, на която информираха обществеността за открити множество смущаващи факти и обстоятелства, свързани с обществената поръчка за довършване строителството на стадион "Христо Ботев".

В тази връзка и предвид големия обществен интерес, както и опасността от неправомерно разходване на обществен ресурс, който впоследствие не може да бъде възстановен, Ви призоваваме незабавно да разпоредите прекратяване на всички разплащания към изпълнителя на обществената поръчка ДЗЗД "Колежа" до изясняване на всички факти и обстоятелства по случая.

Очакваме да разпоредите вътрешна проверка въз основа на изнесените факти и обстоятелства, резултатите от която да обявите публично.

С уважение:

КПБП, Сдружение ПФК Ботев
Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Козирката е от 1 цол тръби ВИК…. яко крадене. Акт 16 ще е абсурден при този бетонен виц.
0
 
 
Върнете на Лего конструкторите матреала за козирките Паляци:)))
+1
 
 
Поради твърде зачестилите заплахи към мен(ежедневни) припомням на бултрас бегачите, че си имат кодекс на ултрасите. В него ясно се казва, че не можеш да нападаш фен, който не членува в ултрас групировка!!! Нямате право да ме докосвате по вашите правила, бегачи! Обявете на ултрас групите в България, че Стикс е ултрас групировка от един човек и ме търсете, до тогава се наричате индивиди, които незачитат собствения си закон!!!
-1
 
 
жълтите мангусти пак с козирка-автобусна спирка
+1
 
 
Господ не е милостив към бултрас бегачите. Аз им пожелах на басейн Колежа да падне заблудена ракета от Русия. Така нямаше да има следа от това престъпно строителство и нямаше да има разходи. А Бог им прати кенчета от бира в бетона вместо арматура. Сега ще плащат стотици хиляди за събарянето на басейна. Бог не обича тошко, не обича тоско, не обича грандоманията на жълтите и ги наказва ежедневно, но няма поука в жълтата глава. Ако аз ви бях Господ, бултраси, щяхте да сте по - добре от сега. Не бива да се месим в работата на Бог, само той може да измисли кенчетата за бира, НАЗДРАВЕ ...
+1
 
 
Буферите никога не са падали толкова ниско. И продължават да дълбаят. Въобще не им пука, че им се перат парите като данъкоплатци. Не, че са били умни някога де... За съжаление в последно време, като гледам коментарите, са станали едни от най-плиткоумните фенове. Ама все тая. То от началото се знаеше, че тези пари не се отпускат за Колежа, ами една синя партия с начело "Тиквун" да се перат и крадят пари. Според мен голяма вина има и клубът, че не си поиска обратно концесията. А някои няма ли да сподели, така по-близък до ръководството, дали руснакът не възнамерява да направи нещо и той... смисъл да инвестира някакви пари?
-1
 
 
Стоян канара каза и отсяка. Проблема е решим и призова всичките 50 000 стрямски юрдечки вместо да купуват винетки и да задръстват града всеки ден тези пари да ги дарят благотворително за любимия отбор и да запеят мощно с цяло гърло.....ооооо мой Бутвфъ ний за тъйеб га жа умрем.
-1
 
 
Защо да се наливат тези милиони които са от джобовете на данъкоплатците за лъскав станьол с който ще се облече един изгнил орех? Този стадион е с тотално компрометирано строителство и е с непоправими конструктивни проблеми. Какъв е смисъла?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: