ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев скочиха и на Борисов: Търпението ни свърши! Почваме масови протести!
Автор: Стойчо Генов 12:49 / 24.01.2023Коментари (35)18318
© Plovdiv24.bg
Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас излязоха с обща гневна позиция, видя Plovdiv24.bg. Тя е насочена към кмета на града Здравко Димитров, зам.-кмета Пламен Райчев, като този път е и към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. "Жълто-черните" фенове декларират, че снемат доверието от тях и започват подготовка за масови протести.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на феновете на Ботев (Пд):

ТЪРПЕНИЕТО НИ СВЪРШИ!

До Здравко Димитров, кмет на община Пловдив

Пламен Райчев, зам. кмет по строителство, община Пловдив

Бойко Борисов, председател на ПП ГЕРБ

Привържениците на Ботев Пловдив

Уважаеми господа,

В последните месеци положихме неимоверни усилия да бъдем безкрайно коректни в отношенията си с Вас в нашата най-важна борба, а именно - битката за Колежа със 100% покривно покритие. След като разбрахме за съществуването на възлагателно писмо от 23.12.2022 г., издадено от община Пловдив за разходване на средствата, гласувани от общински съвет Пловдив за покривно покритие на стадион "Христо Ботев“, без да е упоменато, че те трябва да бъдат вложени в изграждането на цялостна покривна конструкция на стадиона, за последен път потвърждаваме снемането на доверие от вашите личности!

От днес нататък трите организации, представляващи феновете на Ботев Пловдив, спират да потискат желанията на жълто-черната общественост за изразяване на недоволството си чрез самосиндикални протестни действия. Наша отговорност ще бъдат единствено масовите протести, които сме длъжни да организираме, за да защитим честта на всеки един жълто-черен фен, който търпеливо изчакваше някой да поеме отговорност за стореното до момента, да поеме отговорност за лъжите, неспазените обещания и срокове!

Г-н Борисов, при последното Ви посещение на стадион "Христо Ботев“ прехвърлихте ролята на "контрольор“ върху нас, феновете на Ботев Пловдив. Нашите механизми се изчерпаха и единственото "оръжие“, което остана в нашите ръце, е УЛИЦАТА! Като бивш министър и човек с опит в строителството г-н Нанков дойде няколко пъти и присъства на оперативките с община Пловдив. Надявахме се да осветли разходването на осигурения от Вас държавен и общински ресурс, но изчезна, като спря да отговаря на обажданията и съобщенията ни! Надявахме се някой да ни подкрепи в желанието ни за коректно изпълнение на поетите ангажименти от всички заинтересовани страни по отношение на реконструкцията на стадион "Христо Ботев“!

Уважаеми Ботевисти,

На 16-ти декември 2022 г. в телефонен разговор Пламен Райчев в присъствието на Здравко Димитров обеща предоставянето на анализа на количествено-стойностните сметки, предоставени от фирмата изпълнител на база предадената пълна проектна документация дни по-рано, като в допълнение пое ангажимент за издаване на възлагателно писмо, в което ясно да е описано, че сумата, отпусната от Общински съвет на град Пловдив в размер на 12 млн. лева, ще бъде целево изразходвана за цялостно покривно покритие на стадион Христо Ботев. И това със срок 23-ти декември 2022г.

На 8-ми януари 2023 г. на среща със Здравко Димитров в ресторант на хотел Ландмарк, отново в телефонен разговор Пламен Райчев отрече да помни подобни обещания. С цялата си наглост и арогантно поведение Пламен Райчев е издал възлагателно писмо с дата 23-ти декември 2022, от което очевидно става ясно, че е потъпкал за пореден път желанието и борбата на многохилядната жълто-черна общественост!

КПБП, сдружение ПФК Ботев и Бултрас ще уважат искането на жълто-черните феновете за протест от неделната ни среща и са в процес на подготовка на това!

До тогава бъдете сигурни, че ежедневно ще излизат подобни меко казано пасквили, че лъжем за документите, които имаме, че искаме да правим политическа партия, че искаме да нямаме стадион или искаме да изгоним г-н Зингаревич!

Бъдете будни!

Само Ботев!

Сдружение ПФК Ботев

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Обединени фракции Бултрас
Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
СРУТЕЖА е идеален за отглеждане на торен мъх, блатен папур, осмокрака жаба и 99.9% от застрашените селски видове в България. Огромен респект и благодарности на ПИМК за бароковата ВиК архитектура. Толкова не съм се хилил и когато Христола ги обзаведе с индиец, който раздаваше кебапчета и Пепси с шалче на Рома!
0
 
 
До няколко седмици в стадион Локомотив ще се открива трибуна Бесика, ресторант в трибуната, музей на клуба и фен магазин. През това време се оказа, че басейн Колежа е престъпен, феновете крадат и тарторите са наясно с това!!! ДА СИ БУЛТРАС Е УНИЖЕНИЕ , СРАМ И ПОЗОР...
-1
 
 
ба*ти и безочливата зган мръсна Помашка.Как не спряха да просят, да искат да се молят.Наглоста ви няма граници.
+1
 
 
Всичкото мангал се е събрало тука да злорадства, хаха. Жалка работа :) Нищо ново. Не се сещат, че тия пари и от техните джобове се крадат.
-1
 
 
Така кат скачат платените ви фенчета на тея дето до оня ден им го държахте в шепичка и ги целувахте, гледайте да не изпаднете.....
+1
 
 
Неблагодарници! Почвате масова просия. Пак. Дано Борисов най-накрая се е усетил с какви същества се е захванал?
+2
 
 
Пускайте стадиона така, все ще се намерят пари за другите козирки. Иначе става агония. Три пъти се променяше проекта. Голяма работа, че ще има козирка само на две трибуни. Все едно преди имаше козирка на целия стадион
+1
 
 
Селянките чакат да видят сега какъв салам ще им подаде Боко, за да се кротнат.
+3
 
 
Индианци, като ви разправях, че това е най некачественият и грозен стадион строен някога, ми слагахте минуи, сега дойдохте на моето, ама е късно.
+1
 
 
А ва я по убаву да си мълчим, чи квит сми насрани. Ний утбор нямами саму стадьона ни е иксик
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: